Slovenci in tujke
Najprej pljuvaš
potem pa potrdiš, da razmišljaš isto kot jaz
.
Zanimivo.
Tananda napisal/-a:Kakšno zaplankano slovenčkasto razmišljanje.
potem pa potrdiš, da razmišljaš isto kot jaz
Tananda napisal/-a:(čeprav ne vem, zakaj bi se kera sploh zaljubila v Kitajca, ampak ok).
.
Zanimivo.

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Anyhow, kakor vem, je v slovenski družbi rasizem obsojan in valda je normalno, da si s komerkoli, ki ti je všeč. Pa tut če s Kitajcem.
Sploh če tko pogledamo, tle ste itak že bolj ali manj vsi v sorodu, se moraš prav potrudit, da najdeš dobre, nesorodne gene za mešanje. Tko da so težnje po "čisti slovenski krvi" precej neumne, prav tako kot obtoževanje, da tisti, ki imajo partnerja druge rase, samo iščejo pozornost.
Sploh če tko pogledamo, tle ste itak že bolj ali manj vsi v sorodu, se moraš prav potrudit, da najdeš dobre, nesorodne gene za mešanje. Tko da so težnje po "čisti slovenski krvi" precej neumne, prav tako kot obtoževanje, da tisti, ki imajo partnerja druge rase, samo iščejo pozornost.
Because I can.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Uf, jaz poznam pa več primerov Slovenka + auslender. Dva primera punc, ki sta si našli vsaka svojega Nizozemca (čisto nepovezano med sabo, ena na izmenjavi, ena preko neta), oba Nizozemca sta zdaj v Sloveniji. Ena kolegica s faksa si je pa ubodla tipa iz JAR, zdaj pa živita na Škotskem. Poznala sem še en par, Slovenka in Belgijec, ampak nisem več s stiku s to punco (znanka s faksa), tako da niti ne vem če veza še obstaja in če ja, kje je zdaj kdo. Moj bivši cimer iz študenta ima pa Ukrajinko, ki mislim da že vsaj desetletje živi v Sloveniji. Ena bivša sošolka iz srednje ga je en čas šmirala nekaj z enim Turkom, pa potem ni nič bilo. Še ena sošolka iz srednje se je zaradi ljubavi preselila v USA.
Re: Slovenci in tujke
Džeki napisal/-a:Ful opažam zadnje čase, da si tipi iz mojega širšega kroga ( natančneje, od brata kolegi) vozijo vsi neke tujke sem, pa imajo resne zveze z njimi, eni se celo poročijo.
Govorimo o tipih starih 27-30.
Ponavadi so Rusinje, Čehinje, en ima Bolgarko..Večinoma lepe punce.
Je to neka kao moda zdaj, ali kaj.
Pravis moda v sloveniji? hehehheee

Mislim, da je ta moda prisotna povsod, in sploh ni neki cudnega, da imas partnerja druge nacionalnosti.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
McLarnovc, veš kako je...ženske ne maramo zaplankanih slovenceljnev, zato iščemo tipe preko meja, ker so drugačni, bolj eksotični. Tako da mi je cilj najti si črnca, ga poročiti, da bo imel dovoljenje za bivanje v Slo, obenem pa mu rojevati polno malih mulatkov,da se bodo najini potomci počasi, a vztrajno mešali med čiste državljane Slovenije.
Drugače pa...poznam dva tipa, ki sta se poročila s tujkami.Ena iz Ukrajine, druga iz Dominikanske. S tem da se je druga prilagodila našemu stilu življenja, iprv pa ni niti toliko, da bi se začela učiti jezika. Nimam pojma, kako poteka tole, ko se hočeta zmeniti kaj drugega, kot to, kaj naj skuha tisti dan
Drugače pa...poznam dva tipa, ki sta se poročila s tujkami.Ena iz Ukrajine, druga iz Dominikanske. S tem da se je druga prilagodila našemu stilu življenja, iprv pa ni niti toliko, da bi se začela učiti jezika. Nimam pojma, kako poteka tole, ko se hočeta zmeniti kaj drugega, kot to, kaj naj skuha tisti dan

The world is as you are.
Tananda napisal/-a:Anyhow, kakor vem, je v slovenski družbi rasizem obsojan
Ampak ga je se vedno OGROMNO, ceprav je vecinoma prikrit. Slovenci so do tujcev se vedno ful nezaupljivi, predvsem do ljudi druge barve. Ce gre Indijec (normalno oblecen) po Copovi, se bo sigurno 3/4 folka za njim obrnilo in ga gledalo kot neko cudo. Bognedaj, da ima pod roko Slovenko! Se ne bodo samo obracali za njima, ampak bodo letele tudi kaksne opazke. Se huje, ce je na njegovem mestu crnec. Pomojem imajo Slovenci prav nek strah pred njimi, kao crnci nam kradejo punce. Drugace si ne znam razlagati tega odkritega rasizma nad njimi, in to od mladih fantov (mladi smo povecini bolj odprti do razlicnih ljudi). Ce bi pa sami imeli priloznost prezivet noc z eno lepo crnko, se ne bi pa noben branil.

I can explain it to you. But I can't understand it for you.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho