Slovenci in tujke

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Poznam enega, ki si je sem pripeljal Filipinko, pa enega, ki si je pripeljal ženo iz madagaskarja. Obema gre zaenkrat fino :) Poznam pa tudi žensko, ki si je moža našla na Kubi, sedaj se pa po parih letih ločujeta...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Da more izmed vseh tipov v slo imet ravno črnca ni nič drugega kot to...attention whore.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

Kakšno zaplankano slovenčkasto razmišljanje. :D Ma če se zaljubiš v Kitajca, boš pač s Kitajcem hodila (čeprav ne vem, zakaj bi se kera sploh zaljubila v Kitajca, ampak ok :P).
Because I can.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Najprej pljuvaš

Tananda napisal/-a:Kakšno zaplankano slovenčkasto razmišljanje. :D

potem pa potrdiš, da razmišljaš isto kot jaz

Tananda napisal/-a:(čeprav ne vem, zakaj bi se kera sploh zaljubila v Kitajca, ampak ok :P).

.
Zanimivo. :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Aham. S to razliko, da si ti rasističen do črncev, js pa do Kitajcev. In da si ti zaplankan Slovenček, js pa do Kitajcev rasistična Rusinja. :P
Sicer pa ej, ženske niso nč attention whores. A so one krive, da njihovi tipi ne znajo bit normalne barve in se delajo, da so neki posebnega?
Because I can.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja sam res...lepo šmirgl papir, pa tisto zapečeno barvo dol obrusit, pa je...
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Anyhow, kakor vem, je v slovenski družbi rasizem obsojan in valda je normalno, da si s komerkoli, ki ti je všeč. Pa tut če s Kitajcem.
Sploh če tko pogledamo, tle ste itak že bolj ali manj vsi v sorodu, se moraš prav potrudit, da najdeš dobre, nesorodne gene za mešanje. Tko da so težnje po "čisti slovenski krvi" precej neumne, prav tako kot obtoževanje, da tisti, ki imajo partnerja druge rase, samo iščejo pozornost.
Because I can.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Uf, jaz poznam pa več primerov Slovenka + auslender. Dva primera punc, ki sta si našli vsaka svojega Nizozemca (čisto nepovezano med sabo, ena na izmenjavi, ena preko neta), oba Nizozemca sta zdaj v Sloveniji. Ena kolegica s faksa si je pa ubodla tipa iz JAR, zdaj pa živita na Škotskem. Poznala sem še en par, Slovenka in Belgijec, ampak nisem več s stiku s to punco (znanka s faksa), tako da niti ne vem če veza še obstaja in če ja, kje je zdaj kdo. Moj bivši cimer iz študenta ima pa Ukrajinko, ki mislim da že vsaj desetletje živi v Sloveniji. Ena bivša sošolka iz srednje ga je en čas šmirala nekaj z enim Turkom, pa potem ni nič bilo. Še ena sošolka iz srednje se je zaradi ljubavi preselila v USA.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Re: Slovenci in tujke

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Džeki napisal/-a:Ful opažam zadnje čase, da si tipi iz mojega širšega kroga ( natančneje, od brata kolegi) vozijo vsi neke tujke sem, pa imajo resne zveze z njimi, eni se celo poročijo.

Govorimo o tipih starih 27-30.

Ponavadi so Rusinje, Čehinje, en ima Bolgarko..Večinoma lepe punce.

Je to neka kao moda zdaj, ali kaj.

Pravis moda v sloveniji? hehehheee :D

Mislim, da je ta moda prisotna povsod, in sploh ni neki cudnega, da imas partnerja druge nacionalnosti.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

mah...najdeš si Prekmurca pa je

razumeš ga ne, hrana je tuja, da pridš iz MS v LJ porabiš nekaj ur....kdo je rekel da potrebuješ tujca da izkusiš tujino. . :lol:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

^lepa :P
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

McLarnovc, veš kako je...ženske ne maramo zaplankanih slovenceljnev, zato iščemo tipe preko meja, ker so drugačni, bolj eksotični. Tako da mi je cilj najti si črnca, ga poročiti, da bo imel dovoljenje za bivanje v Slo, obenem pa mu rojevati polno malih mulatkov,da se bodo najini potomci počasi, a vztrajno mešali med čiste državljane Slovenije.

Drugače pa...poznam dva tipa, ki sta se poročila s tujkami.Ena iz Ukrajine, druga iz Dominikanske. S tem da se je druga prilagodila našemu stilu življenja, iprv pa ni niti toliko, da bi se začela učiti jezika. Nimam pojma, kako poteka tole, ko se hočeta zmeniti kaj drugega, kot to, kaj naj skuha tisti dan :P
The world is as you are.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Tananda napisal/-a:Anyhow, kakor vem, je v slovenski družbi rasizem obsojan

Ampak ga je se vedno OGROMNO, ceprav je vecinoma prikrit. Slovenci so do tujcev se vedno ful nezaupljivi, predvsem do ljudi druge barve. Ce gre Indijec (normalno oblecen) po Copovi, se bo sigurno 3/4 folka za njim obrnilo in ga gledalo kot neko cudo. Bognedaj, da ima pod roko Slovenko! Se ne bodo samo obracali za njima, ampak bodo letele tudi kaksne opazke. Se huje, ce je na njegovem mestu crnec. Pomojem imajo Slovenci prav nek strah pred njimi, kao crnci nam kradejo punce. Drugace si ne znam razlagati tega odkritega rasizma nad njimi, in to od mladih fantov (mladi smo povecini bolj odprti do razlicnih ljudi). Ce bi pa sami imeli priloznost prezivet noc z eno lepo crnko, se ne bi pa noben branil. :P Mah skoda, da je Slovenija se vedno tako zaplankana in se boji "drugacnih".
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Led Zeppelin napisal/-a:mah...najdeš si Prekmurca pa je

razumeš ga ne, hrana je tuja, da pridš iz MS v LJ porabiš nekaj ur....kdo je rekel da potrebuješ tujca da izkusiš tujino. . :lol:

Tujka sem pa sem si našla črnca iz Prekmurja. Beat that. :D
Because I can.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

^^ :)

Upam da ni iz kraja Murski Črnci...ker to bi blo pa že preveč :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Odgovori