London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
KayLeigh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a KayLeigh »

Aha, hvala. Se mi je mal zdelo, da je nekej takega, ampak vseeno se je bolje prej prepričat :)

Torej decembra, če bo vse po sreči, letimo v London. Juhu! :D
Briga me za dober vtis, od zdej naprej sem EGO!ST.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Naslednje poletje stran od Londona :D OI delajo svoje. Js računam na jesen, da vidim kako so končno zrihtali podzemne in zgradili stavbe do konca (ker pred dobrim mesecem je bil v razsulu, povsod se gradilo in prenavljalo).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Potem sem pa jaz imela smolo, ko sem bila pred 2 letoma sredi decembra v Londonu in je bilo blazno mrzlo. Je bilo sigurno kar pod niclo, ker se spomnim, da sem zmrzovala. Ocitno sem imela to "sreco", da sem naletela na najbolj mrzel teden. :)
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ To je pa londonsko vreme. Sem imela že sredi aprila tako toplo, da bila v kratkih in idealno za poležavanje v parku in sredi julija tako hladno, da me zeblo v jopici. :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Jst sem bila lani decembra (11-15) pa sem imela skoz lepo, razen en dan je kakšne pol urce mal pršel, ampak ni bilo treba niti dežnika odpret. Je bilo sončno dva dni pa dva dni mal oblačno. Temperature so bile pa pomoje nad 0, samo v Londonu skoz malo piha in tak mrzel veter, tko da me je na momente kar zeblo, rokavice pa do brade zapet plašč je bilo kar nujno. Ampak Londončanov to očitno ne moti, ker sem vidla punce zunaj kaditi v coctail oblekcah, brez žab in jopice, nekatere celo bose :o Meni je bilo res luštno, vse je že okrašeno pa v Hyde Parku so imeli Winter Wonderland s stojnicami pa raznimi vrtiljaki. Priporočam!

Drugače sem bila pa zdaj jeseni in pozimi, moram pa še spomladi pa avgusta, da grem lahko v palačo pogledat :D Ampak bom kar počakala do 2013, da minejo OI.
Uporabniški avatar
*beebee*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *beebee* »

HuDoBa napisal/-a:
*mala* napisal/-a: Sicer pa toplo priporočam mjuzikal We will rock you. Js sem bla totalno navdušena in sploh ne vem zakaj čakala toliko obiskov, da se končno spravla. Naslednjič pa kakega drugega.

Se zelo strinjam s tem :D

se strinjam z vama..jst tut nism vedla d je tok dobr mjuzikal to dokler ga nism tm vidla...me je zlo navdušu čeporu takih stvari ponavad ne ne hodm gledat ker mi ne potegnejo nekak.

jst sm bla v londonu zadnji tedn oktobra pa prvi tedn novembra lansko leto. mislm d ni blo dneva d ne bi dž padal, če pa ni blo dežja je biu pa kr sneg :S..pa še zlo hladno je blo tok d smo mel res mal lepga vremena...

je pa zelo lepo pozimi k majo use tko lepo okrašeno d samo gledaš lahko :)..eno tako čarobnost ma :)

ampak definitivno grem pa nzaj tkoi k bo prilka k sm se kr zaljubila v ta london :hearts: res blo zakon :hearts:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

majchy84 napisal/-a:sem vidla punce zunaj kaditi v coctail oblekcah, brez žab in jopice, nekatere celo bose :o
Tole je pa kr značilno za (mlajše) angležinje; jz sumim, da jih itak enormne količine alkohola grejejo :D
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Ma niso zgledale lih da bi ful spile, so bile dost normalne. Zraven pa tipi v srajcah s kratkimi rokavi in bosi :eek: Čudaki angleški :D Ampak London je pa še zmer moja ljubezen :P
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^kul, lepo da (spet) "oživljajo" tole letališče.
puppeh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a puppeh »

majchy84 napisal/-a: Ampak Londončanov to očitno ne moti, ker sem vidla punce zunaj kaditi v coctail oblekcah, brez žab in jopice, nekatere celo bose :o

Mah jaz sem bla tud u Londonu pozimi, mislim da dve leti nazaj, pol sem pa še šla na sever anglije malo. Ful je blo mrzlo, mela sem obute črne škornjčke s peto, s tem da sem mela spodaj dvojne zokne gor in sem mislila da mi bodo prstki na nogah pomrznili. Pa plašč seveda. Potem pa pridem ven z železniške pa vidim punce u žabah in balerinkah, al pa kr balerinke na boso nogo. Jaz bi mela vnet mehur naslednji dan če bi taka hodla okol, ziher. Njih nič ne moti, pa sred marca k je mrzlo k hudič oni že u flipflopih zuni skačejo:D

Sej se skos delajo norca z nas slovenčkov k smo z cotami gor nadevani:D
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Ravnokar prišla nazaj z Londona. 9 dni. Nepozabno. Vreme toplo, samo sonce, edino en dan je bilo oblačno. Sprehodila sva se po praktično vseh okrožjih, vidla ogromno stvari, šla še na muzikel, v glavnem ni da ni. Hotel fantastičen, ljudje strašno prijazni. Bova šla verjetno kmalu nazaj. :hearts: :hearts: :hearts:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Lepo take izkušnje poslušat.

Kater mjuzikel sta pa pogledala, če smem vprašat?
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Les miserables. Fantastičen. Same standing ovations :)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Sta karte kupila že prej preko spleta?

Sem slišala, da se menda en dan pred predstavami prodajajo prov v gledališčih oz. na stojnicah karte po dost ugodnih cenah. Me zanima, če katera ve, če to drži?

Jst grem pa konec oktobra tretjič v London, ampak tokrat bo samo 2-dnevni obisk. Komaj čakam :jump:.
Odgovori