Aja ... pa imaš samo dva redna vpisa, ne tri. Enkrat lahko ponavljaš ALI se prepišeš.
Doutzen napisal/-a:Zanima me, koliko se lahko v enem letu največ zasluži preko študenta (na napotnico)? Če začnem delat septembra in do drugega leta do septembra, koliko je najvišji znesek (neto), ki ga smem zaslužiti? Odplačati moram namreč določene stvari in moram čim prej začet delat, od oktobra bom pač delala zraven še faks.
legally blonde napisal/-a:Ne, ker se nisi še vpisala, ti si samo oddala prijavo. Kot vpis se šteje dejanski vpis na faks, potem, ko si že sprejet, plačas vpisnino, dobiš indeks itd.nič bat, nisi še niti do prvega vpisa prišla.
Aja ... pa imaš samo dva redna vpisa, ne tri. Enkrat lahko ponavljaš ALI se prepišeš.
Doutzen napisal/-a:Hvala ti za natančno obrazlago.Na mesec pa ni važno koliko zaslužim? Ker mislim do konca tega leta pospešeno delat (več študentskih del hkrati), ker bom zdaj še zvozila s tem in vzporedno s faksom, in me zanima, če lahko na mesec zaslužim več kot 400 eur, torej do konca tega leta da gre več napotnic kot ena na mesec in znesek višji od 400 eur? Mogoče malo neumna vprašanja za koga, ampak sama tega še nisem prakticirala in se hočem prepričat, da bo vse ok in da ne bo kakšnih komplikacij. Dokler delaš na lastne napotnice, je vseeno koliko jih gre, kajne?
Doutzen napisal/-a:ok. to me še zanima. a je to potrebno kje vnaprej določiti oz. skleniti z delodajalcem ko bom začela delat preko študenta, da bom delala točno od sept. 2011 do sept. 2012, da lahko potem toliko zaslužim? ker bom jaz delala eno delo tako en mesec do maksimalno dva, ves čas ko bo vmes prilika tudi promocije, ki so itak občasna dela in ne vsakodnevna, pa spet kaj drugega, tako da ne bo črno na belem, da delam neprestano?
popotnica333 napisal/-a:somebody napisal/-a:če je za podaljšat, je še do 22. čas. če si nova, je rok isti kot za študenta
Nova sem jaSam kaj pa recimo tisti, ki niso v prvo naredili mature, za njih mora obstajat še kak drugi rok, ker kokr vem, moreš na tisto "prijavnico" napisati tudi tvoj uspeh, ali pa se motim
Drugače pa hvala za informacijo
BadAss napisal/-a:Zanima me kje je zapisana vpisna številka...vpis je mimo in položnica o vpisnih stroških je doma.
moram počakat na začetek študija, da jo dobim skupaj s študentsko izkaznico, sm jo kje zgrešila ali jo lahko dobim že prej?