V to temo se lahko vpisujejo raznorazna vprašanja v zvezi s šolo, faksom, ki ne spadajo v nobeno drugo temo.
Emanuela
Zdi se mi, da nimam nikjer vprašat nekaterih vprašanj al pa morm vprašanja razdelit na večih temah pa bi mogoče bla ta tema kul za sklope vprašanj, svetovanje glede študija ipd..(če pa ne, pa pač delete).

No, bom kr začela, jz sm letos vpisana na ff, dvopredmetno soc. in pedagogika in andragogika. Pr obeh smereh mi je delala problem statistika, zdj sm jo na sociologiji naredla(ubistvu sm naredla vse za prvi letnik sociologije ane), na pedagogiki pa ne(mam sicer še en rok ampak pač iščem neke rešitve v primeru, da ruknem). No, če mi na koncu ostane samo en izpit..Prvo, ima katera izkušnje, če se opravljeni izpiti upoštevajo al moram spet vse opravljene izpite opravlljat? Je to odvisn od oddelka al profesorja? No, potem, kaj je bolje, pavzirat al ponavljat? Vem za minuse pavziranja- zavarovalnica, brez študentskega dela(al prilagodljivo kokr sm brala..), plačevanje izpitov. Ampak tko mi neb šla ena šansa ponavljanja/prepisa v smeti(česar se predvsem bojim, če bi ponavljala in potem statistike še nebi opravla v naslednm letu, sm naj*, ker pol se ne morem več redno vpisat) in čez let bi pač delala in opravla ta beden izpit iz statistike. Torej, what do you think? Najlepša hvala za odgovore.