Mozolji
Pozdravljene
Mene pa so napadli mozolji po hrbtu. Nikoli jih nisem imela..zdaj pa imam cel hrbet rdeč. Zdaj pa ne vem ali je kriva kaka hrana ali so nastali zaradi mila pri tusiranju ali od česa. Vcasih imam kozo suho ko se umijem pa zbrisem.
Sčem se naj namazem ali umivam po hrbtu? Drugje nimam mozoljev.
Hvala za odgovore in pomoč
Mene pa so napadli mozolji po hrbtu. Nikoli jih nisem imela..zdaj pa imam cel hrbet rdeč. Zdaj pa ne vem ali je kriva kaka hrana ali so nastali zaradi mila pri tusiranju ali od česa. Vcasih imam kozo suho ko se umijem pa zbrisem.
Sčem se naj namazem ali umivam po hrbtu? Drugje nimam mozoljev.
Hvala za odgovore in pomoč
-
- Komunikatorka
- Kraj: DreamLand
- Kontakt:
Mene pa zelo razkuri to, da si skrbim za dnevno higieno obraza.. Na živce mi gre, da se kar na lepem pojavi kakšen mozolj, ne vem pa, kako naj se teh pojavljanj rešim, ker so včasih ZELO nadležna.. Uporabljam tonik, vlažilno kremo in ko je šola tudi puder.. Vendar za kozmetiko ne mislim porabiti ne vem koliko denarja. Moja prehrana pa tudi ni ne vem kako nezdrava. Pomoč, prosim 

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Jz sem zase najdla res super rešitev, ko "začutim" da se mi hoče delat mozolj, na tisti del nanesem tole (sem že na 3. flaški (ja, imam problemeMarceLiica napisal/-a:Na živce mi gre, da se kar na lepem pojavi kakšen mozolj, ne vem pa, kako naj se teh pojavljanj rešim, ker so včasih ZELO nadležna..

OK, tole^^ je potem že "zdravljenje", kako preprečiti se mi pa sanja ne..
Tudi sama sem imela po obrazu ogromno mozoljev. Obiskala sem osebno zdravnico, ki pa mi je prepisala Klindamicin. to je 1% dermalna raztopina.ob 2x dnevnem nanosu na čisto kožo se mi je stanje na obrazu rez izboljšalo. raztopino pa lahko uporabljam tudi za hrbet in dekolte. 

Never a failure, always a lesson. 

eclipse. napisal/-a:A mi lahko katera svetuje kakšno dobro kremo za mastno kožo? Ker se po 3 urah, ko si umijem obraz že vsa svetim.
Hvala za odgovore
Sama imam ze dolgo isto tezavo in ceprav sem sprobala ze sto in eno kremo, od cenejsih do drazjih, naravnih in ne vem kaj se vse, nisem uspela najti ene, s katero bi lahko za cel dan matirala. Tako da jaz tezavo reguliram z antishine pudri v prahu, odpravit je itak ne bom mogla nikoli.
mene pa zanima ali ima kdo izkušnje z tem izdelkom proti mozoljem: http://www.wellneo.si/lepota_in_zdravje ... 7956#kwtop
opisano je re vse dobro,d a pomaga da mozolji izginejo in se ne vrnejo več.. a je katera že uporabljala? kakšne so izkušnje? ali res tok pomaga? a so vredne teh 30€?
opisano je re vse dobro,d a pomaga da mozolji izginejo in se ne vrnejo več.. a je katera že uporabljala? kakšne so izkušnje? ali res tok pomaga? a so vredne teh 30€?

js mislm, da najbolj pomaga naravna, doma pripravljena maska... zelo učinkovita je limona oz. limonin sok, pa olivno olje, med.... če si to nanesem, zelo hitro deluje, usaj pr men, in koža je gladka kot pri dojenčku
... všeč mi je pa tut ena maska, k se dobi tut u milrju, okus melone, pa zdej nwm imena... stane 50 centov
pa itak zdrava hrana, velik tekočine, vnos vitaminov itd,..vse za lepo kožo in seveda zdravje nasploh

pa itak zdrava hrana, velik tekočine, vnos vitaminov itd,..vse za lepo kožo in seveda zdravje nasploh

Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. 

cadeavera- anti pickel
ne morem verjet, da zame tako dobra kremica stane v milerju samo 49 centov ... meni se zdi, da zelo lepo očisti in zgladi kožo.
goo.gl/Ae7V0

goo.gl/Ae7V0
Zadnjič spremenil Eući*, dne 05. Feb. 2012 12:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.