Mozolji

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Za blažjo obliko bi lahko zadostovali tisti obliži, ki jih ven potegnejo (sam to je treba konstantno uporabljat), sicer pa ni drugega kot obisk pri kozmetičarki.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
Teja_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Teja_ »

Pozdravljene

Mene pa so napadli mozolji po hrbtu. Nikoli jih nisem imela..zdaj pa imam cel hrbet rdeč. Zdaj pa ne vem ali je kriva kaka hrana ali so nastali zaradi mila pri tusiranju ali od česa. Vcasih imam kozo suho ko se umijem pa zbrisem.
Sčem se naj namazem ali umivam po hrbtu? Drugje nimam mozoljev.

Hvala za odgovore in pomoč
MarceLiica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: DreamLand
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MarceLiica »

Mene pa zelo razkuri to, da si skrbim za dnevno higieno obraza.. Na živce mi gre, da se kar na lepem pojavi kakšen mozolj, ne vem pa, kako naj se teh pojavljanj rešim, ker so včasih ZELO nadležna.. Uporabljam tonik, vlažilno kremo in ko je šola tudi puder.. Vendar za kozmetiko ne mislim porabiti ne vem koliko denarja. Moja prehrana pa tudi ni ne vem kako nezdrava. Pomoč, prosim :)
Uporabniški avatar
eclipse.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a eclipse. »

A mi lahko katera svetuje kakšno dobro kremo za mastno kožo? Ker se po 3 urah, ko si umijem obraz že vsa svetim.

Hvala za odgovore :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

MarceLiica napisal/-a:Na živce mi gre, da se kar na lepem pojavi kakšen mozolj, ne vem pa, kako naj se teh pojavljanj rešim, ker so včasih ZELO nadležna..
Jz sem zase najdla res super rešitev, ko "začutim" da se mi hoče delat mozolj, na tisti del nanesem tole (sem že na 3. flaški (ja, imam probleme :D), heh, ampak zato, ker sem prvo po nesreči razbila še skoraj polno :roll:).

OK, tole^^ je potem že "zdravljenje", kako preprečiti se mi pa sanja ne..
tyašii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tyašii »

Tudi sama sem imela po obrazu ogromno mozoljev. Obiskala sem osebno zdravnico, ki pa mi je prepisala Klindamicin. to je 1% dermalna raztopina.ob 2x dnevnem nanosu na čisto kožo se mi je stanje na obrazu rez izboljšalo. raztopino pa lahko uporabljam tudi za hrbet in dekolte. :)
Never a failure, always a lesson. :)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Verjamem, da je pri vsakemu drugače. Jaz sem se mozoljev znebila tako, da sem prešaltala na olivno olje (namesto kreme in odstranjevalca ličil) ter temeljito spremenila prehrano.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

eclipse. napisal/-a:A mi lahko katera svetuje kakšno dobro kremo za mastno kožo? Ker se po 3 urah, ko si umijem obraz že vsa svetim.

Hvala za odgovore :)

Sama imam ze dolgo isto tezavo in ceprav sem sprobala ze sto in eno kremo, od cenejsih do drazjih, naravnih in ne vem kaj se vse, nisem uspela najti ene, s katero bi lahko za cel dan matirala. Tako da jaz tezavo reguliram z antishine pudri v prahu, odpravit je itak ne bom mogla nikoli.
forumsas
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a forumsas »

mene pa zanima ali ima kdo izkušnje z tem izdelkom proti mozoljem: http://www.wellneo.si/lepota_in_zdravje ... 7956#kwtop

opisano je re vse dobro,d a pomaga da mozolji izginejo in se ne vrnejo več.. a je katera že uporabljala? kakšne so izkušnje? ali res tok pomaga? a so vredne teh 30€? :)
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

ma dajte no, zdaj se pa že preseravate. kakšen mozolj sem pa tja je čist normalno in naravno. pač stisneš, razkužiš in živiš naprej.
forumsas
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a forumsas »

očitno ti nikoli nisi imela problemov z mozolji in zato misliš da je to use tako enostavno :D
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

ne, forumsas, nisem tak fenomen za kakršnega me imaš
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Eući* »

js mislm, da najbolj pomaga naravna, doma pripravljena maska... zelo učinkovita je limona oz. limonin sok, pa olivno olje, med.... če si to nanesem, zelo hitro deluje, usaj pr men, in koža je gladka kot pri dojenčku :) ... všeč mi je pa tut ena maska, k se dobi tut u milrju, okus melone, pa zdej nwm imena... stane 50 centov :P

pa itak zdrava hrana, velik tekočine, vnos vitaminov itd,..vse za lepo kožo in seveda zdravje nasploh :D
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
joly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a joly »

Zanimiva je nova metoda zdravljenaja aknaste koze z laserjem valovne dolzina 800 nm. Imela sem priloko prebrati nekaj clankov zdravnikov o tej temi in kaze da je zdravljenje uspesno. Cim zvem kaj vec se javim.
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Eući* »

cadeavera- anti pickel :) ne morem verjet, da zame tako dobra kremica stane v milerju samo 49 centov ... meni se zdi, da zelo lepo očisti in zgladi kožo.

goo.gl/Ae7V0
Zadnjič spremenil Eući*, dne 05. Feb. 2012 12:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Odgovori