London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

mislim da osebna s hrvaške ne bo ok. ker hrvaška ni v eu niti eea. tako za easy hot ryan. saj če daš priority lahk pasuš hitro dobiš.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ja, ampak pri Ryanairju stalno piše o prebivalcih EU/EEA, nič glede iz kje se leti s čim.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Potrjeno: (sestrična klicala na upravo)
Z Hrvaške lahko letiš v VB s osebno :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^ :wtg:
Dobr vedt.

Men so z easyJet-a sicer hitro odpisali, ampak mi niso znali točno povedat, na koncu rekli, naj se obrnem na MZZ ali kaj podobnega.
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a donna. »

Imam eno vprašanje... Gatwick airport ima tudi železniško postajo. A ve kdo kje je ta postaja, a je to čisto neposredno povezano ali je to mal večja razdalja in morš prou it vn iz staube in s kakšnim autobusom do tam?

Najlepša hvala :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Je v isti stavbi. Samo sledi Trains :wink: Res ne moreš falit.

At Gatwick Airport, the train station is situated in the heart of the airport at the South Terminal. If you are travelling to or from the North Terminal, a fast inter terminal transit shuttle connects the North Terminal to the train station and the South Terminal.
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a donna. »

Najlepša hvala :)
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

Tudi jaz sem klicala tako na zagrebško letališče kot na MZZ in so mi povsod rekli, da je osebna izkaznica dovolj. :)
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Uspelo z osebno :D

Sicer pa toplo priporočam mjuzikal We will rock you. Js sem bla totalno navdušena in sploh ne vem zakaj čakala toliko obiskov, da se končno spravla. Naslednjič pa kakega drugega.
Uporabniški avatar
poletje06
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja

Neprebrana objava Napisal/-a poletje06 »

Pa mjuzikl Lion King je tut super fajn. Prav tako vreden ogleda in poslušanja:)
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

*mala* napisal/-a: Sicer pa toplo priporočam mjuzikal We will rock you. Js sem bla totalno navdušena in sploh ne vem zakaj čakala toliko obiskov, da se končno spravla. Naslednjič pa kakega drugega.

Se zelo strinjam s tem :D
Uporabniški avatar
KayLeigh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a KayLeigh »

A mogoče katera ve, če je začetek decembra (oz. že bolj proti sredini) primeren čas za obisk Londona (predvsem zaradi vremena)?

Sama sem bila sicer že dvakrat v Londonu, ampak obakrat v pomladnem času (marec - maj), tako da nimam pojma kako je tam pozimi. Imam pa zdej priložnost za dost pocen karte v decembru, pa bi šla s fantom mal naokol. A se sploh splača v takem času?

Verjetno je tudi precej večja gužva že takrat, a ne? Glede na to, da je pač predbožični čas in to... :)
Briga me za dober vtis, od zdej naprej sem EGO!ST.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica

^^Jaz sem bila nekaj let nazaj sredi decembra v Oxfordu (kar ni tak daleč, da bi blo vreme ful drugačno :) ). Bilo je oblačno, tu pa tam deževno, ampak ne tako mrzlo kot npr pri nas. Pač tipično angleško vreme (tudi ko sem bila v Londonu sredi julija smo meli cel čas 17 stopinj pa vsak dan dež)...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sicer še nisem bla decembra. Ampak je topleje kot pri nas. Stalno nad 0 stopinj (povprečje okoli 5 stopinj). Mislim pa, da je v Londonu skoraj vedno gneča in škoda gledat na to :) Zna bit pa norišnica okoli Božiča (pa še razprodaje se začnejo 26.12). Pa malce več deževnih dni in bolj malo sonca na dan.

Js se šparam za naslednje leto poleti, ko se odpre Victoria's Secret :D

Sicer pa so mi ob teh izgredih v Londonu ratale oči čist solzne :?
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica

^^Uf šele poleti bo norišnica. Sem zadnjič informativno gledala cene hostlov v Londonu za naslednje poletje, pa so meli že vse zasedeno...po moje zaradi olimpijskih iger :)
Odgovori