Piercing
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Re: piercing.. nad ustnico ali v nos?
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Ma dej a se ti mal hecaš, pa ne boš si dala zdej pierc tja, kjer ti bo par punc, ki jih sploh ne pozanš reklo, da je bolj hudo. Preluknjala si boš obraz in čeprou so piercingi dons že full razširjeni, boš nardila poseg v svoje telo in nosila posledice, valda se boš sama odločla kje ga boš mela ne pa da druge sprašuješ in si ga daš tja, kjer je drugim hudo. Vem, da si napisala, da je teb oboje kul, sam neumno se mi zdi pr eni taki zadevi kt je piercanje odločat se na taki podlagi. Sicer je pa tvoj obraz in tvoja odločitev...
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Kofetarica
Jaz sem si ga pred kratkim po precej letih dala ponovno v nos. Mi je pa vsec tudi nad ustnico, kot mu pravis ti, AMPAK glede na to, da je debelina tistega pierca enaka debelini pierca v bradi in popku, se ne bi odlocla za to. Ne vem, kako je z ostalimi, ampak posledice mojih piercov (predvsem tistega v popku) so vidne zelo na dalec. Tako da, ja tista pikica na nosu je pa, vsaj meni, simpaticna, pa tudi, ko/ce se da pierce kdaj ven, je se najmanj opazna.
Točno tako. Odvisno je od oblike obraza in tudi tvojega stila. Enemu lahko piercing v npr. bradi noro hudo stoji, drugemu pa grozno. Vzemi tisto bunkico na koncu od kakšnega piercinga in probaj kako bi stalo. Za nos pa dobiš tudi neke majhne magnetke (enkrat sem celo imela, zato vem) in probaj, kako ti stoji.