Piercing

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Jaz imam tragusa in pirs v nosu in ti lahko iz prve roke povem, da se tragus precej dlje celi. Sicer pa ne z enim ne drugim nisem imela nobenih problemov.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
draganaK
Sramežljivka
Sramežljivka

Piercing

Neprebrana objava Napisal/-a draganaK »

heeeeeei!
no, odločam se za piercing.. v popku ga že imam okol 2 leti,in zgleda full dobro.. kaj je bol "hudo"... v nosu ali nad ustnico??
Lp
draganaK
Sramežljivka
Sramežljivka

nad zgornjo ustnico mislim postrani, ne točn na sredini nad ustnico.ne morem se odločiti,na katero mesto...oboje je hudo,sam ne morem si na obeh mestih,to je preveč.

hehe

prosim za mnenja..
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Osebno- nos- bljek, nad ustnico - ii :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Se podpišem. :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
sandry89
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a sandry89 »

nad ustnico:)
jst osebno bi pod ustnico .. ob strani :razz:
this is Life not heaven.. you dont have to be perfect..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: piercing.. nad ustnico ali v nos?

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Ma dej a se ti mal hecaš, pa ne boš si dala zdej pierc tja, kjer ti bo par punc, ki jih sploh ne pozanš reklo, da je bolj hudo. Preluknjala si boš obraz in čeprou so piercingi dons že full razširjeni, boš nardila poseg v svoje telo in nosila posledice, valda se boš sama odločla kje ga boš mela ne pa da druge sprašuješ in si ga daš tja, kjer je drugim hudo. Vem, da si napisala, da je teb oboje kul, sam neumno se mi zdi pr eni taki zadevi kt je piercanje odločat se na taki podlagi. Sicer je pa tvoj obraz in tvoja odločitev...
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
Temptress
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Temptress »

Slika

:gut:
draganaK
Sramežljivka
Sramežljivka

hehe...vse ste mnenja, da nad ustnico....tisto slikico sem tudi js gledla na netu :)) se še bom odločla ja...do naslednga tedna še mam nekaj časa.. kaj pa vem...na nosku je tudi lepo,majhna pikica,ko se sveti hmm..
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Jaz sem si ga pred kratkim po precej letih dala ponovno v nos. Mi je pa vsec tudi nad ustnico, kot mu pravis ti, AMPAK glede na to, da je debelina tistega pierca enaka debelini pierca v bradi in popku, se ne bi odlocla za to. Ne vem, kako je z ostalimi, ampak posledice mojih piercov (predvsem tistega v popku) so vidne zelo na dalec. Tako da, ja tista pikica na nosu je pa, vsaj meni, simpaticna, pa tudi, ko/ce se da pierce kdaj ven, je se najmanj opazna.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

^^Saj obstajajo razlicne debeline palck. Za popek je 14g nekje najbolj standardna, za pod/nad ustnico se pa dobijo lahko tudi tanjse, 16g, 18g ali celo 20g. Ampak ja, luknjica bo ostala v vsakem primeru, tako da moras pred pirsanjem pomislit, ce te bo to motilo, ko ga bos cez nekaj let odstranila.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

men se zdi da moraš za to gledat predvsem na obliko obraza. če imaš npr zelo koničast nos, potem ni lepo da si daš vanj še pirs. vsaj meni
Don't worry, be happy!!
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Točno tako. Odvisno je od oblike obraza in tudi tvojega stila. Enemu lahko piercing v npr. bradi noro hudo stoji, drugemu pa grozno. Vzemi tisto bunkico na koncu od kakšnega piercinga in probaj kako bi stalo. Za nos pa dobiš tudi neke majhne magnetke (enkrat sem celo imela, zato vem) in probaj, kako ti stoji. :)
Odgovori