London
nam abo pa prav pasalo po celih dnevih skakanja po mestu da se malo "spočiješ" od tega. Tko kot je en napisal za oceno:
The staff was nice, the rooms were so cosy and clean and the breakfast was very good. The hotel was a little bit farther from the inner city, but with the tube we got everywhere really good and it was nice staying in a quiet area with more nature around (since we spent most of the time in the louder and more crowded parts of London).... so it was just perfect for us and our little trip to get to know London.
The staff was nice, the rooms were so cosy and clean and the breakfast was very good. The hotel was a little bit farther from the inner city, but with the tube we got everywhere really good and it was nice staying in a quiet area with more nature around (since we spent most of the time in the louder and more crowded parts of London).... so it was just perfect for us and our little trip to get to know London.
UG84 napisal/-a:Kera neverjentna sreča! Po naključju sem hotel rezervirala čisto blizu velikega supermarketa z izključno bio in organskimi živili ter kozmetiko.![]()
![]()

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- Thumbelina
- Sramežljivka
Če greš lahko na Hrvaško z kartico in v Veliko Britanijo s kartico, ne vem zakaj nebi smel jit iz Hrvaške v Veliko Britanijo?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
princesss, greš mogoče z easyJetom? (oz. probi poiskat podobne info. na strani družbe s katero letiš)
OK, jz itak ne bi šla samo z osebno, vedno potujem s potnim listom, po prebranem pa sploh ne (lahko da narobe razumem), ampak meni se zdi, da njih bolj briga od kod pride letalo k njim (v UK)..
Nič, jz sem jim kar mejl z vprašanjem poslala.
OK, jz itak ne bi šla samo z osebno, vedno potujem s potnim listom, po prebranem pa sploh ne (lahko da narobe razumem), ampak meni se zdi, da njih bolj briga od kod pride letalo k njim (v UK)..

purple_rain napisal/-a:princesss, greš mogoče z easyJetom? (oz. probi poiskat podobne info. na strani družbe s katero letiš)
Ne me strašit no, ker sestrična gre tud z osebnim dokumentom in to z Hrvaške, ampak Ryanair. (js itak ne razumem, zakaj folk nima potnih, a nič ne upajo, da bodo kam dlje šli?

KLIK
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
Sva že 2.*mala* napisal/-a:(js itak ne razumem, zakaj folk nima potnih, a nič ne upajo, da bodo kam dlje šli?)

Joj, tole od FR mi še bolj komplicirano zgleda..
Čeprav, sej pravi all non EU/EEA citizens must have their travel documents checked and online boarding pass stamped, potem pa našteje kateri dokumenti so sprejemljivi..hmm, možno, da je osebna dost (za it s Hrvaške).
Sicer pa, če ni datum odhoda še predaleč, se probite že čekirat, pa kar tam preverit, če vam sprejme osebno?

purple_rain napisal/-a:OK, jz itak ne bi šla samo z osebno, vedno potujem s potnim listom, po prebranem pa sploh ne (lahko da narobe razumem), ampak meni se zdi, da njih bolj briga od kod pride letalo k njim (v UK)..
Ne, gleda se iz katere drzave si (oz. kje si drzavljan). Iz kje pride letalo, ni relevantno. Ker potem bi se lahko v UK svercal npr. Kitajci brez potnega lista samo z osebno, ce bi leteli iz Slovenije in bi se gledalo, iz kje je letalo prislo.
-
- Cosmopsiho