London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

nam abo pa prav pasalo po celih dnevih skakanja po mestu da se malo "spočiješ" od tega. Tko kot je en napisal za oceno:

The staff was nice, the rooms were so cosy and clean and the breakfast was very good. The hotel was a little bit farther from the inner city, but with the tube we got everywhere really good and it was nice staying in a quiet area with more nature around (since we spent most of the time in the louder and more crowded parts of London).... so it was just perfect for us and our little trip to get to know London.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

UG84 napisal/-a:Kera neverjentna sreča! Po naključju sem hotel rezervirala čisto blizu velikega supermarketa z izključno bio in organskimi živili ter kozmetiko. :) :) :)

:gut: :wink:
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a donna. »

nevem ravno kam to spada ampak vseeno... Razmišljam da bi odšla letos malo v Anglijo-v Brighton. Ali je že kdo bil tam, kaj mi svetujete, kaj se splača videt,itd.itd. ?
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^jz, kakšno desetletje nazaj, tko da žal kej koristnega ne znam povedat :), spomni se pa, da mi je bil ful ful všeč tisti "pier"/pomol in da sva z bratom skor celo popoldne visela na arkadnih igricah :D v eni od, erm, kakorkolisežerečetemprostorom.
Uporabniški avatar
Thumbelina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Thumbelina »

Tammy_De napisal/-a:Upam, da ti kej pomaga. Definitivno pa odsvetujem en hostel čist zravn Hyde parka, ker je bil tok zanič da adijo pamet (ko najdem ime tega, ti napišem)

Se mogoče imenuje Astor Quest?
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

Ali katera za 100% ve, če lahko iz Zagreba letim v London z osebno izkaznico?
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Če greš lahko na Hrvaško z kartico in v Veliko Britanijo s kartico, ne vem zakaj nebi smel jit iz Hrvaške v Veliko Britanijo?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Samo pomislla sm, ker oni pač niso EU in letim iz tam..
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

princesss, greš mogoče z easyJetom? (oz. probi poiskat podobne info. na strani družbe s katero letiš)

OK, jz itak ne bi šla samo z osebno, vedno potujem s potnim listom, po prebranem pa sploh ne (lahko da narobe razumem), ampak meni se zdi, da njih bolj briga od kod pride letalo k njim (v UK)..
Nič, jz sem jim kar mejl z vprašanjem poslala. :)
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Easyjet, ja.. Ma oni tako dolgo rabjo, da kej odpišejo, tačas že nazaj pridem. Bom se še malo pozanimala naokrog, hvala.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

purple_rain napisal/-a:princesss, greš mogoče z easyJetom? (oz. probi poiskat podobne info. na strani družbe s katero letiš)

OK, jz itak ne bi šla samo z osebno, vedno potujem s potnim listom, po prebranem pa sploh ne (lahko da narobe razumem), ampak meni se zdi, da njih bolj briga od kod pride letalo k njim (v UK)..

Ne me strašit no, ker sestrična gre tud z osebnim dokumentom in to z Hrvaške, ampak Ryanair. (js itak ne razumem, zakaj folk nima potnih, a nič ne upajo, da bodo kam dlje šli? :D) Se mi zdi, da ma Ryanair mal drgač:
KLIK
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*mala* napisal/-a:(js itak ne razumem, zakaj folk nima potnih, a nič ne upajo, da bodo kam dlje šli? :D)
Sva že 2. :D

Joj, tole od FR mi še bolj komplicirano zgleda..
Čeprav, sej pravi all non EU/EEA citizens must have their travel documents checked and online boarding pass stamped, potem pa našteje kateri dokumenti so sprejemljivi..hmm, možno, da je osebna dost (za it s Hrvaške).

Sicer pa, če ni datum odhoda še predaleč, se probite že čekirat, pa kar tam preverit, če vam sprejme osebno? :nixweiss:
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

purple_rain napisal/-a:OK, jz itak ne bi šla samo z osebno, vedno potujem s potnim listom, po prebranem pa sploh ne (lahko da narobe razumem), ampak meni se zdi, da njih bolj briga od kod pride letalo k njim (v UK)..

Ne, gleda se iz katere drzave si (oz. kje si drzavljan). Iz kje pride letalo, ni relevantno. Ker potem bi se lahko v UK svercal npr. Kitajci brez potnega lista samo z osebno, ce bi leteli iz Slovenije in bi se gledalo, iz kje je letalo prislo.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ja, sej to bi blo mal čudno (ampak ker smo vajeni vsega hudega s temi nizkocenovci, me to ne bi presenetilo, hehe)..
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Ja v bistvu res, ceprav vstop v drzavo nima veze s tem, s katerim letalskim prevoznikom prides. Razen, ce imajo dolocene letalske svoje zahteve pri check-inu, kar se tice dokumentov. Ampak tisti dokument, ki je ok za vstop v drzavo, kamor potujes, naj bi bil tud ok za check-in.
Odgovori