Džeki napisal/-a:čuftika napisal/-a:Večinoma ste navedle res zanimive sezname, realne in se približno v vsakem noter najdem, bolj ali manj.
Edino kriterij od Tearjerkem mi je adijo pamet![]()
Ja, uporabnice, ki naštevajo po 20-25 lastnosti, vključno s tabo, imajo realne sezname, uporabnica, ki zahteva eno lastnost in to je kompatibilnost, pa je kao nerealna.![]()
V glavnem, če kateri rata najt tipa, ki bo imel vse, kar naštevate v seznamih, vsa čast. Ne pozabite namreč, da morajo tile tipi biti tudi samski in pripravljeni na resno zvezo z vami.
Za druge ne vem, ampak zame je moj seznam realen in moj tip se v 95% najde tu noter. Ja, vem da sem zahtevna, ampak kaj čem, zaenkrat imam kar sem iskala, koliko in ali bo trajal pa itak nihče ne ve.

Pa še nekaj, zahtevna sem tako do drugih, še bolj pa do sebe, tko da veliko dam in veliko pričakujem nazaj. Nočem povprečnega tipa, hočem posebnega, ker tudi sama ne spadam v neko (bogo) žensko povprečje, ne po katakterju in ne po videzu. Konec koncev sem raje samska kot pa celo življenje z napačnim, da mi kravža živce...