Sama sem končala 5-letno zvezo pred skoraj enim letom in bi bil mogoče čas, da se spet spravim malo v iskanje. Lepo mi je bilo biti nekaj časa samska, ko ni bilo nobenega prilagajanja in nič. Je pa velikokrat tudi bedno, ko imajo vse frendice tipe in se počutim skoraj outsider-ka.
Pa tudi čas je, da pri svojih 25 letih končno spoznam nekoga s katrim se bom zares razumela. Enostavno si želim bljižine nekoga. Ampak kaj, ko je tako težko spoznati kakšnega, s katrim bi se ujela. Končanje zveze je bila zame zelo boleča stvar in ne mislim še enkrat skozi kaj podobnega. Seveda imam zato kriterije, pod katere enostavno ne grem. Problem pa se pojavi, ker enostavno ne spoznavam tipov, ki bi imeli razčiščene stvari v glavi. Vsi bi bili samo ff.

Imam občutek, da je večino folka pri teh letih že poparčkanih in imam že malo bad filing, ko sama nikogar ne spoznam. Če pa že, so totalno nezreli, čudni ali pa jim že na čelu piše, da so največji jebači. Vsi tisti ˝normalni˝, preprosti tipi pa so že zdavnaj zasedeni.
Je pri teh letih sploh še katera samska tu gor?
Če je, se lahko zmenimo in gremo skupaj malo med družbo in v ˝lov˝ za tistimi normalnimi

V moji družbi so vsi zasedeni in enostavno ne dobim nobene, ki bi šla z mano in bi bila za take fore

Sama pa seveda ne grem

Pa še eno vprašanje imam. Ima katera izkušnje z iskanjem na spletu? Pa s tem ne mislim ona-on in te stvari ampak spoznavanje preko raznih forumov ali pa klepetalnic. Včasih je bilo veliko tega. Tudi bivšega sem spoznala na tak način. Zdaj pa so na teh chatih samo še najstniki.