lahko še jaz svoje kriterije napišem, ko so me že ravno par tednov nazaj tut to razlagala silom prilike
- mora bit moški: to pomeni ne rabim nekega otroka, ki joka, ko je premraz, ki ne more spat ob odprtem oknu, ki je preveč odvisen od mnenja vrstnikov in drugih in ne zna razmišljat s svojo glavo.
- mora met ritem in interes za ples ali znat plesat, ker je to eden od mojih ful pomembnih hobijev in nekaj osnovnih korakov mora it skos
- komunikativen, razgledan, intelektualen: da se da z njim pogovarjati o mnogo mnogo stvareh in se spozna tudi na stvari izven svojega dela in študija. dobra komunikacija je ključ do uspešne zveze, zato je res dobro, da se lahko pogovarja tudi o čustvih, željah, načrtih...
- ugotovila sem, da bi težko (spet) bila z nekom, ki nima vsak VII. stopnje izobrazbe. mogoče bi šlo, če bi to nadomestil z ambicioznostjo in razgledanostjo.
- meni osebno fizično privlačen,
- seveda se morava ujet v poljubljanju, seksu...
- da se ukvarja s športom vsaj v taki meri, kot jaz. da pa za šport porabi ves svoj prosti čas, pa tudi ni zaželjeno,
- zaželjen osebni stil,
- družaben,
- ni zapečkarski in ima nekaj pustolovskega duha,
- aktiven in ambiciozen. kar se ambicioznosti tiče, imam željo, da je bolj, kot jaz. čeprav tega ne zahtevam ravno zaradi recipročnosti
- določena mera fleksibilnosti in spontanosti je zaželjena,
- zaželjeno je, da ni kadilec,
- ni preveč nagnjen k raznim odvisnostim: čeprav smo vsi h katerim. drastične- droge in alkohol niso zaželjene,
- zaželjeno je, da ima prevozno sredstvo, pa tudi, da mu pleh ne pomeni toliko, da bi ves svoj denar zmetal v to,
- da ima svoje hobije, interese, želje in ambicije,
- zanesljiv in vreden zaupanja.
sigurno sem še kaj pozabila, ampak verjetno bi bil to kar dober približek.