(((
tipkovnice ne morem polit, hvalabogu, lahk se pa recimo spotaknem ob kabel in zbijem laptopa po tleh??

lahk si med umivanjem zob kakšen zob zlomim ali zbijem
Kaj se mi lahk še zgodi do polnoči??

(((

..Evelyn.. napisal/-a:jz ni šansgrem od doma kokr tok "sj sm kul.."
pol pa pridm pred un špegl pa mutavo svetlobo pa je konc veselja

močno upam, da si ne zlomiš kakega zoba no(to je bil vedno moj strah, enkrat sm res popizdila, ko sm si sam odkrušla mal zob(na pici LOL) in kr poznam ljudi, k majo že po trikrat v življenju zlomljene sprednje zobe 
 ponavad je krivec kolo). e bo sam laptop bo še kul 

Pol se pa vidim v kakšni garderobi, kar naenkrat vsak faking mozolj, k se mi še naredu ni, ven butne, čist sem bleda, grozno frizuro mam, k ena bajsa sem, skratka sama sem sem čist grozna. In pol grem s sklonjeno glavo ven iz garderobe (itak nič ne kupim) in upam, da ne bom nobenga srečala hahahahaha

pa me tko vpraša: "a ti nimaš fanta?" v stilu "a ti pa nisi normalna?" (lahko bi rekla: a ti si pa samska?)

Jaz vsakemu, k mi teži, zakaj sem samska, rečem da sem težka ko svina in da non stop težim in da sem skratka čist nemogoča hahahahaha. No če bi me vprašal en, k bi mi bil dejansko všeč, tega valda ne bi rekla 

Evo, jz se javim za pod prste ti gledatTammy_De napisal/-a:Samo za info - sestrični je izginil celulit odkar je popolnoma skenslala sol iz jedilnika. Jaz osebno še nisem tega probala (priznam, da presoljavam hrano)