Klepetalnica #115

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

ne klič hudiča, avion mam v nedeljo in letenja se precej panično bojim, ratam čist ponižna, kar mi drugač ni preveč podobno :((((

tipkovnice ne morem polit, hvalabogu, lahk se pa recimo spotaknem ob kabel in zbijem laptopa po tleh?? :gruebel:

lahk si med umivanjem zob kakšen zob zlomim ali zbijem :D

Kaj se mi lahk še zgodi do polnoči?? :D
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

..Evelyn.. napisal/-a:jz ni šans :D grem od doma kokr tok "sj sm kul.." :D pol pa pridm pred un špegl pa mutavo svetlobo pa je konc veselja :D

jaz ne vem kaj imam za eno ogledalo doma, zelo je kul, tak sem suha, sploh nikjer ni celulita, potem cist vesela, ker sem taka fajna grem ven, v kako trgovino v kako garderobo s kako mutavo svetlobo, v ogledalu vidim, da imam 2x povecano glavo, in grem jezno ven iz garderobe, ma letim iz trgovine, seveda nicesar ne kupim, ker obtozujem svetlobo.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Fak zvončica, zdj pa prov kličeš nesrečo k seb :D močno upam, da si ne zlomiš kakega zoba no(to je bil vedno moj strah, enkrat sm res popizdila, ko sm si sam odkrušla mal zob(na pici LOL) in kr poznam ljudi, k majo že po trikrat v življenju zlomljene sprednje zobe :D ponavad je krivec kolo). e bo sam laptop bo še kul :D

Delusional, bolne kolegice maš :P
Akvamarin, ja, tko ja. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Jah jaz mam tut doma eno tako fino svetlobo, k totalno kul zgledam :) Pol se pa vidim v kakšni garderobi, kar naenkrat vsak faking mozolj, k se mi še naredu ni, ven butne, čist sem bleda, grozno frizuro mam, k ena bajsa sem, skratka sama sem sem čist grozna. In pol grem s sklonjeno glavo ven iz garderobe (itak nič ne kupim) in upam, da ne bom nobenga srečala hahahahaha

Mah kaj sploh RES pomaga? Men je pomagal vzdrževat stanje, k sem si stegna zavijala v folijo, pa bila na orbitreku, pa mrzla voda...

Jem pa normalno, nisem glih za kakšne diete, hvalabogu mam rada relativno zdravo hrano

Evelyn temu se reče izzivanje usode hahaha...ma dej, dons sem mela smolo za celo leto naprej pa nazaj. Verjamem, da je bilo to to in da se je smola preselila kam drugam :razz:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

jst mislim, da če maš take kurčeve gene, da ne pomaga nč oz. se moreš ceu lajf borit s tem. sam meni se to ne da vsakodnevno...
rajš dam jurja, pa mam mir 2,3 leta. sam bi mogla posebej šparat za to.

zame športanje iz neko pitje vode nima veze s celulitom. to so geni, prekrvavitev, pa ok, tud hrana. mogoče tud kontracepcijske.
nazadnje me je ful zamikalo da bi kupla un cellules md. sam ne vem. to je 60 eur, pa za kšno kremo še 60 eur... kurc, bom zbrala 600 eur pa šla na neki bolj konkretnega.

sm brala po forumih, da neke co2 kopeli pomagajo vsem.
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

Vsem pomaga gibanje..ne pa neke bljižnice ki jih omenjate :evil:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Bah. Jaz sem tut mislila, da mam dobre gene. Očitno jih nimam.

Poglej na teh portalih s popusti, sej je vsak dan kakšna ponudba?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne, ne, v neke drenaže in masaže ne verjamem. da me bo ena tam 5krat sčohala in masirala z nekim aparatom in neki žarki in ultrazvočna kavitacija my ass... za kavitacijo lahko prebereš tud po forumih, da nekaterim ne pomaga pou kurca nč. za te co2 kopeli pa so vse napisale, da jim je celulit zginu.

drgač pa... to je isto, k če bi jst par let nazaj, ko sm hotla večje joške, si kupovala kake kapsule in kreme in se masirala.
za neki konkretnega pač rabiš konkreten dnar in kirurga, sam ne fabjana.

mi je pisala ena punca tle na forumu... da bi se spoznale... za kšno novo prjatelstvo... pa ni neka aktivna uporabnica...(razn, če ni to kak fejk profil in se nekdo hoče iz firbca dobit)... pa mi na mejlu piše tko mal o seb, da ma tipa pa to... pa da on rajše vidi, da gre s kakimi kolegicami vn, kot da njega sili :roll: pa me tko vpraša: "a ti nimaš fanta?" v stilu "a ti pa nisi normalna?" (lahko bi rekla: a ti si pa samska?)

nč, grem zdej jst še kej pametnega narest...

nočko :D
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

Samo za info - sestrični je izginil celulit odkar je popolnoma skenslala sol iz jedilnika. Jaz osebno še nisem tega probala (priznam, da presoljavam hrano), sam mogoče ne bi blo slabo prvo to probat, preden se lotiš €€€ stvari.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ziher ga je mogla met ful, ja, da je samo odvzela tisti ščepec soli na dan in kar naenkrat so ji izginile vse bule in luknje.
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

Sej je sam predlog :) (drgač je trajal eno leto, da ji je zginu)
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Valda, nobena od nas samskih ni normalna :D Jaz vsakemu, k mi teži, zakaj sem samska, rečem da sem težka ko svina in da non stop težim in da sem skratka čist nemogoča hahahahaha. No če bi me vprašal en, k bi mi bil dejansko všeč, tega valda ne bi rekla :D

Celulit - jaz dokler sem bila pridna, pa sem parkrat na teden švicala pod uno folijo, se non stop masirala s krtačami, pa mučila z mrzlo vodo, ga tut jaz nisem mela. Zdej sem se pa mal polenila. Ku*c, sej tut nisem stara več 20 let. :cool:

Sej mogoče bi tut probala manj soli jest. Sam sej mal soli je treba jest...pa še dobra je :(
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

Jaz pa kadar kuham sploh ne dajem soli noter, samo celulit je še vedno prisoten. Bo treba malo več migat pa bo šel počasi, počasi dol. No če že ne se bom pa vsaj boljš počutila, ker bom naredila nekaj zase. Upam...
"Life's a journey, not a destination."
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Tammy_De napisal/-a:Samo za info - sestrični je izginil celulit odkar je popolnoma skenslala sol iz jedilnika. Jaz osebno še nisem tega probala (priznam, da presoljavam hrano)
Evo, jz se javim za pod prste ti gledat :D

Drgač s tem je pri men isto kot pravi sweety87 - resda moj problem drugje leži, v lenobi namreč, in samo skenslat sol je pač fejst premal. :lach:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Rollin#3, a si ti Rollin#2 k je bla prej Rollin. Ker skos izgublja gesla?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Odgovori