- nočem čefurja
- nočem štajerca
- vseeno mi je, če je blond, rjav al črn... glavno da ni siv al plešast
- fajn bi blo, da ma faks
- nekadilec
- lahko je 175, še boljš če je čez 180
- ne maram čokatih in nabitih tipov
- ne sme met prevelikega nosu... sama tudi nimam mikenega nosa, motijo pa me taki orlovi nosovi al pa nos k krompir, ki izstopajo
- ne maram nasploh ljudi,ki majo čisto čisto tanka in majhna usta oz. ustnice in majhne oči
- da me nima za budalo in se mi neki zmišljuje in laže v faco
- da ni mel za sabo kake fatalne 5,6 letne zveze oz. če je imel, da je on njo pustil in da jo je že zdavni prebolel to gnilo pičko
- ne sme bit vegetarjanc, čeprav nisem še srečala tipa ki bi bil
- všeč mi je da je mal isklesan, da je nekaj mišic... ampak zoprni so mi tisti tipi, ki so v nekih ekipnih športih in čisto navdušeni nad tem in jim neki treningi pomenijo ful in vzamejo ful časa in na živce mi gre tisti ekipni duh in ego... če gre vsake tolk v fitnes, je čisto dovolj... pa da ma že postavne gene, da ni nek rahitičen s trebuhom
- ne maram poraščenosti po prsih in more met lepe joške
- ne maram tipov, ki so bolj čustveni oz. jokavi kot ženske, tud da ni nikol romantičen mi ne bi blo kul
- ne maram takih tipov kot je Tezej - boljšega primerka ne bi moglo bit na tem forumu
- mora met rad pse
- prve pol leta bi mi blo čisto kul, če bi bla sam midva nonstop skup in v poslji, kasneje pa pričakujem, da je tip za okoli hodit (izredno kul bi blo, če bi mel motor), da bi šou kam z mano po svetu, da ima kake kul frende (ampak ne take, na katere je preveč navezan oz. igrajo tako vlogo v njegovem lajfu, da bo poslušal njihove nasvete, ko bi blo med nama kaj narobe), da zna narest kak piknik...
- da zna pospravljat, kuhat, skrbet sam zase... popravit kake stvari po bajti, belit, položit ploščice, zamenjat okna, itd.... da ni treba za vsako stvar šiptarje plačevat...
- da ima več denarja kot jaz... logično da bom iskala nekoga, ki bo lahko poskrbel zame in za potomce, to je konec koncu njegova naloga.
zadnjih par alinej pride v poštev že za kako dolgoročno zvezo.
aja, pa fajn mi je, če me tip zna nasmejat in če me zna oponašat