babygirly* napisal/-a:Goth.princess napisal/-a:Bolje poznam samo BMW-je, Porscheje in ferrarije...
![]()
Kolk si pa dejansko stara? 15?
Ja, 21 pa res. In kaj je s tem narobe? Navajena sem na razkošje in so what?
Goth.princess napisal/-a:No, pa še moji kriteriji:
-mora biti mlajši od mene (moj je tri mesece mlajši od mene)
-mora biti kadilec
-mora biti suh, vitek, široka ramena
-mora imeti vrat, ne pa da mu je glava kar levo postavljena na telo in da spominja na hruško.
-mora imeti rjave oči, ne sme imeti vojaške frizure (to je nagnusno!)
-ne sme biti romantičen
-ne sme sanjati o nekih svečkah med seksom in podobnem ...
-mora imeti spodobno službo (moj ima svoje podjetje)
-mora imeti določeno estetiko glede avtomobilov (nikoli ne bi hodila s tipom, ki je ponosen, da ima golfa. Moj tip ima megana, kar je zelo lep in športen avtomobil!).
Saj bi še naštevala, vendar je preveč stvari... Drugače pa vse sem našla pri mojemu tipu in sem zadovoljna, da sva skupaj in da nimava težav. Najbolj smešno je to, da ko naj bi se pričela kregati, me prime in sledi temu seks... In na koncu se lepo pogovoriva in to je vse.
Goth.princess napisal/-a:babygirly* napisal/-a:Goth.princess napisal/-a:Bolje poznam samo BMW-je, Porscheje in ferrarije...
![]()
McLarnovc napisal/-a:Goth.princess napisal/-a:In kaj je razlika med RS in običnih meganih?
Kaj misliš, da jaz poznam vsako znamko?
Bolje poznam samo BMW-je, Porscheje in ferrarije...
Saj nevem kaj bi rekel, ampak ok. RS je pri renaultu nekaj kot bi rekel M pri BMW-ju, le da je mašinerija pač bolj dostopna širšim ljudskim množicam. Če poznaš BMW-je, potem veš tudi kaj je M...verjetno...
McLarnovc napisal/-a:Goth.princess napisal/-a:babygirly* napisal/-a:Goth.princess napisal/-a:Bolje poznam samo BMW-je, Porscheje in ferrarije...
![]()
Kako se potem lahko sploh furaš v katerem koli renaultu??
Džeki napisal/-a:Akvamarin napisal/-a:
pravzaprav mislim, da se tipi mecete za zensko, ki ve najvec zaj*bava
O bože.![]()
Si kar predstavljam tvojo zvezo...ti njega malo je..š v glavo, on tebe...res sanjska zveza, ni kaj.
Goth.princess napisal/-a:No, pa še moji kriteriji:
-mora biti mlajši od mene (moj je tri mesece mlajši od mene)
-mora biti kadilec
-mora biti suh, vitek, široka ramena
-mora imeti vrat, ne pa da mu je glava kar levo postavljena na telo in da spominja na hruško.
-mora imeti rjave oči, ne sme imeti vojaške frizure (to je nagnusno!)
-ne sme biti romantičen
-ne sme sanjati o nekih svečkah med seksom in podobnem ...
-mora imeti spodobno službo (moj ima svoje podjetje)
-mora imeti določeno estetiko glede avtomobilov (nikoli ne bi hodila s tipom, ki je ponosen, da ima golfa. Moj tip ima megana, kar je zelo lep in športen avtomobil!).
Saj bi še naštevala, vendar je preveč stvari... Drugače pa vse sem našla pri mojemu tipu in sem zadovoljna, da sva skupaj in da nimava težav. Najbolj smešno je to, da ko naj bi se pričela kregati, me prime in sledi temu seks... In na koncu se lepo pogovoriva in to je vse.