Pač, vsi imamo neke kriterije oz stvari, ki so nam všeč in stvari, ki nam niso.
Jaz imam takšno srečo, da nepremostljive razlike odkrijem takrat, ko mi je nekdo že začel postajati všeč. Ampak, bolje prej kot prepozno, ane?

Akvamarin napisal/-a:jaz ne verjamem v tisto kar je nasteto...
tisto kar je nasteto je sam zelja, kaksen naj bi bil idealen partner/ka za posamesnika, ne verjamem preprosto iz razloga, ker zgleda, da na koncu se vsi odlocijo izven teh kriterijev...
pravzaprav mislim, da se tipi mecete za zensko, ki ve najvec zaj*bava, pa ni nujno, da je neka posebna lepotica ali prevec razgledana ali posebno pametna, pac zenska, ki zna se zmeraj postaviti v polozaj, da je izziv, pa da je tipi lovite...ne zna bit vsaka zenska izziv, pa ceprav ima kvalitete, kar se tice vizualnosti, pameti, itn.itn
ce je zenska prevec dostopna in razlepljena po tipu kot smrkelj. ..., ma niti lepota, niti razgledanost, ma tudi ce rasiri noge ne vem ti kolk siroko, nic ji ne bo pomagalo, da bo prestavljala izziv moskemu...
ok, to je moje mnenje
Akvamarin napisal/-a:
pravzaprav mislim, da se tipi mecete za zensko, ki ve najvec zaj*bava, pa ni nujno, da je neka posebna lepotica ali prevec razgledana ali posebno pametna, pac zenska, ki zna se zmeraj postaviti v polozaj, da je izziv, pa da je tipi lovite...ne zna bit vsaka zenska izziv, pa ceprav ima kvalitete, kar se tice vizualnosti, pameti, itn.itn
McLarnovc napisal/-a:Če ni RS(v kar dvomim, drugače bi verjetno že vedela, ker se že vizualno razlikuje od običnih meganov) potem je greh govorit o kaki športnosti.
Goth.princess napisal/-a:In kaj je razlika med RS in običnih meganih?
Kaj misliš, da jaz poznam vsako znamko?
Bolje poznam samo BMW-je, Porscheje in ferrarije...