Nazaj na temo, res da so kriteriji za moške, ampak glede na to da so nakateri pisal tud o ženskih kriterijih, bom pač še jz dodal neki malga:
Zame pomembne stvari pri ženski/dekletu:
-starost mislm da nima velikega pomena, nekateri so odrasli pri 23ih, drugi pr 30ih-smo pač različni ljudje
-da ima v življenju neke okvirne cilje(pa da ni glavni ravno ta, kako vlečt socialno podporo)
-da ima rada šport, torej da ji ni problem ga gledat in pa da tudi sama športa. Torej da ni lena in zna kej naredit za sebe, kar ne pomeni, da mora izgledat fantastično.
-da ni ženska "moderne" dobe, ki za pospravljanje še ni slišala, torej, da zna pospravt kdaj pa kdaj, to je pa tud to. Na drugi strani me obsedenost s pospravljanjem odbija!
-ista zgodba s kuhanjem. Da zna pri svojih 20ih/25ih letih kej skuhat(ne rab bit Jamie Oliver), pa ne s tem namenom, da bi kuhala meni, ampak pač da ni laik na tem področju, ker od študenstkih bonov se ne da večno živet
-da je dobra, prijazna po duši, da z veseljem naredi kej za drugega-pač so mi bolj pri srcu takšne osebe
-glede na to da nisem nek velik fan gledališč, umetnosti in tega, mi po vsej verjetnosti to ne bi bila najboljša skupna točka, je pa res, da ob takšni osebi=drugačni, najdeš kakšno novo zanimivo stvar/hobi itd., tako da se splača dat vsakmu priložnost, nikol ne veš kam te odpele
-da je preprosta v načinu oblačenja, vendar da se zna občasno tud zrihtat tko kt se zagre po domač povedan
-da ima smisel za humor, da rada pleše, da ni zakompleksana vase, da ima svojo "hrbtenico", ampak da ne pretirava s temi samosvojimi forami, ki začnejo normalnega moškega slej kt prej odbijat
-seveda more bit tud vizualno na nekem normalnem nivoju, ker drugače redko pride do nadaljevanja zgodbe
-seksa niti ne mislm omenjat, ker slej kt prej dva normalna najdeta način/sistem da se ujameta. Kdaj seksat pa nimam nekega posebnega mnenja, samo da ne traja vse skp predolgo(za moje pojme osebo ob intenzivnem druženju lahko že kar hitro spoznaš, do neke meje, je pa res da ima vsak svoje merilo, kaj, kdaj, kako itd...)
-da je punca sproščena, seveda čist takoj ne more bit ker te ne pozna, ampak da je pač odprta in ji je konc koncev vseeno(lahko že na 1. zmenku) da je takšna kakršna pač je, ker če se z nekom pač ne ujameš ga itak ne boš več vidu, tko da si tak kot si, pa če je to uredu ok, če ni, boš paš nekomu drugemu.
-da ne kadi, dekletom to preprosto ne paše, brez zamere do tistih ki pač kadite
-da zna bit resna, ob enem pa tudi za žure, skratka mešanica obojega
-da ima kakšno lastnost ki je moški nima, da ima kljub vsemu kakšne svoje muhe, ker ravno te stvari naredijo zvezo/dekle zanimivo
-da je kdaj pa kdaj tudi romantična in se je sposobna prilagajat do določene meje
-da zna cenit stvari
Pa še bi se našlo. Pa da ne bo izpadlo kot da so vse te stvari nujno potrebne. To ne, je pa lepo da jih dekle poseduje večino.
No, tok da se ne bo govoril, da imamo moški res samo 2,3 zahteve in da jih 70% ustreza našim merilom.
Pa lep dan še naprej