Džeki napisal/-a: Čudne besede za nekoga, ki je star...25? In kaj, teoretično ( nobena zveza nima apriori doživljenjske garancije ), če ti gre sedanja zveza v franže, ko boš stara 29, 5..? Potem boš verjetno itak čist obupana, ker boš ziher, da te je povozil čas in da ne moreš več nikogar dobit.
Ja ja, sej vem, da si ziher, da se to pa tebi absolutno ne more zgodit, ampak, pomiri se, lahko se ti, zato ne bodi tako vehementna.
Meni se ti zdiš po karakterju ful podobna delusional, s to razliko, da si v zvezi. Ta zveza je tebi ful močan identifikacijski element. Iz vsakega tvojega posta veje "jaz sem normalna in kul, ker sem v zvezi". To je lahko velika varka, ko/če ti zveza razpade, veš..
roko na srce, da moram zdaj v tem trenutku si iskat novega fanta, bi me pobralo.

ajd rečmo, da teoretiziramo. pa kdo bi imel mene, razvalino pri 28ih,29ih,30ih? glede na to, da sem precej mlada prebolevala bolečo izkušnjo,... hmmm 3 leta, bi jo zdaj, po tem fantu vsaj enkrat tako dolgo. in bi upihnila 40. svečko. samska. malo šale, ampak res. jaz bi se težko pobrala. to bo vesela iztočnica za tiste, ki me ne marajo tu gor (90% folka

). zato pa je tako težko pri teh letih. ker imajo že vsi nekaj za sabo. ima delu kar prav tu. fantje sploh imajo eno in edino srednješolsko prinčipeso, ki je ne morejo preboleti. itd, itd., ne bomo spet o tem.
ja in? ampak kaj, ko se mi to ne more zgoditi.
seveda mi je zveza identifikacijski element. kaj bi mi pa bila? priimek? a bi mogla razmišljat kako bo, ko greva narazen? ne štekam teh fint. isto ne štekam nekih predporočnih pogodb in takega sranja.
sploh pa ti đeki moj, nimaš se kaj dosti glasit veš. tudi ti verjetno ne razmišljaš kako si boš pri 35ih iskal drugo. in verjemi. med mano in tabo, če bi bila samska (torej da nama gresta zdajšnji zvezi v franže- hecen izraz- i like it!) bi ne bilo velike razlike. res bi te rada videla, kako bi čez 12 mesecev šetal do ušes zaljubljen v drugo in mahal tvoji zdajšnji čez cesto, ki bi potiskala voziček...
aja še to: jaz sem kul in normalna, ker sem v normalni zvezi. poznam kul in normalne ljudi, ki niso v zvezi. poznam kul in normalne ljudi v slabi zvezi. poznam kul in normalne ljudi, ki so v normalni zvezi. poznam slabe ljudi v slabi zvezi. ne poznam pa slabih ljudi v normalni zvezi.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.