Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

jez sm ponavadi podaljšala za par dni...
sem šla pa samo enkrat v življenju s tamponom v vodo, pa ne grem nikol več :D ...tbh nevem kako to vam funkcionira....
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Liseli
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Liseli »

Živjo,

mene pa zanima, če mi na leto res pripada le 12 škatlic KT? Vmes sem menstruacijo 3x prestavila in 1x pozabila jemati tabletke, tako da je plovica škatljice romala v koš. Tako da mi zdaj zmanjka malo več kot 1 škatlica za teh 12 mesecev.

Lp, Liseli
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

keepsake napisal/-a:jez sm ponavadi podaljšala za par dni...
sem šla pa samo enkrat v življenju s tamponom v vodo, pa ne grem nikol več :D ...tbh nevem kako to vam funkcionira....

vrvico mal not potisnes, ker ce gleda ven, bo tampon preko vrvice vsrkal vodo. ce je pa noter, pa voda ne pride do tampona.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

sem naredila tudi to, pa se ni najbolš obneslo.... Je pa res, da sem šla tavhat :D
še dobro da smo bili na neki divji plaži :oops:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

keepsake napisal/-a:jez sm ponavadi podaljšala za par dni...

jaz imam tako srečo, da že 4 leta zaporedoma ravno tisti teden, ko sem na morju, dobim menstruacijo :( in vedno prakticiram tampon. Pač daš ga noter, vrvico pa jaz potegnem navzgor proti ščegetavčku, da ne more ven pokukat :D In še nikoli do zdaj ni prišlo do nevšečnosti.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Jaz v takem primeru podaljšam jemanje tabletk. Ker če grem že v toplice ali na morje hočem mir imet!

Doma pa, če se grem kopat, uporabljam lubetko! Thanks god za tole stvarco! Ni strahu, da bi ti kaj ven pogledal, ali da bi ti prepuščala. Pa še menjavat ni treba nič!. Zakon res...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Jz si tut prestavim M, ker se prva dva dni M. ne počutim ravno fajn, ni mi do kopanja, tauhanja... Tko da tamponi odpadejo.
Pomoje ni neke razlike al si podaljšaš jemanje za par dni ali cel mesec.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

Liseli napisal/-a:Živjo,

mene pa zanima, če mi na leto res pripada le 12 škatlic KT? Vmes sem menstruacijo 3x prestavila in 1x pozabila jemati tabletke, tako da je plovica škatljice romala v koš. Tako da mi zdaj zmanjka malo več kot 1 škatlica za teh 12 mesecev.

Lp, Liseli

Na leto ti res pripada 12. Si pa neumna, da si vrgla stran tiste pol škatlice. Prav ti pride, ko pozabiš po nove it, ko ti ne dajo še novih ali ko spet hočeš prestaviti.

Evelyn, js si ponavad prestavim v takih primerih, točno po tednih, da mam potem spet na iste dneve vse. S tamponom ne grem plavat, ni šans. Sicer zdaj mam skodelico pa bi bilo za probat. Ampak na počitnicah sem raje brez česarkoli.
Because I can.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ja, hvala vsem, sm se pol sama tud odločila, da bom kr podaljšala..in to tko, da bom pol tud mer mela na morju :)
It was forever..but it didnt last long..
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a najstnica »

..
Zadnjič spremenil najstnica, dne 23. Sep. 2011 10:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Florabus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Florabus »

Liseli G ti da beli recept in plačaš tabletke oz. kaj pač uporabljaš. Jaz si puščam največ 2 x na leto krvavitev. G mi da beli recept in plačam sama
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenska

Neprebrana objava Napisal/-a crnolaska »

živjo...jaz že skoraj eno leto ne jemlem KT, sedaj pa me neki zanima...s fantom greva na dopust in bom ravno takrat dobila menstruacijo...kako jo naj prestavim? Doma imam še dve škatlice KT. Lahko prestavim z njimi, tako da zdaj začnem ko dobim menstruacijo, pa jemlem dve škatlice zaporedoma, ali je bolje, da jih prestavim s tabletkami za prestavitev?
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Jst bi jih s tabletkami za prestavitev. Ker mesec ali dva hormonske terapije samo zato, da prestaviš menstro.....nekako plusi ne odtehtajo minusov. Pa glede na to, da si K že nehala jemat, lahko pričakuješ kakšne vmesne krvavitve ipd.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Se strinjam z barbie, KT so prevelik sok za telo, da bi jih jemala samo mesec ali dva. Raje tablete za prestavitev.
Uporabniški avatar
Bauc*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bauc* »

Čao punce. Mene pa nekaj zanima, prej sem jemala kontracepcijske tabletke, pa sem prenehala, ker sma se s fantom razšla. Zdaj bi jih želela spet jemat. Pa me zanima, če se morem prej naročit k ginekologinji al lahko kar pridem tja? Kak je postopek ?

Hvala za odgovor
LP :)
when you breathe I want to be the air for you **
Zaklenjeno