American Idol
Na Wikipedii so pod sezono 9 napisani vsi nastopi pod Results night performances ---> Group songs
Meni je bil kul Casey James feat. Bret Michaels: "Every Rose Has Its Thorn" (zaradi Brenta) in finalni z Joe Cockerjem.
Seveda nič ne prekaša Adama + KISS in Queen
Očitno še linka ne znam več dat
Meni je bil kul Casey James feat. Bret Michaels: "Every Rose Has Its Thorn" (zaradi Brenta) in finalni z Joe Cockerjem.
Seveda nič ne prekaša Adama + KISS in Queen

Očitno še linka ne znam več dat

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Sem pričakovala, da bo tak finale čeprav sem mela še vseeno upanje da bo Haley uspelo prit naprej. Upam, da Scotty zmaga čeprav mi noben ni kaj preveč in mi bo po mojem dolgočasen finale. Že zdaj sem naprej vrtela in gledala sam nastope od Haley ker pri Lauren sem skoraj zaspala zraven. Upam, da bo vsaj drugo dogajanje pestro v finalu da bom ga vsaj zdržala do konca pogledat 

Yada, yada, yada...
Kak mi imata Pia in Karen čist bombshell postavo
Super nastop Jamesa. Pa punce so mi ble fajn z Beyonce, pa Haley.
Casey mi je pa noro zabaven
Pa "Spiderman" nastop je bil kul. Oh, Bono & The Edge. Pa Steven seveda (edino glasa mu je malce zmanjkovalo).
Sicer pa popolno napačna finalista, sam sem pa pričakovala že precej tednov nazaj.
Obožujem finalne dele
Kako lepo je blo vidt spet vse.
Wow, Lady Gaga so dovolil tak nastop?
Pa kak je Carrie U. shujšala. Pa Jennifer je bla huda z Marcom (sicer njegov nastop dolgočasen), edino napačen outfit za večer (bi jo v kakšno rdečo dala).
Pričakovan zmagovalec seveda.
Ok, sem končala

Super nastop Jamesa. Pa punce so mi ble fajn z Beyonce, pa Haley.
Casey mi je pa noro zabaven

Pa "Spiderman" nastop je bil kul. Oh, Bono & The Edge. Pa Steven seveda (edino glasa mu je malce zmanjkovalo).
Sicer pa popolno napačna finalista, sam sem pa pričakovala že precej tednov nazaj.
Obožujem finalne dele

Wow, Lady Gaga so dovolil tak nastop?

Pričakovan zmagovalec seveda.
Ok, sem končala

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
- Tearjerker
- Cosmopsiho