positive vibration napisal/-a:Okej, potem se pa opravičujem, ker sem narobe precenla situacijo![]()
Ker sicer dejansko opažam, da se takšne stvari dogajajo vedno istim puncam, katerim potem ni nič jasno, zakaj...
true. nekatere so pač preveč prijazne do vseh naključnih bedakov.
js mam očitno dovolj ubijalski pogled, da podobne bedarije folku ne pridejo sploh na pamet, če pa se že najde kak bedak s svojimi opolzkimi 'uh kaka mačka' in podobimi forami, mu je navadno v naslednji sekundi žal, da je sploh jezik stegu.
vem, da sem nesramna, ampak enostavno nimam nobene potrebe, ne želje, da bi bla do takih ljudi kaj drugega kot ice cold bitch who will rip yor tounge out.
do kakih sprejemljivih cvetk sem pa zmerna. običajno se prijazno nasmehnem in se obrnem proč v najbolj z najbolj nezainteresirano in zdolgočaseno faco na svetu.
cvetke kakih znancev in frendov jemljem z zabavo. kaj pa naj. navdno tudi gre za zajebancijo.
ampak ja. vem za dosti 'prijaznih deklet' ki enostavno ne znajo jasno izrazit svojega stališča do pecarjenja sluzastih tipov. in potem se tam neki izmikajo, javkajo, cvilijo in se pritožujej na način, ki ne samo, da ne zaleže, ampak take bedake običajno še bolj podžge.