Bi mu verjeli....

Pomoč iz čustvenih stisk.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

plankyca napisal/-a:Ok, da greš gledat po izpiskih... To mi je samo :eek:

Jaz tega v življenju ne bi naredila, pa kaj si ja nor! V trenutku, ko to narediš, adijo veza, z ene in druge strani. Kaj boš sedaj z njim in ga cel cajt čekirala pa si belila glavo, kje je, kako je, zakaj je?!

Absolutno, da moraš malo povohljat, kaj tvoj partner počne. Kako pa naj mu drugače zaupaš?

Seveda mu ni treba nosit na nos, kar si izvedel, in ni treba kontrolirat vsega, kar počne.

V poslu obstaja koncept, ki se mu reče "due diligence". In tudi prijateljske države vohunijo druga za drugo.

Če slediš partnerjevemu vsakemu sporočilu in njegovemu vsakemu koraku, potem je to, vsekakor, bolestno.

Če pa redko, občasno, kakšno malenkost preveriš, potem pa ni treba, da je zato, ker mu bolestno ne zaupaš - temveč je zato, ker mu potem lahko zaupaš bolj.
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tanF »

Ni treba ravno vohunit za svojim partnerjem, samo če se ti pa zdi nekaj sumljivo se mi pa ne zdi nič slabega če malo pobrskaš.
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

Če so stvari sumljive, potem je že nekaj na tem... Ko enkrat začneš preverjati partnerja potem boš to počel vedno.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Sweety, tukaj se pa žal ne morem strinjat s tabo. Preverjanje je vedno zgolj trenutno stanje, trenutna potreba po sigurnosti, kateri je treba zadostit. Če izhajam iz svoje zveze, sem bila v začetku precej nezaupljiva, ker sva skupaj prišla tako, da je takratno punco varal z mano. Pa tud sicer je zelo priljubljen pri ljudeh in sem kar pogosto preverila, kar se mi je pač v tistem trenutku zazdelo.

Danes lahko rečem, da sem najmanj ljubosumna oseba na svetu in da partnerju zaupam - ne 100%, ampak 300%. In nisem šla skoz njegov telefon in maile že vsaj 2 leti.
Sem pa opazla, da mi je začel on brskat po stvareh. Pa naj, če se bo zaradi tega bolje počutil. Itak vem, da ga bo minilo, ko bo ugotovil, da ga nima kaj skrbet. Očitno je že nekaj v njem vzbudilo strah, kar glede na to, da sva ločena že precej dolgo, niti ni čudno. In če bi zdaj spremenila geslo, bi ta njegov dvom samo še poglobila - zakaj? Za brezveze, zaradi principa, ker posega v mojo zasebnost? Ej sori, ni vredno. Nimam nič za skrivat in mu rade volje dopustim, da to tudi sam izve.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica

Danes lahko rečem, da sem najmanj ljubosumna oseba na svetu in da partnerju zaupam - ne 100%, ampak 300%.
:top:

Mislila sem v zvezi, v kateri je avtorica teme sedaj. Če je začela preverjat je možno, da bo skoz to počela.
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tanF »

positive vibration jaz bi se na tvojem mestu malo poigral z njim. :D

Je pa res, da sem tudi jaz vohunil za svojo punco nekaj časa nazaj. Na koncu se je izkazalo, da ni bilo nič. Sedaj pa živiva skupaj in jo imam pod popolnim nadzorom. :cool:
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica

Boga tvoja punca, upam da ima tudi ona tebe pod kontrolo :twisted:

Babe smo žleht! :D
Odgovori