Bi mu verjeli....

Pomoč iz čustvenih stisk.
arcanum
Sramežljivka
Sramežljivka

Bi mu verjeli....

Neprebrana objava Napisal/-a arcanum »

Pozdravljeni!

S fantom sva skupaj 6 let. Pol leta živima skupaj v najemniškem stanovanju. Vse je potekalo lepo in prav, do mene je bil vedno čudovit, vsi prijatelji so govorili da bi imeli tako vezo kot jo imava midva.
No pred enim tednom sem čisto po naključju prišla do podatka, da naj bi imel moj fant kontakt z eno punco. Začela sem malo raziskovat in dobil potrdilo od enega prijatelja, da si s to punco redno pišeta od začetka aprila.
Ko sem ga vprašala, je vse zanikal, češ da sta samo prijatelja prek fb in da sta se samo 2x pogovarjala, ker se poznata že 8 let.
No, nisem imela mira, sem dobila njegove telefonske izpiske ter ugotovila, da ji je 2 tedna konstantno pisal in klical od jutra do večera. Sem ga postavila pred dejstvo in mi je takrat priznal, da sta šla amo na pijačo, dala sta si lupčka na lička in je to bilo to. Nakar sem slučajno opazila da je drugi dan po pijači poslal istočasno in njej in meni isto sporočilo s podpisom "rad te mam"!
Sem se pogovarjala tudi z njo in mi je zatrdila, da ji je on začel gnjavit za cifro in pijačo, ter ker se poznata še od prej je privolila za prijateljsko pijačo, ko pa je videla da bi on še kaj več , ga je vrgla na ignor in se je vse skupaj končalo.
Oba mi trdita , da med njima ni bilo nič kot tisti lupček na lička, čeparv naj bi ona njemu enkrat napisala da je prvi zanjo, on ji je pisal da jo ima rad in sicer še dva dni po tisti pijači.
Fant zdaj trdi, da ne ve kaj mu je bilo, da ni imel nobenih namenov, samo da jo je hoel spoznat ter da se je potem zavedal da je naredil napako in da samo mene ljubi.

Zdaj me zanima kaj bi vi naredili na mojem mestu? Bi mu verjeli da je bilo to vse in probali začeti od znova, ker 6 let tudi ni mala doba... Ali mislite d je moralo biti še kaj več med njima?

Sama sem v velikih dvomih, imam ga še rada, ampak stalno razmišljam o tem in sestavljam skupaj koščke.
Zelo bi mi bila v pomoč vaša mnenja....

Vnaprej hvala! :oops:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Bi mu verjeli....

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

arcanum napisal/-a:sem dobila njegove telefonske izpiske

Tu imaš probleme tudi ti, ne samo tvoj tip....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

arcanum napisal/-a:Zdaj me zanima kaj bi vi naredili na mojem mestu? Bi mu verjeli da je bilo to vse in probali začeti od znova, ker 6 let tudi ni mala doba... Ali mislite d je moralo biti še kaj več med njima?

Meni se tukaj to, kaj je med njima, sploh ne zdi bistveno. Tudi, če je šlo res samo za lubčka na lička.
Kaj je med vama, da ti tip laže o stikih z drugimi ženskami? A je to že prej počel? A si res lahko ziher, da je bila vajina zveza do letošnjega aprila tako sanjska? Kaj pa, če bi mu šla že lani izpiske telefona pregledat, a si ziher, da ne bi nič našla?

Mene bi pomoje pobralo od negotovosti na tvojem mestu. Sploh zato, ker je jasno, da ti tip ni takoj iz prve resnice povedal. Kdo pravi, da ti jo je sedaj?
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objava Napisal/-a Dorotheia »

Jaz ne bi mogla biti več z njim.

Kot je že jullia_ pred mano napisala - mene bi tudi pobralo od negotovosti in škoda takega življenja. Spakirala bi in odšla še isti dan.
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
arcanum
Sramežljivka
Sramežljivka

Finta je v tem, da je še pred 2 meseca sam predlagal, da bi imela otroka in je do mene ves ta čas bil zelo ljubeč. Nikoli nisem niti razmišljala o tem, da je zmožen to narediti. Vedno je bil tako nasproten varanju.
Zdaj se res trudi,še likat je začel,ko prej niti slišati ni hotel za to :D

Ne vem no, mogoče res da imam probleme, ampak sem taki tip človeka, da ko mi nekaj smrdi, tako dolgo vrtam da pridem resnici do dna.
Saj vem, da očitno vse ne štima tak kot bi moralo - to je očiten znak.

Mene samo zanima, kaj bi ve naredile, če bi bile na mojem mestu...

Bi vse skupaj zavrgle ali bi probale začeti od znova in še naprej vlagale v zvezo?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Meni bi se zameril do konca z laganjem, ker to niso majhne laži. Pa da obema, in to celo istočasno napiše "rad te mam" ... Fak no. Naj se sliši še tako kruto, ampak šest let gor ali dol, to bi vodilo samo še navzdol. Očitno se je naveličal te zveze, pa četudi ni neke rutine v odnosu, ker je pač eden tistih nestalnežev, ki nenehno rabijo neke nove izzive, da se počutijo "žive".

Nimaš nas kaj spraševat, če mu naj verjameš, ko pa vidiš, da se ti je najprej zlagal eno, nato, ko si ga stisnila v kot z novimi ugotovitvami, ti je priznal malo več, na koncu pa še en kup drugih stvari. Tip se je po teh letih začel počutit preveč udobno v vajini zvezi in misli, da si lahko privošči take kikse, ker je najbrž prepričan, da ga bo vseh teh letih ne boš pustila. My advice? Spakiraj kufre in pojdi, ker si boš naredila veliko uslugo. :wink:
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

Pomembno je tut kakšna je vajina zveza. če se ti zdi 'pravi' zate in je pač naredil eno napako v 6ih letih, bi mu dala jz eno hudo lekcijo (npr. šla iz stanovanja za vsaj za 14dni) in spremljala kako bo reagiral. če se bo full trudu dobit te nazaj, pol je bla to najbrž res napaka in mu je žal. če se pol odločiš bit še naprej z njim, se morta pa korenito pogovort, ker je tvoje zaupanje močno načeto in bi moral fant zelo delat, da bi ga dobil nazaj.

pa upam, da če bosta še naprej skupaj, da bo vajina zveza tako močna, da ti ne bo treba vohunit za njim, gledat izpiske, spraševat prijatelje...
to ne pomeni da imaš ti probleme, tako kot je rekel McLarnovc, vendar ima probleme vajin zveza in zaupanje. in če tega zaupanja ne boš dobila nazaj, če ga boš stalno preverjala in ob tem mučila samo sebe, potem je najbrž najbolje da gresta vsak po svoje, ker boš samo trpela in se živcirala kaj počne in kje je.
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

arcanum napisal/-a:Finta je v tem, da je še pred 2 meseca sam predlagal, da bi imela otroka in je do mene ves ta čas bil zelo ljubeč. Nikoli nisem niti razmišljala o tem, da je zmožen to narediti. Vedno je bil tako nasproten varanju.
Zdaj se res trudi,še likat je začel,ko prej niti slišati ni hotel za to :D

No, če lika, bi pa mogoče vseeno kar imela otroka z njim. :gut:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

No way, ne bi nadaljevala zveze. Ta tip je neki random ženski po 2 dneh napisal, da jo ima rad (pa še tebi je zraven poslal, k je že lih napisu ane, da mu ni treba dvakrat). Če bi pa ti rada mela otroka s takim, pa kr dej...
arcanum
Sramežljivka
Sramežljivka

Ma to je pravi sanjski fant! Takega ne najdeš povsod! :lol:

Šalo na stran, o otroku itak še ne razmišljam,da ne bo pomote. Tisto sem izpostavila samo toliko, da bi pokazala da mu tak hudo v vezi tud ni moglo bit, drugače ne bi sam predlagal tega.

Ne vem, mogoče je res bila samo ena velika napaka in ga bo izučilo, mogoče tud ne. Vem samo da za njega nikoli več ne bi mogla dati roke v ogenj.

Sama sem se tudi odločila za pavzo, najprej da sama ugotovim kako naprej pa tud naj se on malo zamisli.
Sem pa morala slišati še vaše mnenje, toliko da sem dobila malo vzpodbude :?

Hvala vsem za hitre odgovore! Super ste!
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shivers* »

Ne vem kaj je sploh to za spraševati, varanja je itak tolk, da glava peče, resno! Res si že neumen, če misliš, da se tebi to zgoditi ne more (prevara namreč). Jaz mu ne bi preveč verjela...

Drugače pa, NE imeti otroka z njim, ker kakšna popotnica pa bo za otroka, če bo videl fotra,ki se goni naokoli in laže mami, mama pa vsa obupana prosi za pozornost očeta in vztraja v slabem in zlaganem zakonu????????

Boljš je iti narazen, kot pa pustiti, da otroci odraščajo v zakonih kjer je varanje in laganje.. Škoda živcev, resno!

Pa še to, če mu je žal, mu je žal tega, da si ga ti razkrinkala! Če ga ne bi, mu ne bi blo nič žal očitno, ampak bi še naprej delal pizd*****.
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shivers* »

Aja, avtorica ok:P Sem mislila, da bosta kar naredila otroke... :P

Am, ja, lej, če ne boš mogla prevare oz. to kar je delal oprostiti, NE SE MUČIT,ampak raje pojdi. Nima pravice zahtevati od tebe, da mu oprostiš, ti pa tudi nisi dolžna!

Velja za vsako seveda.

On vara, partner pa trpi- to je tisto, kar mi gre pri prevari najbolj na živce in je najbolj ne fer. Če je prevara, ki je itak namerno in zavestno dejanje, nimaš kej oproščat, če veš, da tega ne zmoreš in je nesmisel, da se trudiš!!!
Sm mnenja, da je preveč zvez skupaj, čeprav bi bilo za oba bolje, da gresta narazen, tudi zakonov, našpukajo pa otroci.
:evil:

vse dobro ti želim.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Shivers* napisal/-a:Ne vem kaj je sploh to za spraševati, varanja je itak tolk, da glava peče, resno! Res si že neumen, če misliš, da se tebi to zgoditi ne more (prevara namreč). Jaz mu ne bi preveč verjela...
Če trdiš, da je res toliko varanja in da mu je praktično nemogoče uiti, nam itak ne ostane dosti možnosti: a.)ostati forever alone, b.)ostati v taki zvezi. :P
(ne, sam res ti ni treba VSAKIČ zlivat gnusa; besides, niti še ne vemo, kolk daleč sta šla tale njen tip & tista punca)

Aja, men se pa tisto o likanju zdi ful simpatično :oops:, jz priznam, da bi me kaj takega mal omehčalo..

Hmm, bom probala ne takoj tulit "pusti ga, prasca!" (:D), se strinjam s kakšno uizi pavzo, ampak na način, da bo njemu jasno, da je punci sicer še do zveze & fanta, tale drugi del pa mora sam zgruntat (yes, I said that): da se mora izkazat in pokazat, da si tudi on želi nadaljevati (ČE si želi, valda).
Odgovori