S fantom sva skupaj 6 let. Pol leta živima skupaj v najemniškem stanovanju. Vse je potekalo lepo in prav, do mene je bil vedno čudovit, vsi prijatelji so govorili da bi imeli tako vezo kot jo imava midva.
No pred enim tednom sem čisto po naključju prišla do podatka, da naj bi imel moj fant kontakt z eno punco. Začela sem malo raziskovat in dobil potrdilo od enega prijatelja, da si s to punco redno pišeta od začetka aprila.
Ko sem ga vprašala, je vse zanikal, češ da sta samo prijatelja prek fb in da sta se samo 2x pogovarjala, ker se poznata že 8 let.
No, nisem imela mira, sem dobila njegove telefonske izpiske ter ugotovila, da ji je 2 tedna konstantno pisal in klical od jutra do večera. Sem ga postavila pred dejstvo in mi je takrat priznal, da sta šla amo na pijačo, dala sta si lupčka na lička in je to bilo to. Nakar sem slučajno opazila da je drugi dan po pijači poslal istočasno in njej in meni isto sporočilo s podpisom "rad te mam"!
Sem se pogovarjala tudi z njo in mi je zatrdila, da ji je on začel gnjavit za cifro in pijačo, ter ker se poznata še od prej je privolila za prijateljsko pijačo, ko pa je videla da bi on še kaj več , ga je vrgla na ignor in se je vse skupaj končalo.
Oba mi trdita , da med njima ni bilo nič kot tisti lupček na lička, čeparv naj bi ona njemu enkrat napisala da je prvi zanjo, on ji je pisal da jo ima rad in sicer še dva dni po tisti pijači.
Fant zdaj trdi, da ne ve kaj mu je bilo, da ni imel nobenih namenov, samo da jo je hoel spoznat ter da se je potem zavedal da je naredil napako in da samo mene ljubi.
Zdaj me zanima kaj bi vi naredili na mojem mestu? Bi mu verjeli da je bilo to vse in probali začeti od znova, ker 6 let tudi ni mala doba... Ali mislite d je moralo biti še kaj več med njima?
Sama sem v velikih dvomih, imam ga še rada, ampak stalno razmišljam o tem in sestavljam skupaj koščke.
Zelo bi mi bila v pomoč vaša mnenja....
Vnaprej hvala!