Kaj naj naredim ? Potrebujem vaše mnenje ..
Ko sem napisala da se hodim cartat, sem dobesedno mislila tako. Ne seksava, odkar nisva skupaj.
Tako da ta razlog odpade.
Še sama ga več ne razumem.
Morda samo potrebuje več časa zasebe.
Saj sem hvaležna za vsa mnenja, da ste si vzele čas, ampak vidim da je tžko svetovat če človeka ne poznaš .. ker je njegov karakter daleč od tega kar imate v mislih.
No, bomo še vidli kako bo .. ne glede na dokočni izid, sekiram se ne.
Tako da ta razlog odpade.
Še sama ga več ne razumem.
Morda samo potrebuje več časa zasebe.
Saj sem hvaležna za vsa mnenja, da ste si vzele čas, ampak vidim da je tžko svetovat če človeka ne poznaš .. ker je njegov karakter daleč od tega kar imate v mislih.
No, bomo še vidli kako bo .. ne glede na dokočni izid, sekiram se ne.
Magna paro, quas possit Amor remaner per artes, dicere, tam vasto pervagus orbe puer.
SWEET_THING napisal/-a:Jaz sem imela podoben primer....ni vedel razloga zakaj noče bit več z mano po 3letih in 8ih mesecih, tudi ko sem ga vprašala če mu je katera druga všeč je zanikal, a čez 14dni sem ga že videla okrog hodit z drugo ženskoNima smisla, če mu ni, mu ni, čimprej se distanciraj, če se imaš rada, ker takšne stvari slej ko prej postanejo še težje. Njemu bo vseeno, ti boš pa trpela. Zdaj te pač malo še drži ob sebi, da nebo čisto sam, saj boš videla, ko ga boš parkrat zavrnila, da se ne vidita si bo pa že drugo poiskal
To sem jaz tudi mislila, ampak po več kot mesecu .. nikoli se ni pretirano s puncami družil, vsi kolegi so moški (in ne, ni in nebo gej) in jaz sem bila dejansko njegova prva prava punca ..
In sem ga vprašala zakaj si ne poišče kakšne in je odgovoril da se mu ne da.
Magna paro, quas possit Amor remaner per artes, dicere, tam vasto pervagus orbe puer.
-
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
Kar nekaj več ali manj podobnih odgovorov si dobila, vidim, pa morda tukaj še druge možnosti. Namreč skupaj sta bila že več kot tri leta in si mislim pri tem dvoje :
1. morda je videl, da to pelje v resno zvezo za celo življenje in se je mogoče preprosto ustrašil - ali zaradi svoje nezrelosti, ali zaradi strahu, da je njegovo življenje "obsojeno" in da ne bo nikoli več zgolj fant ,ampak bo moral postati moški. Zaradi strahu potem včasih fantje-moški, reagirajo na tak način kot, ga opisuješ. Odmaknejo se, ker v tej situaciji ne zdržijo ( zaradi takšnih in drugačnih razlogov ) vendar še vedno radi ostajajo v neki navidezni zvezi, čeprav, ni 100 % fizično prisotna. V tem primeru se postavi vprašanje, ali se bo vedno tako umaknil, ko bo v življenju nastala določena situacija, kateri ne bo dorasel ? Ali si pripravljena potem ti sprejeti dejstvo, da boš v takih primerih imela vse na svojih ramenih ?
2. kar si mislim je morda dejstvo, da se je preprosto naveličal vajine zveze, da v njej ne vidi ideala ( sploh ni nujno da stoji za to njegovo odločitev druga ženska ), da je postala preveč rutinska - beri predvidljiva.
Vsekakor, če je mogoče, bi bilo smiselno delikatno se o teh stvareh tudi pogovoriti, morda ti bo na ta način odkril svoje razloge. Upam, da ti je moje mneje vsaj malo v pomoč.
1. morda je videl, da to pelje v resno zvezo za celo življenje in se je mogoče preprosto ustrašil - ali zaradi svoje nezrelosti, ali zaradi strahu, da je njegovo življenje "obsojeno" in da ne bo nikoli več zgolj fant ,ampak bo moral postati moški. Zaradi strahu potem včasih fantje-moški, reagirajo na tak način kot, ga opisuješ. Odmaknejo se, ker v tej situaciji ne zdržijo ( zaradi takšnih in drugačnih razlogov ) vendar še vedno radi ostajajo v neki navidezni zvezi, čeprav, ni 100 % fizično prisotna. V tem primeru se postavi vprašanje, ali se bo vedno tako umaknil, ko bo v življenju nastala določena situacija, kateri ne bo dorasel ? Ali si pripravljena potem ti sprejeti dejstvo, da boš v takih primerih imela vse na svojih ramenih ?
2. kar si mislim je morda dejstvo, da se je preprosto naveličal vajine zveze, da v njej ne vidi ideala ( sploh ni nujno da stoji za to njegovo odločitev druga ženska ), da je postala preveč rutinska - beri predvidljiva.
Vsekakor, če je mogoče, bi bilo smiselno delikatno se o teh stvareh tudi pogovoriti, morda ti bo na ta način odkril svoje razloge. Upam, da ti je moje mneje vsaj malo v pomoč.
Potrebujem mnenje, ne obsojanja ..
Kakorkoli, vse je bilo malo prehitro .. prehitro je postalo resno. Sem ugotovila da mi trenutno paše ta konec/premor/karkoli pač. To je za mano in bo tako tudi ostalo. Se ne sekiram kaj bo, ker neglede na vse, tudi zame se bo nekdo našel. Nekoč. Morda.
Glede morja pa tako ne bi šla sama, šlo nas bi več, prijateljev. Da se razume.
Hvala za vsa mnenja, tudi tista ki niso bila toliko v pomoč
Lepo in zaljubljeno pomlad!

Kakorkoli, vse je bilo malo prehitro .. prehitro je postalo resno. Sem ugotovila da mi trenutno paše ta konec/premor/karkoli pač. To je za mano in bo tako tudi ostalo. Se ne sekiram kaj bo, ker neglede na vse, tudi zame se bo nekdo našel. Nekoč. Morda.

Glede morja pa tako ne bi šla sama, šlo nas bi več, prijateljev. Da se razume.
Hvala za vsa mnenja, tudi tista ki niso bila toliko v pomoč

Lepo in zaljubljeno pomlad!

-
- Sramežljivka
- Kraj: maribor
če vprašaš mene, je popolnoma razumljivo da si želi nek 'dopust' od resne zveze, po drugi strani pa se ti popolnoma ne more odrečt ker po takšni dobi resne zveze maš človeka enostavno preveč rad in si nanj preveč navezan. poznam to. drugače pa če ti ne da natančnega odgovora za njegovo dejanje, ne moreš nič. jas ti predlagam da še malo počakaš, če pa se nebo spravo k sebi in če ti ne bo povedal dobrega razloga za to, da pač počasi začenjaš pozabljat. mogoče pa bo čez nekaj časa spet vse okej. ker konec koncev, tu pa tam vsak rabi oddih od partnerja. če ne druga, vsaj za to, da ugotovi da ma res rad in da je to to kar hoče.