Kaj naj naredim ? Potrebujem vaše mnenje ..

Pomoč iz čustvenih stisk.
beebea
Sramežljivka
Sramežljivka

Kaj naj naredim ? Potrebujem vaše mnenje ..

Neprebrana objava Napisal/-a beebea »

Ker mi moje prijateljice ne znajo pomagat, se obračam na vas ..

S fantom sva bila skupaj 3 leta in 2 meseca in sva se razšla pred skorajda točno mesecem dni. Nikoli se nisva prepirala, videla sma se redno, tudi pisala in klicala sva se vsak dan. Razen manjših prepirov je bilo popolno.
Potem pa mi je pred tremi meseci enkrat omenil, da če nebi imel mene, da nebi imel druge punce oz. da če bi se razšla, da si nebi druge iskal. O tem sploh nisem razmišljala in se mi niti ni zdelo pomembno ..
Nato pa mi pred mesecem dni reče da ne more več in da je konec. Pred tem se nisva niti skregala in nič..
Od takrat so stvari precej čudne.. še zmeraj se slišiva vsak dan in tudi ob koncih tedna gremo s prijatelji skupaj vun, pa tudi k njemu se grem kdaj pa kdaj pocartat .. ampak ne želi pa biti z mano (trenutno).
Letos sva načrtovala skupno morje in sem zato pač mislila da odpade .. vendar še zmeraj želi iti z mano na morje.
Nevem kaj naj storim. Ali naj bom potrpežjiva in počakam da ga ta norost mine, ali naj ga prebolim (kar bo zelo zelo zelo zelo težko, ker je moj prvi pri vsem) ?

Kaj menite ?
[/i]
Magna paro, quas possit Amor remaner per artes, dicere, tam vasto pervagus orbe puer.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Rekel ti je, da ne more več. Da ne more več česa? A bi rad malo druge punce sprobaval? A ti ne more več posvetit toliko časa kot prej?

Dokler ne razčistita, zakaj sta pravzaprav šla narazen ("Oprosti, ne morem." v tem kontekstu ne zadošča), se mi zdi precej težko presodit, če gre samo za začasno pavzo ali dokončen konec.

Se mi pa absolutno zdi, da se moraš v tem momentu distancirat od njega. Ne se hodit cartat, ne ga klicat, ne hodit z njim ven. Vem, da je težko, ampak na tak način si samo podaljšuješ agonijo, ko vzdržuješ en status quo, ko nista skupaj, izgubila ga pa tudi kao še nisi.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

On tebi ne nudi zveze, ti njemu ne nudi seksa.
Je precej očitno, da te hoče met za backup, medtem ko bo druge bejbe probaval natepavat. Tko da nič cartanja (čeprav verjetno to bolj ti nucaš kot on), nič fizičnih stikov.
Nasploh bi bilo bolj zdravo zate čisto izničit stike z njim. Če ti partner po treh letih zveze brez dobrega pojasnila da košarico, pol se pa še zajebava s tvojimi čustvi, ko ne definira točno vajinega odnosa, se je z njim brezveze ukvarjat. Čimprej preboli.
Because I can.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Na tvojem mestu bi se jaz mal umaknila ker to, da ti reče da ne more več ni noben razlog za razhod. Verjetno je še kaj drugega v ozadju, al hoče druge sprobat če si mu ti prva ali pa trenutno preprosto še sam neve kaj bi rad. Jaz sem s prvim imela podobne težave pa lahko rečem, da se je slabo končalo vse skupaj. Tak da se strinjam kar so ti punce že pred mano svetovale.
Yada, yada, yada...
beebea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beebea »

Ne, v bistvu je finta v tem, da noče nobene. Preprosto ne želi si punce. In vem da ne hodi z drugimi ven ali karkoli, ker mi je povedal da je prelen oz. da mu pač ni.
Ni to da nebi žele biti z mano, ne želi nikogar. Pred kratkim je tudi opustil šport, ki mu je prej veliko pomenil .. spremenil se je, pa še sam neve zakaj.
Grrrrr moški :mad:

EDIT: Ko sva skupaj, je popolnoma enak kot prej, ampak ko pa se pogovarjava preko telefona, pa je bolj hladen. Prej je bil bolj sladek in nasploh je bil zares ... aaaaaaaaaaaah. M A R Š! :cry:
Kaj pa nisem lejzba ..
Magna paro, quas possit Amor remaner per artes, dicere, tam vasto pervagus orbe puer.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:27, skupaj popravljeno 1 krat.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

beebea napisal/-a:Pred kratkim je tudi opustil šport, ki mu je prej veliko pomenil .. spremenil se je, pa še sam neve zakaj.
Potem ga pa najprej pošlji k psihologu/psihiatru.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Jaz mislim, da te bo tip pustil na čusti črti, čist na miru, da še na morje ne bo hotu več s tabo, takoj ko bo najdu eno boljšo od tebe. Za zdaj si mu pa še ti ok....in te lepo izkorišča.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

No, meni pa ni jasno kaj je mislil s tem ko je rekel da ne bo več nobene punce imel, kaj bo cel lajf pol samski? Ali bo na tipe prešaltal?
Vsekakor pa mislim da je to kr neki butast izgovor, nekaj se mu je premaknil v glavi, najbž kaj za kar ti ne veš in zdej pač se hoče zazihrat in s tabo it na morje, da ne bi slučajno stradal sexa dlje časa.

Ampak če si nobene ne želi, potem ne vem zakaj bi hodila z njim na morje. Res se distanciraj od njega, kot so ti punce že svetovale.
Ni vreden niti ene tvoje solze, kaj šele česa drugega.

On očitno ne ve kaj hoče, dejstvo pa je da noče tebe. Ti veš kaj hočeš-njega, zato ga pozabi, čimprej začneš prebolevanje, prej ga boš končala (pa ne se hodit cartat k njemu med tem!).
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:26, skupaj popravljeno 1 krat.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Jaz tudi mislim, da morata razčistiti, zakaj sploh noče biti več s tabo. Brez tega podatka jaz nimam pojma, kaj bi ti svetovala, razen morda, da se moraš distancirati od njega.
Every rose has its thorn
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

A je gej mogoče?
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Kaj naj naredim ? Potrebujem vaše mnenje ..

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

beebea napisal/-a: Ali naj bom potrpežjiva in počakam da ga ta norost mine, ali naj ga prebolim (kar bo zelo zelo zelo zelo težko, ker je moj prvi pri vsem) ?

Kaj menite ?

This. Je res da bo težko, ampak ni mogoče. Če se mu boš pustila ovijat okol prsta in zavajat, bo konec isti, ampak tebi bo še težje. Ohrani lepe spomine, ki jih imaš nanj, in se distanciraj.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
SWEET_THING
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a SWEET_THING »

Jaz sem imela podoben primer....ni vedel razloga zakaj noče bit več z mano po 3letih in 8ih mesecih, tudi ko sem ga vprašala če mu je katera druga všeč je zanikal, a čez 14dni sem ga že videla okrog hodit z drugo žensko :evil: Nima smisla, če mu ni, mu ni, čimprej se distanciraj, če se imaš rada, ker takšne stvari slej ko prej postanejo še težje. Njemu bo vseeno, ti boš pa trpela. Zdaj te pač malo še drži ob sebi, da nebo čisto sam, saj boš videla, ko ga boš parkrat zavrnila, da se ne vidita si bo pa že drugo poiskal :roll:
”It’s better to be HATED for what you are, than LOVED for what you are not!”
Odgovori