Jst sm tut za Stefana, da se čimprej spoka domov...
Steven & Carrie
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
Mnjah nisem preveč navdušena, sem upala na bolj rockovske komade in fine zvoke električnih kitar... se mi pa zdi, da so ble preveč mirne pesmi or balade or whatever. Saj ne, da mi niso ble pesmi všeč so, sam če je rock tema pol jaz ponavadi kaj bolj na hard pričakujem Čeprav v tej sezoni razen Jamesa ni ravno rockerjev ampak dobro je Me zanima kdo bo šel ven ker se mi niti malo ne sanja...
kikyca, tema ni bila rock, ampak Rock and Roll Hall of Fame, kar pomeni glasba, ki je vplivala na razvoj in oblikovanje rocka. To je pa kar sirok spekter razlicnih glasbenih zvrsti, kot je na zacetku razlozil Steven, od rythm and bluesa, countryja, bluesa, jazza, folka, do klasicne glasbe itd.
jst sm tudi čakala da se Stefan pobere ampak ne, mogla je it Pia.... mislim d sm bla bol šokirana ku vsi od žirije skupej
Drgač pa mam zdej sam enga favorita: James čeprav se mi Lauren in Paul tudi dopadeta.... nista mi pa všeč Stefan in Haley(sej ma dobr glas sam men gre blaznooooo na živce)
^^ Sm zihr da bo tud to še prišlo. Mogoče Aerosmith teden? Sem bla tud js dons že neprijetno presenečena zjutraj, ko prebrala na FB od Ellen :S
Kaj pa je naslednji teden?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kar se tiče teh "šokantnih" eliminacij letos... mislim, da so deloma krivi tudi te novi sodniki. Če skoraj vsakmu rečeš "you were great, perfect, beautiful, amazing, wonderful..." brez kakršnekoli konstruktivne kritike, ne bojo tudi tekmovalci imeli na čem delat. Pomoje, če bi bil Simon še tuki, bi Pii že zdavnaj reku ok, pet znaš, sam nimaš nobene osebnosti, karizme, stage presence-a... pol bi punca verjetno delala na tem in ne bi šla tok hitro domov. Ne, sej jaz sem bila tudi šokirana, ker vem da je bila favoritka, ampak sem po drugi strani tudi zadovoljna, ker mi je bila s svojimi baladami dolgočasna za zaspat zraven.
V glavnem, mislim, da se morata unadva mal zbudit in začet kritizirat. Randy pa kokr stari pes bi mogel biti še bolj kritičen, glede na to da njegova kolega samo prehvaljujeta.
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
^^Se strinjam. Poleg tega pa ne razumem, zakaj so vsi tako sokirani, da je sla Pia ven, Ce bi sel James ven, bi bili sokirani, ce bi sel Casey ven, bi bili sokirani, isto Scotty itd. Manj kot jih bo v tekmovanju, bolj bodo eliminacije "sokantne". Vsak teden mora nekdo domov, z vsako eliminacijo bo tezje, ampak zmaga lahko samo eden, tako pac je.
Okej, mislim da je zdaj pa že dovolj časa minilo od eliminacij da lahko spregovorimo brez bele Sem si ogledala nastope + eliminacije, kaj naj rečem.... Uber najboljša je bila Haley, tudi najboljša izbira komada IMHO. James je presenetil ker je bil v ''svojih vodah'' pa je tokrat izbral miren konmad in pokazal svojo raznolikost, kar mi je blo super. Casey ga je zarulal na odru s kontrabasom, pri meni imajo vokalisti ki obvladajo še instrument velik plus. Enako je s Paulom, od začetka mi je bil tako neviden in dolgočasen, ta teden pa mi je bil njegov performans takoj za Haleyinim. Pia, Lauren, Stefano in Jacob so mi bili dolgočasni, tako z izbiro komadov kot z nastopom, bi pa vseeno med bottom three J-S-P dala Pio, ki mi je sicer antipatično, na najvišjo stopničko in se prej losala Stefana (še zdaj ne vem kako se lahko tako dolgo obdrži) in Jacoba.
Tudi meni ni bila ta eliminacija nič ''šokantnega'', ker so bli vsi ko so bli na podnu res bolj podnasti.
No, da pokomentiram danšnj oz. včerajšnjo oddajo: bila sem pozitivno presenečena nad Stefanotom in Lauren (sploh zaradi izbire pesmi, k sm bla sam Miley Cyrus WTF sam ko jo je odpela sm mela pa kar kurjo polt), najmanj pa so bli bli všeč Haley, Casey in pa Jacob... James je pa itak zažigal
Najboljša sta mi bla Lauren in Casey, potem Paul. Casey ratuje moj najljubši!
Stefano mi je bil dolgočasen, kot vedno, Jacob isto.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
usrana rit sam men je zdej ratou Jacob bol antipatičen in dolgcajten ko pa Stefano. Drgač mi je pa mal žal za Paula, k mi ma res tak poseben glas ampak j****ga