moje mnenje je, da so večje razlike v odnosu do materialnih dobrin med posamezniki kot med posameznimi družbenimi razredi, zatorej je na dveh dotičnih posameznikih, ali se znata uskladit ali ne. s praktičnega vidika sta si dva, ki prihajata iz različnih slojev, lahko precej dobro kompatibilna.
spuko napisal/-a: Js nikoleta bi naredil s tabo otroka. Pa po možnosti tudi poročil. Dobil bi nekaj denarja in potomca, za katerega je že lepo poskrbljeno
gremo dat pobudo za sprejem zakona, da se idiote kastrira!
punkie_ napisal/-a:moje mnenje je, da so večje razlike v odnosu do materialnih dobrin med posamezniki kot med posameznimi družbenimi razredi, zatorej je na dveh dotičnih posameznikih, ali se znata uskladit ali ne. s praktičnega vidika sta si dva, ki prihajata iz različnih slojev, lahko precej dobro kompatibilna.
^^
Glej js nimam nobenega bolanega mišljenja, da je kdo s kom zaradi keša...To se mi zdi zadnje.
Vprašala sem jo ravno zardi tega, ker imam neke izkušnje s tem pa me zanima
meni se pa ne zdi toliko bolano, glede na to da je ta denar tolko izpostavljen tukaj. in to se dogaja precej pogosto. pa tudi verjetno je kmalu vedel koliko vredna je približno, ker ko veš ime ve google preveč. (pač možno je). drugače pa nikoleta000ful jst ti priporočam da nehaš pisat vse to na forum.
ah ne. mislim da ima dosti kvalitet ta punca, pa tudi da je lušna, pridna, drugačna in bla bla. (pomoje tudi tečna) pojma nimam zakaj jo je ta tip izbral. rečem pa da se to izbiranje na podlagi keša dogaja precej pogosto. eko že tukaj na forumu je sputnik imel izjavo pa tok mal tipov je gor, ampak sanja se mi ne zakaj sta ona dva skupaj.