Zlobna babica... kaj naj naredim?

Pomoč iz čustvenih stisk.
GorazdR
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a GorazdR »

foxy.lady napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Odselite se! NUJNO! Ne vem kaj sploh to trpite... Pojdite res k staršem mame, če vam svoje stanovanje/hiša ne znese. Ker to trpinčenje se definitivno ne bo nehalo.

to smo že mislili, ampak se mi zdi tudi malo neumno ji prepustit dve nadstropji. tako bi dosegla svoj namen.

..Evelyn.. napisal/-a:POISON HER! :P
:top: glede na naš sodni sistem bi bila v zaporu lih ene dve leti :D

..Evelyn.. napisal/-a:Če po zakonu nima nobene pravice vas metat iz hiše in iz dedkove sobe, se ji ne podrejat. Pač popolnoma jo izolirejte v hiši, ne se pogovarjat z njo, ukvarjat..in če ona postane zlobna, hey, postante zlobni tudi vi, navsezadnje je ona "neubogljena stara ženica"

nočemo se spuščat na njen nivo. Zadnji dve leti jo itak vidimo samo še na sodišču.

Pozabla sem napisat še to, da je na vozičku že od operacije kolena, pa točno vemo da je zmožna hoditi normalno, še celo zelo hitro. Voziček uporablja samo za svoj videz nebogljenosti za druge.

Kako potem pride do hrane?
Uporabniški avatar
foxy.lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a foxy.lady »

GorazdR napisal/-a:
foxy.lady napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Odselite se! NUJNO! Ne vem kaj sploh to trpite... Pojdite res k staršem mame, če vam svoje stanovanje/hiša ne znese. Ker to trpinčenje se definitivno ne bo nehalo.

to smo že mislili, ampak se mi zdi tudi malo neumno ji prepustit dve nadstropji. tako bi dosegla svoj namen.

..Evelyn.. napisal/-a:POISON HER! :P
:top: glede na naš sodni sistem bi bila v zaporu lih ene dve leti :D

..Evelyn.. napisal/-a:Če po zakonu nima nobene pravice vas metat iz hiše in iz dedkove sobe, se ji ne podrejat. Pač popolnoma jo izolirejte v hiši, ne se pogovarjat z njo, ukvarjat..in če ona postane zlobna, hey, postante zlobni tudi vi, navsezadnje je ona "neubogljena stara ženica"

nočemo se spuščat na njen nivo. Zadnji dve leti jo itak vidimo samo še na sodišču.

Pozabla sem napisat še to, da je na vozičku že od operacije kolena, pa točno vemo da je zmožna hoditi normalno, še celo zelo hitro. Voziček uporablja samo za svoj videz nebogljenosti za druge.

Kako potem pride do hrane?

pokojnina, denar od bivših možov, pred kratkim pa je prodala tudi svoj vikend.
Uporabniški avatar
foxy.lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a foxy.lady »

hvala za odgovore, zdaj mam malo več upanja v normalno življenje, pa tudi če bo to čez deset let. :)
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

poznam podobno situacijo.. tastara je bla zlobna do tamladih, podobna situacija kot pri tebi, potem pa so se nekega dne oni preprosto čez noč odselili (babica ni niti vedela za to), in ko je zjutraj opazila da so odšli jih je takoj poklicala naj se vrnejo da ji je žal...po tem dogodku jih je začela malo bolj cenit :)
Odgovori