Ne prenesem pa Clinta - taka antipatična pojava, ko William Hung z očali, Jordana - prepoln sam sebe, plus da je zafušal konkretno, Robbie mi zgleda ko židovski Rusty Cartwright in je pozabljiv, Jacob ma ful dober glas, ampak not my style, Jovany pa Stefano sta navadna in pozabljiva.
Od punc mi je najboljša Naima, ker izstopa in ma ful hud jazzovski glas. Ona ko je bla prva in njenega imena ne znam črkovat (Te-Tyshia al neki) se mi zdi da je parkrat svetovno zafušala, všeč sta mi bli še obe Laurenki pa Thia Megia (res ma dobro ime). Ostale sem kar nekot pozabla, sem se pa v večini primerov strinjala kr s Stevenom in njegovimi komentarji

Ko sem gledala avdicije so se mi zdel skor vsi ful navadni oziroma povprečni, večina jih stavi na svoj ''ououuuuuuuouuuuu I'm blaaaaaaaack yea yeaaaaaaaaaaa ou'' glas, kar men sploh ne pali, svet ne nuca 500 Christin Aguiler, Whitneyk pa Celink Dionk. Glih zato sta mi James pa Naima ostala najbolj v spominu in sta mi res oba super, ker padeta izvenm vseh okvirjev tega ouou-anja, dober izbor pesmi, super performans in gate trgajoči vokali brez napak.