Piercing

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Men pirsi na teh mestih niso všeč :? Pa itak bi me bilo it strah delat kej takšnega, ker bi me verjetno bolelo ko hudič.

Ma pa moj kolega spodaj štiri in mi je še bolj grdo, kot pri ženski.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

nanamiša napisal/-a:
Ma pa moj kolega spodaj štiri in mi je še bolj grdo, kot pri ženski.

dragemu tole povej, če si upaš.... :D :D :D
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Zakaj sem si mislila, da bo na to prišel en neumen komentar.

Brz skrbi, ve.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Bolj me zanima zakaj je potreba imeti 4 piercinge na tiču - če že poskušaš izpasti poseben v postelji, raje delaj na sexu kot na tem da spreminjaš svojega tiča v Terminatorja.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

To se lahko ubistvo sprašuje za pirse na vseh mestih. Ni kakšnega drugega razloga, kot da so mu všeč takšne stvari. Enako je verjetno pri človeku, ki si da preluknjati usntico ali obrv.
Perchy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Perchy »

moja oba sta cela iz titana in nimata palčke iz bioplasta....in še nista nikoli piskala, od kolegice pa tudi ne :-)
Uporabniški avatar
Choco Cat
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Choco Cat »

Ojla punce!!

Najprej: Vsaka čast in pohvale tistim, ki imate pirsinge tam dol :hail: Tud jaz imam namen it v kratkem... :D Malo sem prelistala forum in našla kar nekaj zanimivih podatkov :contract:

Zdaj imam pa še jaz eno vprašanje: Mogoče katera pozna DAMIEN'S TATOO AND PIERCING STUDIO v Kranju? Kakšne izkušnje?

Imam namen it delat takšnega: :D

http://www.damiens-tattoo.com/foto/disp ... m=11&pos=6

PS: seveda brez tele ''zadrge'' :D :lol:
...I don't get jealous when I see my ex with someone else because my mother always told me to give my old toys to the less fortunate...:)
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

lušno in lepo :) o tem pirseru ti bodo druge kaj povedle, jaz bom samo svetovala, da ti ga naj naredi dovolj globoko, da ti ga nebo izločilo :)
have fun with it :)

ne štekam pa tega paničarjenja glede tega pirsa in pregleda na letališču? :D a je kateri že kdaj piskalo zaradi uhančka v nosu al pa popku? nakit, kot vsi ostali.. ni nekega posebnega obravnavanja.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Choco Cat napisal/-a:Zdaj imam pa še jaz eno vprašanje: Mogoče katera pozna DAMIEN'S TATOO AND PIERCING STUDIO v Kranju? Kakšne izkušnje?

Poznam, vem da dela bolj bedne tattooje, kar se piercingov tiče, pa ne bi vedela, razen da je edinkrat, ko sem bila tam, imel precej hecen cenik (mislim, da je bilo nekaj v stilu 'piercing - 40€, piercing spolovila - 60€'). Glede na to, da je pa Damien bolj tetover kot pa piercer, mu jaz ne bi preveč zaupala.

Jaz bi ti svetovala, da se spraviš v Ljubljano v Culta. Meni so še vedno naredili korektno, in pri intimnih piercingih jaz ne bi preveč tvegala.
Every rose has its thorn
Perchy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Perchy »

tip men naredu brez problema..nič bolel, ker tm itak nima kaj bolet, ker ni tolk oživčeno. kasneje ni bilo problemov. sam pa ne vem več koliko sem plačala, tam okrog 25evrov in ne več. je veliko bolj bolela bradavica. za umret. :-) za piercing na bradavici sem dala 45evrov.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

kako pa poteka depilacija okrog pierca? si ga date ven takrat?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

Choco Cat napisal/-a:

Zdaj imam pa še jaz eno vprašanje: Mogoče katera pozna DAMIEN'S TATOO AND PIERCING STUDIO v Kranju? Kakšne izkušnje?

glede pierca v splovilu ti sicer ne znam povedat, nasplošno je damjan super, dobro dela.. jaz in moji znanci imamo super izkušnje z njim, je pa res da je bil včasih baje rahlo neresen, ampak to je bilo precej let nazaj, pa se še zdaj govorijo bedarije kot npr da dela pijan al pa kej podobnega. bull shit, dela lepe tatuje in pierce, hkrati pa je full prijazen, lepo ti vse razloži, pač ma tako karizmo da se res lepo sprostiš pri njemu. jz ti ga priporočam! meni je naredu dva pierca, in par tatoojev, pa sem ful zadovoljna :)
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

meni so pirsi na intimnih predelih na ženski ful sexy.

sama sem pa itak prevelika pizdika že za kak pirs v obrvi, kaj šele da bi si preluknjala bradavico. (saj se dobijo tudi kake fake zadeve ).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Doutzen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Doutzen »

Meni je en "kolega" (najin odnos je bil v razvoju nečesa več, da ne bo pomote :D) rekel, da mi ga plača in mi bo tam v oporo, samo da si ga grem delat, ker se mu to zdi f*kiš. Pa nisem sprejela ponudbe, ker nimam te želje, niti se mi ne zdi uporabno, ker bi mela cel čas filing, da ga bom s čim potegnila ven med akcijo ali kadarkoli pač. Auč! :tot:
Uporabniški avatar
Choco Cat
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Choco Cat »

Pupe moje ful hvala vsem za te info! :contract: :P

V bistvu je bil povod za mojo odločitev za pirsing tam dol, obisk erotičnega sejma v Grazu :P :flamingdev: Čist sem se zalubla v to zadevco :love: ko sem jo vidla v živo! Tud mojemu fantu je ful všeč in ker sma skupaj že več kot 7 let in morem priznat :oops: tud malo ''odpičena'' :horse: :loco: :irre: kar se sexa tiče mislim da bi nama to še malo bolj popestrilo posteljne radosti :lol: :D :kuss: :cheer:

Je pa res, da nisem ravno najbolj občutljive narave tam spodaj, tako, da mislim, da ne bom mela večjih problemov... upam :duh:

Kar se pa tiče Damien's tatto in piercing studia... sem si zdaj 2 dni z njegovo uslužbenko dopisovala po mailu, ker sem imela kar nekaj vprašanj.. punca mi je vse lepo razložila, karkoli sem vprašala in brez sramu :hail: :zustimm: Je pa res, da ima UBER visoko ceno za pirsing tam dol: 63 eur!! :eek: :grosseaugen: :motz: :eew: :huh:

A mogoče kera pupa ve, kakšne so kaj cene v Cultu za tak poseg? :chin:

Glede pirsinga v bradavičko... auč! tega pa jaz tud ne bi upala... sem prevlka prpa
:loser: :flux:

Blo bi pa svetovno za videt, če bi kemu res pisakl senzor na letališču zarad pirsinga med nogami :cheer: :rofl: :lol: :yau: :loldev:
...I don't get jealous when I see my ex with someone else because my mother always told me to give my old toys to the less fortunate...:)
Odgovori