Ma pa moj kolega spodaj štiri in mi je še bolj grdo, kot pri ženski.
Piercing
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Ojla punce!!
Najprej: Vsaka čast in pohvale tistim, ki imate pirsinge tam dol
Tud jaz imam namen it v kratkem...
Malo sem prelistala forum in našla kar nekaj zanimivih podatkov
Zdaj imam pa še jaz eno vprašanje: Mogoče katera pozna DAMIEN'S TATOO AND PIERCING STUDIO v Kranju? Kakšne izkušnje?
Imam namen it delat takšnega:
http://www.damiens-tattoo.com/foto/disp ... m=11&pos=6
PS: seveda brez tele ''zadrge''

Najprej: Vsaka čast in pohvale tistim, ki imate pirsinge tam dol
Tud jaz imam namen it v kratkem...
Malo sem prelistala forum in našla kar nekaj zanimivih podatkov
Zdaj imam pa še jaz eno vprašanje: Mogoče katera pozna DAMIEN'S TATOO AND PIERCING STUDIO v Kranju? Kakšne izkušnje?
Imam namen it delat takšnega:
http://www.damiens-tattoo.com/foto/disp ... m=11&pos=6
PS: seveda brez tele ''zadrge''

...I don't get jealous when I see my ex with someone else because my mother always told me to give my old toys to the less fortunate...

lušno in lepo
o tem pirseru ti bodo druge kaj povedle, jaz bom samo svetovala, da ti ga naj naredi dovolj globoko, da ti ga nebo izločilo
have fun with it
ne štekam pa tega paničarjenja glede tega pirsa in pregleda na letališču?
a je kateri že kdaj piskalo zaradi uhančka v nosu al pa popku? nakit, kot vsi ostali.. ni nekega posebnega obravnavanja.
o tem pirseru ti bodo druge kaj povedle, jaz bom samo svetovala, da ti ga naj naredi dovolj globoko, da ti ga nebo izločilo
have fun with it
ne štekam pa tega paničarjenja glede tega pirsa in pregleda na letališču?
a je kateri že kdaj piskalo zaradi uhančka v nosu al pa popku? nakit, kot vsi ostali.. ni nekega posebnega obravnavanja."And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
*SunFlower*
- Kofetarica

Choco Cat napisal/-a:Zdaj imam pa še jaz eno vprašanje: Mogoče katera pozna DAMIEN'S TATOO AND PIERCING STUDIO v Kranju? Kakšne izkušnje?
Poznam, vem da dela bolj bedne tattooje, kar se piercingov tiče, pa ne bi vedela, razen da je edinkrat, ko sem bila tam, imel precej hecen cenik (mislim, da je bilo nekaj v stilu 'piercing - 40€, piercing spolovila - 60€'). Glede na to, da je pa Damien bolj tetover kot pa piercer, mu jaz ne bi preveč zaupala.
Jaz bi ti svetovala, da se spraviš v Ljubljano v Culta. Meni so še vedno naredili korektno, in pri intimnih piercingih jaz ne bi preveč tvegala.
Every rose has its thorn
Choco Cat napisal/-a:
glede pierca v splovilu ti sicer ne znam povedat, nasplošno je damjan super, dobro dela.. jaz in moji znanci imamo super izkušnje z njim, je pa res da je bil včasih baje rahlo neresen, ampak to je bilo precej let nazaj, pa se še zdaj govorijo bedarije kot npr da dela pijan al pa kej podobnega. bull shit, dela lepe tatuje in pierce, hkrati pa je full prijazen, lepo ti vse razloži, pač ma tako karizmo da se res lepo sprostiš pri njemu. jz ti ga priporočam! meni je naredu dva pierca, in par tatoojev, pa sem ful zadovoljna

Our passion is our strength <3
Meni je en "kolega" (najin odnos je bil v razvoju nečesa več, da ne bo pomote
) rekel, da mi ga plača in mi bo tam v oporo, samo da si ga grem delat, ker se mu to zdi f*kiš. Pa nisem sprejela ponudbe, ker nimam te želje, niti se mi ne zdi uporabno, ker bi mela cel čas filing, da ga bom s čim potegnila ven med akcijo ali kadarkoli pač. Auč! 
) rekel, da mi ga plača in mi bo tam v oporo, samo da si ga grem delat, ker se mu to zdi f*kiš. Pa nisem sprejela ponudbe, ker nimam te želje, niti se mi ne zdi uporabno, ker bi mela cel čas filing, da ga bom s čim potegnila ven med akcijo ali kadarkoli pač. Auč! 
Pupe moje ful hvala vsem za te info!
V bistvu je bil povod za mojo odločitev za pirsing tam dol, obisk erotičnega sejma v Grazu
Čist sem se zalubla v to zadevco
ko sem jo vidla v živo! Tud mojemu fantu je ful všeč in ker sma skupaj že več kot 7 let in morem priznat
tud malo ''odpičena''
kar se sexa tiče mislim da bi nama to še malo bolj popestrilo posteljne radosti
Je pa res, da nisem ravno najbolj občutljive narave tam spodaj, tako, da mislim, da ne bom mela večjih problemov... upam
Kar se pa tiče Damien's tatto in piercing studia... sem si zdaj 2 dni z njegovo uslužbenko dopisovala po mailu, ker sem imela kar nekaj vprašanj.. punca mi je vse lepo razložila, karkoli sem vprašala in brez sramu
Je pa res, da ima UBER visoko ceno za pirsing tam dol: 63 eur!!
A mogoče kera pupa ve, kakšne so kaj cene v Cultu za tak poseg?
Glede pirsinga v bradavičko... auč! tega pa jaz tud ne bi upala... sem prevlka prpa
Blo bi pa svetovno za videt, če bi kemu res pisakl senzor na letališču zarad pirsinga med nogami

V bistvu je bil povod za mojo odločitev za pirsing tam dol, obisk erotičnega sejma v Grazu
Čist sem se zalubla v to zadevco
ko sem jo vidla v živo! Tud mojemu fantu je ful všeč in ker sma skupaj že več kot 7 let in morem priznat
kar se sexa tiče mislim da bi nama to še malo bolj popestrilo posteljne radosti
Je pa res, da nisem ravno najbolj občutljive narave tam spodaj, tako, da mislim, da ne bom mela večjih problemov... upam
Kar se pa tiče Damien's tatto in piercing studia... sem si zdaj 2 dni z njegovo uslužbenko dopisovala po mailu, ker sem imela kar nekaj vprašanj.. punca mi je vse lepo razložila, karkoli sem vprašala in brez sramu
Je pa res, da ima UBER visoko ceno za pirsing tam dol: 63 eur!!
A mogoče kera pupa ve, kakšne so kaj cene v Cultu za tak poseg?
Glede pirsinga v bradavičko... auč! tega pa jaz tud ne bi upala... sem prevlka prpa
Blo bi pa svetovno za videt, če bi kemu res pisakl senzor na letališču zarad pirsinga med nogami

...I don't get jealous when I see my ex with someone else because my mother always told me to give my old toys to the less fortunate...