Pa itak bi me bilo it strah delat kej takšnega, ker bi me verjetno bolelo ko hudič.
 Pa itak bi me bilo it strah delat kej takšnega, ker bi me verjetno bolelo ko hudič.
Ma pa moj kolega spodaj štiri in mi je še bolj grdo, kot pri ženski.

Tud jaz imam namen it v kratkem...
 Tud jaz imam namen it v kratkem...   Malo sem prelistala forum in našla kar nekaj zanimivih podatkov
  Malo sem prelistala forum in našla kar nekaj zanimivih podatkov   

o tem pirseru ti bodo druge kaj povedle, jaz bom samo svetovala, da ti ga naj naredi dovolj globoko, da ti ga nebo izločilo
 o tem pirseru ti bodo druge kaj povedle, jaz bom samo svetovala, da ti ga naj naredi dovolj globoko, da ti ga nebo izločilo  

a je kateri že kdaj piskalo zaradi uhančka v nosu al pa popku? nakit, kot vsi ostali.. ni nekega posebnega obravnavanja.
  a je kateri že kdaj piskalo zaradi uhančka v nosu al pa popku? nakit, kot vsi ostali.. ni nekega posebnega obravnavanja.
Choco Cat napisal/-a:Zdaj imam pa še jaz eno vprašanje: Mogoče katera pozna DAMIEN'S TATOO AND PIERCING STUDIO v Kranju? Kakšne izkušnje?
Choco Cat napisal/-a:
Zdaj imam pa še jaz eno vprašanje: Mogoče katera pozna DAMIEN'S TATOO AND PIERCING STUDIO v Kranju? Kakšne izkušnje?

) rekel, da mi ga plača in mi bo tam v oporo, samo da si ga grem delat, ker se mu to zdi f*kiš. Pa nisem sprejela ponudbe, ker nimam te želje, niti se mi ne zdi uporabno, ker bi mela cel čas filing, da ga bom s čim potegnila ven med akcijo ali kadarkoli pač. Auč!
) rekel, da mi ga plača in mi bo tam v oporo, samo da si ga grem delat, ker se mu to zdi f*kiš. Pa nisem sprejela ponudbe, ker nimam te želje, niti se mi ne zdi uporabno, ker bi mela cel čas filing, da ga bom s čim potegnila ven med akcijo ali kadarkoli pač. Auč! 

Čist sem se zalubla v to zadevco
 Čist sem se zalubla v to zadevco  ko sem jo vidla v živo! Tud mojemu fantu je ful všeč in ker sma skupaj že več kot 7 let in morem priznat
 ko sem jo vidla v živo! Tud mojemu fantu je ful všeč in ker sma skupaj že več kot 7 let in morem priznat   tud malo ''odpičena''
 tud malo ''odpičena''   

kar se sexa tiče mislim da bi nama to še malo bolj popestrilo posteljne radosti
 kar se sexa tiče mislim da bi nama to še malo bolj popestrilo posteljne radosti   

Je pa res, da ima UBER visoko ceno za pirsing tam dol: 63 eur!!
   Je pa res, da ima UBER visoko ceno za pirsing tam dol: 63 eur!!