Meni se pa zdi smešno, kako se dajete glede teh virov. Od kdaj pa ti jullia v vsaki taki diskusiji, kjer ne gre za splošno znana dejstva, pač pa za sproščen čvek (na forumu smo by the way) o pogostosti varanja moških z več keša, vestno limaš vire, ker se ne spomnim, da bi bila to tvoja prepoznavna lastnost tukaj, pa sem aktivna že ves čas tvojega obstoja na tem forumu, kar pomeni, da sem več ali manj spremljala na kakšen način se udeležuješ tem? Res presenetljivo do kakšnih polemik je privedla debata, ko pa je šlo samo za lastna opažanja in razmišljanja, ker je vse, kar debatiramo v temah o zvezah in temah s podobno tematiko, stvar tega, da izražamo lastna opažanja na podlagi tega, kar vidimo in slišimo vsak dan. In za to ne rabim nobeni julliji limat tukaj vira, ker si ne predstavljam kako to izgleda v praksi. 

Grem do Janezka, ki poseduje novega bemfla sedmico, jahto in kar je še pleha ter ostalih materialnih dobrin, ter ga prosim, če mi lahko skupaj s čim več kolegi z enako serijsko napako (beri: varanjem) priskrbi dokaz za kozmo forum, da so tipi, ki zaslužijo več kot njihove ženke, bolj dovzetni za varanje? Ne trdim, da se strinjam s tem, samo karikiram primer glede iskanja virov. 

Limajte linke tistega, česar niste sami napisali ter v temah tipa dokazano je, da... Tukaj ni nihče trdil, da je karkoli dokazano, niti omenjanja dejstev nisem zasledila v vsej tej kolobociji vaših citiranj. Ne mi pa srat z nekimi viri, ko se debatira o tem, kakšne primerke poznamo v lastnem selu ali kjerkoli že pač, da na podlagi tega ne bi smeli česarkoli sklepati.
A ti če se z nekom pogovarjaš na štiri oči, in ti ta nekdo pove, da večina dobro situiranih tipov menjuje ženske kot gate, tega sogovornika dejansko izzoveš z nekimi viri, sicer sploh nima kaj razpravljat s tabo?
Saj kul, če si neka zagrizena študentka prava, ampak pretiravat pa ni treba tam, kjer to ni potrebno.