Kako mi je ta scenarij znan... Moj bivši je bil na začetku isti. Takrat je še sicer imel izpit in je ponavadi prišel po mene, kasneje pa je vedno pričakoval, da jaz pridem do njega, nakar sem ugotovila, da je ostal brez izpita. To sem izvedela naključno, ko smo ga enkrat zunaj žurali, drugače niti ne vem, če bi mi povedal.

Kar pa mi je dvignilo pokrovko, pa je to, da se je občasno vseeno peljal kam, a samo, ko je šlo za kolege, do mene pa se ni mogel pripeljati. Ko sva še bila skupaj, je sicer redno prihajal po mene, s tem, da je bil vedno brez keša (in to pri solidni plači - nad 1000 eur neto), ker ga je zagonil za alkohol, ostalo pa baje za najemnino in kredit za avto. Ne vem, pač vedno je imel neke izgovore glede keša in posledično sem mu kdaj jaz (študentka!) primaknila par € za bencin ali par pijač zunaj, pa še to kasneje ni bilo od moje štipendije, pač pa od denarja staršev.
No, skratka, to ne more biti razlog, da se z nekom ne vidiš par dni, če sta doma nekaj km narazen (tega sicer nisi nikjer napisala, a je bilo mišljeno v primeru, če nista veliko km oddaljena drug od drugega), razen če je njegov delavnik ubijalski, potem pač to sprejmeš, a se vsaj slišita vsak dan. Vsaj meni se zdi to normalen potek, če imaš zanimanje za nekoga in želiš, da poteka v smeri nekega resnega spoznavanja.

Seveda pa smo si različni, zato moraš po nekem času razčistit kaj sploh želi od tebe.