Potrebujem vaše mnenje!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

uf uf uf bejba, slow down! Ne tok skrbet, mislt, premišlevat, se delat živčno :) tip dela očitno po cele dneve, zihr ma zravn še kkšn hobi in vrjamem da kdaj celo pozabi odpisat ker ma tok stvari za narest (moj je zadnje čase isti ker dela od 7-19).

jasno ti je pokazal da je zainteresiran.
tko da zadihej pa si dej gor roza očala in se ne sikirej zarad malenkosti. Pejt pod hladen tuš če te bo metal, na kavo s frendicam, vn žurat, v kino, v šoping, krkol :)

dej času čas, boš vidla da te bo poklicou pa da se boste zmenila, sej je v končni fazi sam dal pobudo. če mu boš pa preveč dihala za vrat, se pa zna ohladit.

v končni fazi se pa začni navajat na to situacijo, ker v primeru da bosta skupej, bo on še zmer tisti ki se mu ne bo dal smsov tipkat :) sej to ni nič slabga, sam navadit se morš na to. še posebej če si mela prej tipa, ki ti je skoz kej pošiljal.
Our passion is our strength <3
nikki™
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikki™ »

* kakorkoli že... bomo preživeli

:)
Zadnjič spremenil nikki™, dne 05. Mar. 2011 20:20, skupaj popravljeno 1 krat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Če se ti sploh ne bo oglasil glede vajinega vikenda, pomeni da ni zainteresiran, da se samo igra ali pa da si je ogledal kako drugo punco...

Nasvet od Dioniza, da mu sploh ne pišeš, se mi zdi zelo dober, pusti ga malo naj se on začne spraševat ali je tebi sploh do njegove družbe, grem stavit da če je zainteresiran te bo kontaktiral. Prepusti iniciativo njemu, moški morajo biti lovci.

Lahko da resnično nima časa med tednom, ker dela po cele dneve, med vikendom pa možno da ima kake opravke ali te pa zavlačuje in se s tabo samo igra. Kmalu boš videla na čem si. Če je tip resen in mu je do resne zvez, imaš kar velike možnosti. Če je pa neki kurbir, potem ga raje pozabi, razen če želiš samo avanturo.
Po napisanem pa imam občutek da si ti ful zagreta zanj, kar mu verjetno skos daješ vedit, tak da bi ti svetovala da se malo sprostiš in ga ne gledaš kot če bi bil zadnji moški na tem svetu, če me razumeš.
Zadnjič spremenil čuftika, dne 05. Mar. 2011 10:44, skupaj popravljeno 2 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Men je pa glupa ta komunikacija preko sms-ov. Če jasno veš, da tip nerad piše smse, ne vem zakaj mu sploh še pišeš.

Sedaj ga pusti na miru, naj ti on piše/kliče. Še posebno, če te pokliče, ga ti raje pokliči čez 2 dni. POKLIČI, ne sms (ob eni uri, ko je frej seveda).
Men bi se zdelo ful bedno skoz te smse pošiljat. Poskušaj se znebit te sms komunikacije, ker je čisto neosebna.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Če je tolk zainteresiran, zakaj je pa v tem mesecu in pol, kar se poznata, še ni na zmenek povabil? Samo, ne za vikend v družbi prijateljev? Tak zelo pa tud ne sovraži sms-ov, da se še to ne bi mogel zmenit (pa večina sodobnih mobitelov ma tud funkcijo kliči). Pa s tem mislim konkretno zmenil, ob pol osmih tam-in-tam, ne tak kot tale "bova mela vikend za sebe enkrat, neki, nekoč" varianta.
Ok, mogoče je res prezaseden za zmenke...
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Men je pa glupo to načrtovanje smov pa klicev v smislu, če sem zadnjič pisala js je zdej na vrsti on, če mi ne bo kej odpisal mu js tud ne bom.

Še bolj neumno se mi zdi, da če te tip klice/napiše sms, ti pa se oglasiš šele po dveh dneh, češ nj malo čaka. Otročje..

Ma poklič ga, pa upraš, če ima zdej kdaj čas, da se dobit na kaki pijači, brez kolegov, čez dan, pa boš tam vidla kako bo potekala komunikacija, kako se bo obnašal. Če reče, da zdej kdaj ne bo imel časa mu reči naj ti torej sporoči, ko bo imel čas, da se dobita, če želi. Če ne bo kej iz tega pač ni zainterisiran.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Super nasvet :top:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

nanamiša napisal/-a:Men je pa glupo to načrtovanje smov pa klicev v smislu, če sem zadnjič pisala js je zdej na vrsti on, če mi ne bo kej odpisal mu js tud ne bom.

Še bolj neumno se mi zdi, da če te tip klice/napiše sms, ti pa se oglasiš šele po dveh dneh, češ nj malo čaka. Otročje..

this!

ne razumem folka, ki se igra neke igrice, manipulacije in podobne zadeve. če ti je, ti je.... če ne pa nič.

če hočeš vedet kaj se dogaja, ga vprašaj. simple as that.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

nanamiša napisal/-a:Men je pa glupo to načrtovanje smov pa klicev v smislu, če sem zadnjič pisala js je zdej na vrsti on, če mi ne bo kej odpisal mu js tud ne bom.

goddess! :hail:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

floribunda napisal/-a:ne razumem folka, ki se igra neke igrice, manipulacije in podobne zadeve. če ti je, ti je.... če ne pa nič.

točno tako...

( btw, če je tip iz okolice Maribora, beži kot te noge nesejo :D )
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Exactly. Jaz sem že zverzirana v prepoznavanju takega kalibra tipov, ko pokličejo samo, ko se gre skupaj z družbo ven oz. samo ob vikendih. My ex was one of them, s tem, da je to začel kazat šele takrat, ko sva šla že narazen in je potem spet hotel biti z mano skupaj. Ko sem mu rekla, naj se izjasni kaj bi rad, da ni več tiste resnosti kot prej, ko sva bila par in živela skupaj v podnajemniškem stanovanju, sem vedela, da očitno to ni več to in da mu ne morem biti družba samo tu pa tam. Če ti ne odpiše, potem že nima zanimanja. Ko je človek za nekoga zagret, bo odpisal. Nikjer ne piše, da mora TAKOJ, pač pa vsaj isti dan. :wink: Če pa sms-ov ne prebavlja, pa ga pokliči takrat, ko veš, da je fraj. Tudi meni sms-i smrdijo, raje pokličem, ker se mi zdi bolj osebno.
nikki™
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikki™ »

.*.
Zadnjič spremenil nikki™, dne 10. Mar. 2011 10:46, skupaj popravljeno 2 krat.
Doutzen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Doutzen »

Kako mi je ta scenarij znan... Moj bivši je bil na začetku isti. Takrat je še sicer imel izpit in je ponavadi prišel po mene, kasneje pa je vedno pričakoval, da jaz pridem do njega, nakar sem ugotovila, da je ostal brez izpita. To sem izvedela naključno, ko smo ga enkrat zunaj žurali, drugače niti ne vem, če bi mi povedal. :roll: Kar pa mi je dvignilo pokrovko, pa je to, da se je občasno vseeno peljal kam, a samo, ko je šlo za kolege, do mene pa se ni mogel pripeljati. Ko sva še bila skupaj, je sicer redno prihajal po mene, s tem, da je bil vedno brez keša (in to pri solidni plači - nad 1000 eur neto), ker ga je zagonil za alkohol, ostalo pa baje za najemnino in kredit za avto. Ne vem, pač vedno je imel neke izgovore glede keša in posledično sem mu kdaj jaz (študentka!) primaknila par € za bencin ali par pijač zunaj, pa še to kasneje ni bilo od moje štipendije, pač pa od denarja staršev.

No, skratka, to ne more biti razlog, da se z nekom ne vidiš par dni, če sta doma nekaj km narazen (tega sicer nisi nikjer napisala, a je bilo mišljeno v primeru, če nista veliko km oddaljena drug od drugega), razen če je njegov delavnik ubijalski, potem pač to sprejmeš, a se vsaj slišita vsak dan. Vsaj meni se zdi to normalen potek, če imaš zanimanje za nekoga in želiš, da poteka v smeri nekega resnega spoznavanja. :) Seveda pa smo si različni, zato moraš po nekem času razčistit kaj sploh želi od tebe.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori