tip dela očitno po cele dneve, zihr ma zravn še kkšn hobi in vrjamem da kdaj celo pozabi odpisat ker ma tok stvari za narest (moj je zadnje čase isti ker dela od 7-19).
jasno ti je pokazal da je zainteresiran.
tko da zadihej pa si dej gor roza očala in se ne sikirej zarad malenkosti. Pejt pod hladen tuš če te bo metal, na kavo s frendicam, vn žurat, v kino, v šoping, krkol
dej času čas, boš vidla da te bo poklicou pa da se boste zmenila, sej je v končni fazi sam dal pobudo. če mu boš pa preveč dihala za vrat, se pa zna ohladit.
v končni fazi se pa začni navajat na to situacijo, ker v primeru da bosta skupej, bo on še zmer tisti ki se mu ne bo dal smsov tipkat
sej to ni nič slabga, sam navadit se morš na to. še posebej če si mela prej tipa, ki ti je skoz kej pošiljal.

)
Kar pa mi je dvignilo pokrovko, pa je to, da se je občasno vseeno peljal kam, a samo, ko je šlo za kolege, do mene pa se ni mogel pripeljati. Ko sva še bila skupaj, je sicer redno prihajal po mene, s tem, da je bil vedno brez keša (in to pri solidni plači - nad 1000 eur neto), ker ga je zagonil za alkohol, ostalo pa baje za najemnino in kredit za avto. Ne vem, pač vedno je imel neke izgovore glede keša in posledično sem mu kdaj jaz (študentka!) primaknila par € za bencin ali par pijač zunaj, pa še to kasneje ni bilo od moje štipendije, pač pa od denarja staršev.