Pustno ličenje

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Odgovori
pines
Sramežljivka
Sramežljivka

Pustno ličenje

Neprebrana objava Napisal/-a pines »

nisem ravno prepričana,da sem dala temo v pravo rubriko,vendar me zanima in bi potrebovala idejo za make up,oziroma licenje za žabico ? :) vsaka ideja bo dobrodosla..
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Ej, a veš da bom tud js žaba :D Kakšen nasvet bi mi prav prišel. Ni mi čisto jasno, kako naj se našemim na glavi. Imam pa escape plan- iz kartona izrezat velike okrogle rumene oči, jim zvrtat not luknjice in hop na obraz :cool:
pines
Sramežljivka
Sramežljivka

hih :) vidim da so zabice moderne,jaz sem si v inter sparu kupla,tako "kapo" za na glavo,ko so ocke pa usta narisane ze,pol pa bom mela neko majcko zeleno,pa kombinirano z bez hlacami in cevlji- tolko da ni ravno kostum,da je pač nekaj vsakdanjega oz. za ven,bi pa mela pol bolj izrazit make up,da bo spominjalo na zabo in pust, sicer sem že razmisljala o dolgih umetnih trpalnicah,zelenem sencilu in pa rdecih ustnicah,vendar se mi nekako ni usec :) aja pa iz zelenega kartona si bom take plavutke nardila,pa na rokavicke pripela :) (mogoce ce ti bo koristlo kaj-drugac pa glede kostumov itd,sem tega velik nasla na netu)
Lp
pines
Sramežljivka
Sramežljivka

ja ja evo make up :) hvala za ta link,vidis na youtube pa niti pomisla nisem da bi sla to iskat :) super,pa ja sej tile doma narjeni kostumcki so najboljsi,ce le imas kaksno idejo :)) no bom pa nardila si te plavutke,kr tak kot si rekla,na trakce okrog zapestja ,mi ne bo treba noret z rokavickami :))))
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Same kul ideje :D Za na glavo čist možno, da bom uporabila idejo od Konkubine, pa da se bom po obrazu namazala z zeleno barvo. Kar se pa kostuma tiče, bom pa imela iz filca narejene zelene rokavice z bunkicami, oblečeno bom pa imela dolgo obleko, ki jo bom okrasila z zelenim krep papirjem (ker se pujsa ni hotla prebarvat zarad preveč sintetike...). Upam, da bo kj žabi podobn :D
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Danes sem našla (meni zelo simpatičen) make up za žabico

Slika
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Odgovori