Pustno ličenje
Pustno ličenje
nisem ravno prepričana,da sem dala temo v pravo rubriko,vendar me zanima in bi potrebovala idejo za make up,oziroma licenje za žabico ?
vsaka ideja bo dobrodosla..

hih
vidim da so zabice moderne,jaz sem si v inter sparu kupla,tako "kapo" za na glavo,ko so ocke pa usta narisane ze,pol pa bom mela neko majcko zeleno,pa kombinirano z bez hlacami in cevlji- tolko da ni ravno kostum,da je pač nekaj vsakdanjega oz. za ven,bi pa mela pol bolj izrazit make up,da bo spominjalo na zabo in pust, sicer sem že razmisljala o dolgih umetnih trpalnicah,zelenem sencilu in pa rdecih ustnicah,vendar se mi nekako ni usec
aja pa iz zelenega kartona si bom take plavutke nardila,pa na rokavicke pripela
(mogoce ce ti bo koristlo kaj-drugac pa glede kostumov itd,sem tega velik nasla na netu)
Lp

Lp
Same kul ideje
Za na glavo čist možno, da bom uporabila idejo od Konkubine, pa da se bom po obrazu namazala z zeleno barvo. Kar se pa kostuma tiče, bom pa imela iz filca narejene zelene rokavice z bunkicami, oblečeno bom pa imela dolgo obleko, ki jo bom okrasila z zelenim krep papirjem (ker se pujsa ni hotla prebarvat zarad preveč sintetike...). Upam, da bo kj žabi podobn