fashion.freak napisal/-a:hej. sem bolj nova v "seksu" in rada bi začela jemat KT. pri ginekologu sem naročena 28. februarja. zdaj me pa zanima kakšne imate kaj ve izkušnje z različnimi KT, katere so vam najboljše, po katerih ste se malo zredile (rada bi se malo zredila, ker sem PREsuha, jem normalno in vse, zredit se pa ne morem da bog pomagi ): ) in pa še: po katerih ste ve imele najmanj težav z glavoboli, slabostjo.. ? je še kaj kar moram vedet? saj vem da mi bo ginekolog vse lepo razložil, ampak rada bi slišala še konkretne primere.. če se kateri da, mi naj prosim lepo odgovori. hvala !
Ko se punce zredijo, se zaradi zaostanja vode (česar nočeš, čeprav si presuha) ali pa povečanja apetita (ki pa ga lahko kontoliraš-sej si človek). Tabletke nimajo kalorij in se zaradi njih ne boš zredila. Rajši vzami ene, zaradi katerih ne boš zadrževala vode in pojej en burek več

Z Cilest in tabletkami Yaz sem imela zelo slabe izkušnje. Menstruacija se mi, kar ni vstavila in je trajala skoraj 3 mesece. Trenutno sem že drugič na tabletkah Harmonete, ki so zame THE BEST. Menstruacija je dosti šibkejša kot pred tabletkami, koža je boljša.
Aja, jošk mi niso nobene povečale. Zredila sem se po Cilest, ampak, ker sem začela jesti skupaj s fantom in sem začela manj skrbeti za telo (to dela dolga zveza