ko celulit postane razlog da fant zapusti punco
- babygirly*
- Komunikatorka
...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 12:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Bolje imeti žensko s celulitom kot moškega brez pameti. Kako lahko kaj takšnega izjavi
Slej ko prej ga ima skoraj vsaka ženska, vsaj malo.
Ni pa to odvisno samo od športa. Jaz ne športam, imam ga pa zelo malo.
Jaz dvomim, da je to resnični razlog za razhod. Si pa lahko samo srečna, da si se znebila takšnega egoista.

Ni pa to odvisno samo od športa. Jaz ne športam, imam ga pa zelo malo.
Jaz dvomim, da je to resnični razlog za razhod. Si pa lahko samo srečna, da si se znebila takšnega egoista.
Dejstvo je, da tip nima kančka pameti, da bi zadevo usaj mal u folijo zaviu in za razlog navedel kaj bolj normalnega, ker dvomim, da si katera ženska želi kot razlog za razhod slišat to al pa kj druzga groznga, kar ji bo zbil samozavest na podn.
Je pa res, da tip sam zato, ker si želi punce, ki mu bo bolj odgovarjala tut po videzu (pa četud po tem, da pač ne bo mela celulita al pa ga bo mela mn) še ni prasc. Vsak ma svoje želje (tut po tem kako punco bo meu) in jih ma tut pravico uresničt.
Moje mnenje glede celulita je, da definitivno s športom in pravilno prehrano lahko delaš na tem, da ga nimaš oz. ga je mal. In to, da ga je mal mislm, da nobenmu tipu ne bo delal problemov, to da ga je pa velik pa žal bo (NEKATERIM).
Se pa strinjam, da je neki čist druzga, če je naprimer tip z žensko 5 let, po določenem času ženska začenja dobivat celulit in tip žensko zato pusti - to pomen, da je pač nima dost rd in si te ne zaluž. Če se pa to zgodi po pol leta, pa je to čist druga stvar. Sama bi bla pa osebno vesela, da bi mi tip (če bi bla dlje skp) povedu, če mu kj na moji postavi ni všeč, da bi začela delat na tem. To je lahko sam pozitivno. Tut js bi tipu rekla, naj začena delat na tem, da ohranja ok postavo, če bi začeu dobivat bauh. Kle se ne gre za to, da nekoga nimaš dost rd, gre se za to, da bi poleg osebnostnega ujemanja rd ohranu spolno privlačnost, ki je bla na začetku (merilo za to je pa spet pri različnih različno).
Sicer pa mislm, da boš tut ti srečala nekoga, ki ga celulit ne bo motu in te bo mel rd z vsemi napakami in ti njega ravno tko. Ljudje smo si različni, mamo različna merila in enim je pač pommbno to, da je ženska brez celulita, nekomu da ma velike joške, tretjemu da ma dobro rit, četrti bi rd, da ma kr vse...kšnga pa tut, če nečesa od tega ne bo mela, ne bo nč motl.
Je pa res, da tip sam zato, ker si želi punce, ki mu bo bolj odgovarjala tut po videzu (pa četud po tem, da pač ne bo mela celulita al pa ga bo mela mn) še ni prasc. Vsak ma svoje želje (tut po tem kako punco bo meu) in jih ma tut pravico uresničt.
Moje mnenje glede celulita je, da definitivno s športom in pravilno prehrano lahko delaš na tem, da ga nimaš oz. ga je mal. In to, da ga je mal mislm, da nobenmu tipu ne bo delal problemov, to da ga je pa velik pa žal bo (NEKATERIM).
Se pa strinjam, da je neki čist druzga, če je naprimer tip z žensko 5 let, po določenem času ženska začenja dobivat celulit in tip žensko zato pusti - to pomen, da je pač nima dost rd in si te ne zaluž. Če se pa to zgodi po pol leta, pa je to čist druga stvar. Sama bi bla pa osebno vesela, da bi mi tip (če bi bla dlje skp) povedu, če mu kj na moji postavi ni všeč, da bi začela delat na tem. To je lahko sam pozitivno. Tut js bi tipu rekla, naj začena delat na tem, da ohranja ok postavo, če bi začeu dobivat bauh. Kle se ne gre za to, da nekoga nimaš dost rd, gre se za to, da bi poleg osebnostnega ujemanja rd ohranu spolno privlačnost, ki je bla na začetku (merilo za to je pa spet pri različnih različno).
Sicer pa mislm, da boš tut ti srečala nekoga, ki ga celulit ne bo motu in te bo mel rd z vsemi napakami in ti njega ravno tko. Ljudje smo si različni, mamo različna merila in enim je pač pommbno to, da je ženska brez celulita, nekomu da ma velike joške, tretjemu da ma dobro rit, četrti bi rd, da ma kr vse...kšnga pa tut, če nečesa od tega ne bo mela, ne bo nč motl.
..Evelyn.. napisal/-a:Jz pa.Grem stavit da bivša cosmopolitan forumašinja Aloha vztraja z minimalnim procentom maščobe in nič celulita.
(remember her pics?
)
omg take zlobe pa še ne...sem šla prečekirat cel Cosmopolitan topic na facebooku, da bi ugotovila, kdo si, ker sem slišala, da je nekdo kopiral določene slike in jih kopiral na določen forum, kjer so sledili baje komentarji podobni temule zgoraj... no zanimivo je tkole izvedet, kdo je bil zraven...sem šla prav prečekirat, če maš kje kakšen mail objavljen, pa žal nisem našla

In kdo te je postavu za moderatorko, mi tut ni jasno. Neprofesionalna totalno.

- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
-
- Komunikatorka
Mislim, da smo si vsi, ki smo takrat že bili na forumu, zapomnili Aloho, kot žensko, ki je ogromno pozornosti posvečala prehrani, športu, fizični pripravljenosti, procentu maščobe, kilam,... Kdorkoli bi to lahko objavil kjerkoli. To je treba vzet v zakup, če slike objaviš na javnem forumu s par tisoč (po besedah Cosmo teama par deset tisoč
) člani.

-
- Cosmopsiho
-
- Komunikatorka