ko celulit postane razlog da fant zapusti punco
ko celulit postane razlog da fant zapusti punco
Punce živjo!
Potrebujem tolažbo in spodbudno besedo in vaše mnenje o zadevi.
Zaljubljena sem v fanta s katerim sva bila skupaj pol leta.
pred enim tednom pa me je pustil... Rekel je da ne gre (??!!!!) in da si želi ob sebi dekle brez celulita (????!!!!).
resda je športnik in da veliko na zunanjost in aktivno življenje toda razlog celulit????? :?: :?: :eek: kakšno vezo ima celulit z osebnostjo človeka :?: :cry: Moja postava je načeloma precej dobra, sicer sem malo nižje rasti (165 cm) ampak nisem debela. Celulita imam precej po stegnih (3.stopnja). Nisem športnica kar verjetno vpliva na zadevo, toda redno telovadim.
Resnično sem razočarana, z njim se upala na dolgotrajno zvezo. Sedaj pa nevem kako naprej. Je res celulit ovira za zvezo? Moja mama ga tudi ima pa ji oče tega nikoli ne očita.
Potrebujem tolažbo in spodbudno besedo in vaše mnenje o zadevi.
Zaljubljena sem v fanta s katerim sva bila skupaj pol leta.
pred enim tednom pa me je pustil... Rekel je da ne gre (??!!!!) in da si želi ob sebi dekle brez celulita (????!!!!).
resda je športnik in da veliko na zunanjost in aktivno življenje toda razlog celulit????? :?: :?: :eek: kakšno vezo ima celulit z osebnostjo človeka :?: :cry: Moja postava je načeloma precej dobra, sicer sem malo nižje rasti (165 cm) ampak nisem debela. Celulita imam precej po stegnih (3.stopnja). Nisem športnica kar verjetno vpliva na zadevo, toda redno telovadim.
Resnično sem razočarana, z njim se upala na dolgotrajno zvezo. Sedaj pa nevem kako naprej. Je res celulit ovira za zvezo? Moja mama ga tudi ima pa ji oče tega nikoli ne očita.
Pa bi imela tako plehkega tipa za svojga partnerja?
Celulit ni ovira, ovira je neumnost, plehkost in to da te nekdo nima dovolj rad. Ker noben moški, ki ljubi svojo žensko, je ne bo pustil zaradi celulita. Če je pa zaljubljen v zunanjost partnice, je pa druga stvar

Celulit ni ovira, ovira je neumnost, plehkost in to da te nekdo nima dovolj rad. Ker noben moški, ki ljubi svojo žensko, je ne bo pustil zaradi celulita. Če je pa zaljubljen v zunanjost partnice, je pa druga stvar

A goal without a plan is just a wish.
To bi mene tudi zanimalo kolko sta stara. Ker kaj takega bi pričakovala od nekega mulca (vsaj upam da je tako!). Za moje pojme, celulit enostavno ne more bit razlog za razhod. Ok... Lahko ti reče da ga moti in bi ti pač delala na tem, da se ga malo znebiš. Ampak da te zaradi tega pusti?! Sory ampak kot so že pred mano rekli - tak bumbar te ni vreden in bodi vesela da si se ga znebila!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Eden izmed najbolj butastih razlogov, ki sem jih kdajkoli slišala
Očitno samo na zunanjost gleda. Dvomim, da bo na tak način daleč prišel če ma take butaste izjave. Ne objokuj ga, če te ni sposoben imet rad in sprejet takšno kot si. Ponosno pojdi naprej, ker te ni vreden in z optimizmom, da boš našla enkrat nekoga ki si te zasluži. Pomembno je, da si ti zadovoljna s tem kdo si in kakšna si.

Yada, yada, yada...
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
jst ga mam fuuuuuuuuul. zadnje 2 leti sem ga dobila ful. rit in noge.
in zdej na tem mestu sprašuješ, kako se ga hitro in opazno rešit?
shujšat nočem.
telovadit in tečt mi ni treba, shujšat nočem, mišice imam, moti me samo celulit.
z vodo se ne mislim nalivat ker ne verjamem da pomaga.
masaže?
kavitacija?
kakšna kirurška metoda samo za odstranjevanje celulita?
obstaja kaj kar bi vbrizgali, da bi se stopil magar za 5000 eur???
in zdej na tem mestu sprašuješ, kako se ga hitro in opazno rešit?
shujšat nočem.
telovadit in tečt mi ni treba, shujšat nočem, mišice imam, moti me samo celulit.
z vodo se ne mislim nalivat ker ne verjamem da pomaga.
masaže?
kavitacija?
kakšna kirurška metoda samo za odstranjevanje celulita?
obstaja kaj kar bi vbrizgali, da bi se stopil magar za 5000 eur???