Pripraviti punco, da zapusti fanta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

sirova štručka napisal/-a:
Akvamarin napisal/-a:Daj mi odgovori, ti bi bil v vezi s tako punco, ki je prevarala fanta?

ja in kaj, če bi bil v vezi s punco, ki je prevarala fanta?
A tvoj je že mel kako pred tabo?
Pa je že pustil ktero? Kak pa veš, da tebe ne bo? :D
Enkrat pusti vedno pusti :P
Res mi je trapasto to, da če nekdo enkrat vara bi naj pa pomenlo, da bo vedno varal.
A za tistga, ki še nikol ni varal, pa loh sklenemo, da nikol ne bo varal? :D

Struca, dejstvo da zenska ima 2 leti fanta in se dobiva istocasno z drugim, mene mi ne pove lepo o njej. Naj pove svojemu fantu, kakor treba, ali naj skensla tega tipa, ki pise tlele na forumu,da je ona pikica(boze kaka beseda), ne pa muti okoli, in isce kao nacin, da bi jo njen fant skensal,da ne bo ona kriva, prav bedno. Ce bi bila tip, nikoli ne bi hotla imeti tako stuko za punco.
Vsak ima pravico spremeniti partnerja,vsak lahko se zaljubi v koga drugega in ima pravico izbirati, ampak naj to pocne na fer nacin. Ce se je zgodila prevara, naj se pove o tem. Ce ti ni vec do osebe, pac ji poves.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

tipu s konkretnimi dokazi prikaži pravi obraz njegove zahrbnte punce... samo verjetno potem tud one ne bo več 'tvoja pikica' ker bo jezna.
mislim res, zakaj bi si želel bit z bejbo, ki brez problema hkrati poriva dva? Kar samo po sebi seveda ni nič narobe, če vsi udeleženi v zgodbi vejo na čem so..
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

valda da ne bo pustila fanta, če ima zdaj v bistvu 2 fanta, ki očitno hočeta bit z njo. situacija ji je super, sploh za ego in je ne želi zgubit. zaradi istega razloga tudi tip fura punco in ljubico.. sej čist možno, da ima oba po svoje rada.
lahko poskrbiš, da tip zve za vaju, in bo on pustil njo. mogoče bo potem s tabo ostala, ni pa nujno. ampak če bo zvedla, da si ti poskrbel, da je njen zvedu, te bo verjetno iz principa zavrnila. naj naredi to kdo tretji v tvojem imenu, pomožnosti tak, ki ga ona ne pozna. ampak moraš se zavedat, da ne moreš prisilit ljudi, da te imajo radi. če bi te imela za THE ONE, bi tipa že zdavnaj pustila..
Vsak raj ima svojo kačo.
Marcel77
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Marcel77 »

Ok vsa stališča razmišljanja, ki jih berem so dobrodošla, razumem, da nisem v prednosti pri tem, pa vendar le zakaj nebi vsaj probal, ker žalm mi je lah v obeh primerih če bom ali pa če nebom in ker sem bolj človek, ki rad proba se pač nagibam k temu. Povsem preprosto mar ne :) zato vas prosim več odgovorov in manj vprašanj, teh se mi že tako dovolj vrti po glavi...
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a underdogy »

Ja pol pa nimaš druge kot da jo konfrontiraš s tem.. Nikar se pa ne spravi spletkarit - s tem si bo res uničil vsako še najmanjšo možnost..

Ampak pred tem se pa vprašaj kaj je tok posebnega na njej? Mogoče to, da je nemoreš met?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:48, skupaj popravljeno 1 krat.
jaqluine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jaqluine »

keepsake napisal/-a:tipu s konkretnimi dokazi prikaži pravi obraz njegove zahrbnte punce... samo verjetno potem tud one ne bo več 'tvoja pikica' ker bo jezna.
mislim res, zakaj bi si želel bit z bejbo, ki brez problema hkrati poriva dva? Kar samo po sebi seveda ni nič narobe, če vsi udeleženi v zgodbi vejo na čem so..

dobr da je enkrat obratna zgodba...jah,...in če ga pusti tako da ga s svojimi dejanji prsil da on njo...mogoče bo tut tebe enkrat tako
Marcel77
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Marcel77 »

jaqluine napisal/-a:
keepsake napisal/-a:tipu s konkretnimi dokazi prikaži pravi obraz njegove zahrbnte punce... samo verjetno potem tud one ne bo več 'tvoja pikica' ker bo jezna.

dobr da je enkrat obratna zgodba...jah,...in če ga pusti tako da ga s svojimi dejanji prsil da on njo...mogoče bo tut tebe enkrat tako

ker sem menja, da se vse začne in vse konča, se bo tudi ta veza enkrat, morda zato ker še nisem tiste prave najdu, ampak o tem drugič.

Pogovarjava seveda se o vseh omenjenih stvareh, tkole recimo je 5,6 tednov.

Seveda se prav tako strinjam z komentarjem da ne ger posploševat način kaj nekdo dela, všeč mi je primera :)

Morda ni nek problem človeštva tole, pač rad slišm druga mnenja in vidm še kak nov pogled
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

jaqluine napisal/-a: dobr da je enkrat obratna zgodba...

Ne vidim nič dobrega o tem :) . Tipa bo prizadelo, če/ko izve in bo verjetno težko zaupal ženskam. Kar ponavadi sproži celo serijo razočaranja nad nasprotnim spolom (kot da tega že ni dovolj)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Kolk si ti star, pa ona?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:47, skupaj popravljeno 1 krat.
_rozi_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _rozi_ »

Poznam en zelo podoben primer :) in morm rečt da kolikor se trudim da bi zastopla te dva človeka ki se skrivaj dobivata in se mata fajn in jima je lušno in use jih ne razumem,in sem odločno proti njuni skrivni "vezi". enostavno se pogovor z njo in ji reč da nj se že odloč s kom bi rada bla in kerga bi mela in da ne boš druga violina :) sj sčasoma jo boš prebolu, al pa ona unga druzga, sam je zelo nefer do tipa da se tko ubistvu oba igrata z njim in pomisl mal kako bi blo teb, če bi teb to dela :)
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

sirova štručka napisal/-a:Marcel77
Kak dolg pa že ima tebe tkole za sprot?
Se kdaj pogovarjata o njeni zvezi?
Se kdaj pogovarjata o vaju?

Haha, I see what you did there :D
Every rose has its thorn
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

baj nat avojding ingliš ven ju šud bi avojding it :evil:
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

ma take scene so zmer gadne.

moje mnenje je, da ce v tem casu, ko je poleg svojega fanta se s tabo, se ni bla tolk, da bi svojemu rekla, da ga ma dost in bla s tabo, potem je malo verjetno, da bosta vidva kdaj skupej.

ce bi mela tebe tolk rada, da bi se ji zdel vredn fanta pustiti zarad tebe, bi to ze zdavnej nardila
Odgovori