Pripraviti punco, da zapusti fanta
Pripraviti punco, da zapusti fanta
Sicer nevem, ali podobna tema že obstaja, pa vendar bom vprašal:
Predlagani načini in metode pripraviti punco, da zapusti fanta, seveda lahko tudi obratno, skratka razveza para, ki obstaja 2 leti. V sami vezi ni zaljubljenosti ter bonbončkov, ki jih začeti veze nudijo, vendar se le-ti po času razblinijo.
Z nasveti naplano.
Predlagani načini in metode pripraviti punco, da zapusti fanta, seveda lahko tudi obratno, skratka razveza para, ki obstaja 2 leti. V sami vezi ni zaljubljenosti ter bonbončkov, ki jih začeti veze nudijo, vendar se le-ti po času razblinijo.
Z nasveti naplano.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- babygirly*
- Komunikatorka
Jaz mislim, da če bi ji res blo tolko do tebe da bi ga že pustila. Ali pa ima strah kaj si bo družba mislila o njej, ko bi izvedeli da ima oz. je že imela prej nekoga drugega. V tem primeru pa se pač hoče zavarovat, da bo njen fant izpadel prasec in bo vse fino in prav ko bo ona lepo tebe imela. Ampak vseeno, jaz bi bla v dvomih če si res želim s tako osebo bit v zvezi.
Yada, yada, yada...
Če misliš da si kaj več kot sredstvo za pupanje njenega ega.. hja.. no, dobr zate.. ampak nisi.
Če bi mislila bi tipa pustila.
Seveda jo lahko postaviš pred dejstvo in prideš z "zdaj pa se odloči" varjantami, ampak no, odoločla se bo, sam dvomim da zate..
Da bi pa nasilno "razdiral" njun odnos - no, če je kaj inteligentnejša od povprečnega hrošča bo to opazila, in potem si ti 100% odpadel..
Pozab pa idi naprej, si boš prihranil ogromno bolečine.
Če bi mislila bi tipa pustila.
Seveda jo lahko postaviš pred dejstvo in prideš z "zdaj pa se odloči" varjantami, ampak no, odoločla se bo, sam dvomim da zate..
Da bi pa nasilno "razdiral" njun odnos - no, če je kaj inteligentnejša od povprečnega hrošča bo to opazila, in potem si ti 100% odpadel..
Pozab pa idi naprej, si boš prihranil ogromno bolečine.
-
- Cosmopsiho
Tudi, če uspeš razdreti njuno zvrzo, to ne pomeni, da bo s tabo pristala. Mogoče bo vidla, da si ji bil zanimiv, samo zato ker je bila v zvezi takrat in da v realnosti vidva sploh ne laufata.
In kako veš, da je hladna ob njem? A vidš kako se zvečer stran od njega obrne in da ne zaspita objeta? Kar se med dvema dogaja, vesta samo onedva.
Če želiš zvedeti ali bi bila s tabo raje, jo prisili da izbere. Ali neha s tipom ali pa se ne vidita več.
Oba tipa k sem imela, sem spoznala, ko sta bila v zvezi. In sta oba pustila punco, predno sva začela, kar je imo edino prav.
In kako veš, da je hladna ob njem? A vidš kako se zvečer stran od njega obrne in da ne zaspita objeta? Kar se med dvema dogaja, vesta samo onedva.
Če želiš zvedeti ali bi bila s tabo raje, jo prisili da izbere. Ali neha s tipom ali pa se ne vidita več.
Oba tipa k sem imela, sem spoznala, ko sta bila v zvezi. In sta oba pustila punco, predno sva začela, kar je imo edino prav.
A goal without a plan is just a wish.