hahahhahah o bad dej preberta si še enkrat moj post, očitno nista dojeli

... al morm res še enkrat razložit? ok bom, k se mi lih da. zame je vrniti se k bivšemu enako kot če bi šla še enkrat brat knjigo, ki sem jo že prebrala, ko točno vem kak bo konec. je pa seveda čist odvisno kakšen je konec oz zakaj sta končala. Toooreeej ---> če po koncu zveze dojamem, da sva končala za brezveze, saj je bila načeloma zveza dobra, ok pol ni panike, probaš še enkrat. Če pa je bila zveza že tko al pa tko gnila, se prav da sva končala npr. zarad konstantnega varanja, pa itak ne bom rinla še enkrat v zvezo. Ok, ta del bo razumljiv? Gremo na drugi del

. Če po koncu branja knjige ugotovim da je bla knjiga zanimiva, jo bom prebrala še enkrat. Če po koncu knjige vidm, da knjiga ni bla vredna časa, ki sem ji ga posvetila, pač ne bom brala še enkrat. Dost razumljivo ?? Sploh pa od punc, ki tolko berejo, res ne bi pričakovala, da je treba stvari res tako podrobno razlagat, sploh pa ne tega, da prispodobe jemljejo dobesedno (načitani ljudje vejo kaj pomenijo prispodobe)...ampak ok, vsak ma kdaj slab dan
V večini primerov se pa jaz držim tega, da se k bivšim NE vračam - zato prispodoba! s knjigo.