Bivši vas hoče nazaj ....

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

evva napisal/-a:to je nekak moje načelo, je pa seveda čist odvisno zakaj sta končala :wink:

Tu si napisala odvisno od konca zveze, ne pa od konca knjige.
Tako da ja :wink:
Se strinjam s purple_rain, sama sem sposobna mojo najljubšo knjigo brati znova in znova, pa mi bo še vedno všeč...
The world is as you are.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

evva napisal/-a:...haha tud js si ne morm pomagat ^^ ...jaz mogoče ne veliko, ti pa sigurno ne natančno :wink: --> zato sem pa napisala odvisno kakšen je konec - torej če se mi zdi knjiga na koncu vredna ponovnega branja, jo bom še enkrat brala, v nasprotnem ne - enako pri zvezi :wink:
Skratka, nič novega (za to temo) nisi povedala..razen da ne bereš rada/velik. Škoda, knjige so kul.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

hahahhahah o bad dej preberta si še enkrat moj post, očitno nista dojeli :wink: ... al morm res še enkrat razložit? ok bom, k se mi lih da. zame je vrniti se k bivšemu enako kot če bi šla še enkrat brat knjigo, ki sem jo že prebrala, ko točno vem kak bo konec. je pa seveda čist odvisno kakšen je konec oz zakaj sta končala. Toooreeej ---> če po koncu zveze dojamem, da sva končala za brezveze, saj je bila načeloma zveza dobra, ok pol ni panike, probaš še enkrat. Če pa je bila zveza že tko al pa tko gnila, se prav da sva končala npr. zarad konstantnega varanja, pa itak ne bom rinla še enkrat v zvezo. Ok, ta del bo razumljiv? Gremo na drugi del :D . Če po koncu branja knjige ugotovim da je bla knjiga zanimiva, jo bom prebrala še enkrat. Če po koncu knjige vidm, da knjiga ni bla vredna časa, ki sem ji ga posvetila, pač ne bom brala še enkrat. Dost razumljivo ?? Sploh pa od punc, ki tolko berejo, res ne bi pričakovala, da je treba stvari res tako podrobno razlagat, sploh pa ne tega, da prispodobe jemljejo dobesedno (načitani ljudje vejo kaj pomenijo prispodobe)...ampak ok, vsak ma kdaj slab dan :wink:
V večini primerov se pa jaz držim tega, da se k bivšim NE vračam - zato prispodoba! s knjigo.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

A to vela tud za une knige ko smo jih bral kot petošolčki pa je si mel opcije kaj narest v eni situaciji pa si mel več opcij.... pa si enkrat izbral eno, drugič drugo in se je pisala čist druga pustolovščina?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Dont't even bother je spet najboljša opcija, hehe :) :)
The world is as you are.
bloody angel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bloody angel »

[quote="anca321"]hvala vsem za komentarje ...
u bistvu sva šla že 2 krat narazen ... razlog- ne vem kaj še čutim do tebe .. bivši ma šele 21 tk da .. u bistvu si želim bit z njim .. mam pa strah da me bo tretjič isto zajebal ...[/quote]

hm...lej jaz pa moj bivši sva bla s "predahi mal več kot 6 let skupej..me je prvič skenslal po pol leta..čez pol leta me je klical in prepričal,da sm popustla in sva začela znova..spet bla skup pol leta..in me je spet skenslal na isto foro..sm se sama sebi zaklela da se mu več nikol ne vrnem in sem se več kot eno leto ztrmala in mu nisem popustla..pa me je spet šartmiral in prepričal...sem mislila,da je tokrat bol pr pameti pa zrel,da se bo obneslo...lskup sva bila pol 3 leta i krš..sam tokrat najhujši v mojmu lajfu..če ma filing da te bo zajebu pol ne rizkiraj...raj še malo počak...pa če ma fant 21 let ti lahk takoj povem da ni zrel za resno zvezo...lej drgač pa je odločitev kaj boš naredila tvoja...
sam sama sem se 3x na istem ledu drslala in se ne grem več...
ko me jepijan ko vidra takoj naslednio dan klical naj se mu vrnem..ni šans..in ostajam pr svojem.dost je blo...l
Nije važno odakle sam
sve dok znadeš kuda putujem....
Odgovori