Sicer tega novega program ne poznam, ampak ti lahko napišem kako je s programom poslovanje. Kolegica je sicer delala študij na daljavo, ampak itak je isti študijski načrt...
Menim, da sama šola oz. študijski program ni kaj preveč kvaliteten. Nekatere stvari so imeli tako lahke, da ne moraš verjet, da se take stvari učijo na faksu. Angleščino so imeli na nivoju osnovne šole, učili so se slovnična pravila, kako se vejice postavi, učili so se slepega tipkanja (kar se uči na srednji ekonomski šoli)...
Pri študiju na daljavo niso imeli nobenih predavanj, imeli so potem samo izpit, katere pa je večina ta moja kolegica vse preplonkala, saj noben profesor ni preveč gledal, če kdo plonka in tudi če so koga vidl, da plonka niso nič rekl... Mi je povedala, da je pri katerih izpitih kdaj tudi po dva ali tri vprašanja ni odgovorila pa je potem vseeno 10 pisala. V 3. letniku mislim, da so imeli vse izpite preko računalnika, tako da si lahko imel komot zraven vse knjige in vse prepisal iz njih.
Diplomske naloge niso imeli. S študijem je zaključila že maja. Službe (še) nima.
Jaz sem si zelo slabo mnenje ustvarila o tej šoli na podlagi tega, kar sem videla, da se dogaja pri kolegici. Sem slišala tudi veliko drugih slabih mnenj, da to ni kakovosten študijski program, da imaš potem zelo velike probleme z iskanjem službe... Ti pa res predlagam, da probaj zbrati čimveč informacij, pozanimaj se pri študentih, pa kje so dobili zaposlitev... Nočem te prestrašit s tem kar sm ti napisala.