Drugače pa se v primeru vpisa na katerega od programov na Dobi odločam za klasični študij, in ne študij na daljavo.
Me zanimajo vaše izkušnje s študijem, predvsem od tistih, ki ste že diplomirali tam in se zaposlili.

Drugače pa se v primeru vpisa na katerega od programov na Dobi odločam za klasični študij, in ne študij na daljavo.

Če se že odločaš za ekonomijo, raje izberi EPF, ker je vsaj cenjeni faks z diplomo, ki nekaj velja (tudi v tujini), če pustimo ob strani dejstvo, da je ekonomistov kot listja in trave.
Resda bi se naj tudi pri nas začel razvijati Velnes, ampak je vse skupaj še v teku... Jaz bi se na tvojem mestu raje vpisala na Turistico v Portorož, pa se potem še vedno lahko zaposliš na področju Velnesa.

) visokih šol.
***Ally*** napisal/-a:Mislim, da je edini sprejemljiv namen take šole da se tja vpisujejo tisti, ki imajo npr. srednjo ekonomsko narejeno in že 30 let delajo v praksi, potem pa pride do tega, da se morajo dokvalificirati in ker valda ne bodo zdaj šli na EPF ali EF (ker jim je enostavno prezahteven in ker nimajo časa), se vpišejo na te "šnelkurse", da lahko stvari delajo preko neta in na daljavo, ali pa imajo 3 predavanja, naredijo eno seminarsko et voila.

Težko se mi je odločit kam it naprej, pa zadnjo možnost vpisa v redni študij imam, tako da se moram zdaj pravilno odločit.

Na vsakem faksu je tako, da kak predmet zaradi obsega in težavnosti zahteva nekoliko več dela, težavnost pa je lahko za nekoga večja, za drugega manjša. Če si pripravljena na to, da ti bo matematika delala preglavice, in ji boš zato namenila več časa, jo boš tudi naredila, čeprav z več truda kot kdo drug. Na koncu ni važno, kako dolgo si se žrtvovala za nek izpit, ampak da si ga naredila.

(pa še zastonj je)