Sem lahka?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
blue coctail
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a blue coctail »

am kok si stara? 16? po slogu pisanja in načinu mišljenja zgleda tako.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

s0nckic4 napisal/-a:jaz bi tvegala. :oops:

definitivno!

to, da je imel v preteklosti pestre spolne izkušnje, ni nujno slabo in ni nujno, da bo babjek, ko bo s tabo.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

^^ itak, da tvegaj :D

sem mela podobno sceno, najhujši jebač.. ma za sabo pomoje že kr trimestno število punc.. ampak sva se zaštekala, bil mi je čist hud in tudi v tem pogledu vedno iskren do mene. sex je bil odličen :D

je pa seveda res, da si moreš bit na jasnem, kaj točno sploh hočeš od tega gospodiča.. + ne pričakovat preveč.. :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

blue coctail napisal/-a:am kok si stara? 16? po slogu pisanja in načinu mišljenja zgleda tako.

Hehe.....ne manjka dosti do 16 :D......19 sem, on pa 24. Sicer pa jaz mislim, da sem napisala soliden post.
Drugače pa se je do mene vedno obnašal s spoštovanjem in iskrenostjo, zato mu tudi zaupam, edino ta preteklost me malo muči. Vem da se bom navezala nanj, itak sem se že, ampak se zadržujem. Bojim se, da če mu bom "dala", da mu potem ne bom več zanimiva in bo šel dalje.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

dokler nisem prišla do tega zadnjega posta, sem še hotela napisati da poskusi
amapk, ko vidim koliko sta stara... lahko poskusiš, samo boš potem verjetno jokala tukaj gor čez nekaj časa
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

jz bi pa med vrsticam poskusila zvedet al mu je sam do avantur al do resne zveze, sam res previdno, nič direktno da ne pobegne :)
Glede na to bi se odločila, odvisno kaj si sama želiš. NIkoli ne moreš biti 100%, če ne reskiraš ne profitiraš. Aja, 30 punc je men kar visoka cifra, tko da ne pozabit na zaščito (dobronameren nasvet).

Pa sporoči pol kok se bo izteklo :wink:
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

pri 24ih? težka bo
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Filipina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Filipina »

ljubezen je čudovita pustolovščina...ti kar tvegaj, če ne se boš zmeraj spraševala kaj bi bilo, če...
cebelica21
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelica21 »

softTouch napisal/-a:pri 24ih? težka bo

zakaj bi bla pa težka .. ? saj fant zna bit pri teh letih dovolj skuliran pa resen če si tega res želi ... lahk je star 30 pa bo popolnoma neresn .. leta danes ne igrajo vloge ...
Odgovori