Sem lahka?
Sem lahka?
stvar je taka, s tem fantom se poznama že kr nekaj časa, ko sma bila PRVIČ sploh skupaj (pri meni doma) sem mu že dovolila da mi jo je polizal,zrajcal...potem sma se vmes nekaj skregala in se dolgo časa nisma več videla, no potem sma se pa enkrat spet srečala nekje in se začela spet pogovarjat, in sma šla enkrat skupi na pijačo, kmalu po tem je pa spet prišel (domov) k meni in sma seksala, plus za mene je bilo to tut prvič. sem lahka zaradi tega, ker sem mu "dala" po vsega 3-4ih srečanjih? pač, rada ga mam, ka nj.. 

- delusional
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
Zame je definicija 'lahkosti' to, da se pustiš vsmu, kar leze in gre kjerkoli&kadarkoli.
npr, Greš z nekom na pijačo, nasledna scena vidva pri njemu/njej uživata.
K pridš iz bloka, srečaš brata (njegovga, da se razume), on te pele dam umes mu ga ti...
Zjutri ti poštar pohval srajco, nasledn moment...
sej razumš...
Pa tut s tem ne mislm, da je kej narobe; počni kar ti paše.
Boš pa kmal ugotovila a si bla naivna al ne;)
npr, Greš z nekom na pijačo, nasledna scena vidva pri njemu/njej uživata.
K pridš iz bloka, srečaš brata (njegovga, da se razume), on te pele dam umes mu ga ti...
Zjutri ti poštar pohval srajco, nasledn moment...
sej razumš...

Pa tut s tem ne mislm, da je kej narobe; počni kar ti paše.
Boš pa kmal ugotovila a si bla naivna al ne;)
Jah, če je prvi seks na prvem zmenku, bi bilo verjetno res malo prehitro
Tako pa.. meni je čudno že to, da sta se nekaj kregala in potem spet pristala skupaj, pa kar hopa cupa postelja in dejmo se dol. Kaj pa vem, da se jaz z nekom skregam, se mu ziher ne oddolžim v postelji
(mogoče kasneje ko bi se še pomenila)
Zdej pa tko naredi, ene 2x ga povabi samo na običajen zmenek, kavica, tortica ipd, pa boš hitro videla - a bo začel namigovat na seks al mu bo čist prijetno v tvoji družbi in se bosta lahko menila in smejala dve uri skupaj? Potem ko je konec zmenka, pojdi lepo domov in to je to

Zdej pa tko naredi, ene 2x ga povabi samo na običajen zmenek, kavica, tortica ipd, pa boš hitro videla - a bo začel namigovat na seks al mu bo čist prijetno v tvoji družbi in se bosta lahko menila in smejala dve uri skupaj? Potem ko je konec zmenka, pojdi lepo domov in to je to

*mwa*
Re: Sem lahka?
xxxm46 napisal/-a:stvar je taka, s tem fantom se poznama že kr nekaj časa, ko sma bila PRVIČ sploh skupaj (pri meni doma) sem mu že dovolila da mi jo je polizal,zrajcal...potem sma se vmes nekaj skregala in se dolgo časa nisma več videla, no potem sma se pa enkrat spet srečala nekje in se začela spet pogovarjat, in sma šla enkrat skupi na pijačo, kmalu po tem je pa spet prišel (domov) k meni in sma seksala, plus za mene je bilo to tut prvič. sem lahka zaradi tega, ker sem mu "dala" po vsega 3-4ih srečanjih? pač, rada ga mam, ka nj..
Če te kaj pomiri... Jaz sem mojmu fantu dala še preden sva bila par in sva še zdaj skupaj (3 leta) in gre le na bolje

"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- positive vibration
- Cosmofrik
Eh, lahka si, če daš tipu, kateremu nočeš dat al pa nisi prepričana, če bi dala al ne, pa te potem on prepriča, da daš. aja, pa še, če daš zato, ker v zameno dobiš neko drugo dobrino (denar ali druge materialne potrebe). Oziroma, v tem tazadnjem primeru ni lahka, temveč zgolj prostitutka. Kar je še vedno bolje, kot biti lahka, kajti v tem primeru vsaj kaj imaš, če je lahka, pa ostane z dolgim nosom. Če si sploh zrajta, seveda.
V kolikor sexaš, ker si se ti tak odločla in z dedom, kerga si si izbrala, potem nisi lahka.
V kolikor sexaš, ker si se ti tak odločla in z dedom, kerga si si izbrala, potem nisi lahka.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...