Bivši vas hoče nazaj ....
- babygirly*
- Komunikatorka
ma problem je v tem, jst jo pošlem v 3pm, brcnil sm jo v rit z nogo, pa uzmerjal s kurbo pa kaj ko mi ona vsak dan teži in prepričuje v pogovor in da naj ji odpiše, ker jo ingnoriram in ne pišem nič, pa pride dan ko kar pomislim, kaj če me ima pa zares rada če po vseh teh besedah pa dejanjih k sm biu jst grd in nasramn do nje se delal norca jo preklinjal.. šekar vztraja.. ampak vredu sm dojeu da morm vstrajat na ingnoru in upam da bo odnehala, da nebom jst prej šenkrat popistil
sam k človk pomisl kako se je z osebo neko fajn mel, ujel v življenskem prostoru in vse.. pol včasih pomisliš kaj če je prišla res k pameti in nebo več... samo to je po vsem tem res malovrjetno 

-
- Cosmopsiho
bull napisal/-a:ma problem je v tem, jst jo pošlem v 3pm, brcnil sm jo v rit z nogo, pa uzmerjal s kurbo
bull napisal/-a:pa pride dan ko kar pomislim, kaj če me ima pa zares rada če po vseh teh besedah pa dejanjih k sm biu jst grd in nasramn do nje
bull napisal/-a:sam k človk pomisl kako se je z osebo neko fajn mel, ujel v življenskem prostoru in vse..
zgornji dve citiranji res dokazujeta tretje, ja.

As your lover describes you, so you are.
- babygirly*
- Komunikatorka
heh, že lani sem mu svetovala naj jo pusti... Ampak ker je model tako neumen, nesamozavesten in brez samospoštovanja, seveda nasvete ni upošteval in jih tut ne bo! Da ju najdeš naga in potem upaš da nista sexala, pa kje ti je ponos, ne moreš se spustit tako nizko, sploh ker si tip, ne bit ena copata in upat da je je zdej zgonila, ker se ni in se nikol ne bo... Imej malo samovesti, imej se rad, prekini z njo in si končno uredi lajf. Na tem svetu obstajajo prav vredu samske punce. Amapak, itak zmer nardiš po svoje, mam feeling da si res tak bogi da te bo ta ženska j**** v glavo še kako leto.
Mogoč da rečem pojdi k njej nazaj, mogoče boš takrat glih kontra naredil
Mogoč da rečem pojdi k njej nazaj, mogoče boš takrat glih kontra naredil

mah jst sm že sam sebi gnil.. vem da se je fukarla z drugim med tem ko sva midva ga srala pa se mi lagala take stvari da joj, pa mi strla srce, pa še zmerj mi je težko jo pustit za sabo.. še zmer k pomislš nano dobiš tist filing da ti neki pomen, da ti manka zravn... sam pol k pomislš na tist kar je blo ta filing mine... res nevem a jo mam tok rad al sm že mal bolan
edina stvar, ki tebi manjka je SAMOSPOŠTOVANJE. če ti ga že ona ne izkaže, ga daj vsaj sam sebi. A misliš, da bi ona tebe vzela nazaj, če bi jo takole non-stop varal? A te ta zveza osrečuje? A si predstavljaš vaju skupaj čez 5, 10 let? A misliš, da te ona ljubi? Najbrž so vsi odgovori ne. Kaj še čakaš??
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj