Bivši vas hoče nazaj ....

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a babygirly* »

Mogoč se bo pa naslednje leto marca ona njega tolk naveličala, da ga bo pustila... in mu s tem nardila ogromno uslugo :D
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

jaz verjetno ne bi šla še enkrat s takim človekom v zvezo.
lahko pa probaš, sej zgubit nimaš kej. :D
As your lover describes you, so you are.
bull
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bull »

ma problem je v tem, jst jo pošlem v 3pm, brcnil sm jo v rit z nogo, pa uzmerjal s kurbo pa kaj ko mi ona vsak dan teži in prepričuje v pogovor in da naj ji odpiše, ker jo ingnoriram in ne pišem nič, pa pride dan ko kar pomislim, kaj če me ima pa zares rada če po vseh teh besedah pa dejanjih k sm biu jst grd in nasramn do nje se delal norca jo preklinjal.. šekar vztraja.. ampak vredu sm dojeu da morm vstrajat na ingnoru in upam da bo odnehala, da nebom jst prej šenkrat popistil :) sam k človk pomisl kako se je z osebo neko fajn mel, ujel v življenskem prostoru in vse.. pol včasih pomisliš kaj če je prišla res k pameti in nebo več... samo to je po vsem tem res malovrjetno :twisted:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Pusti jo pri miru. Ne oglašaj se na njene klice, ne odpisuj na smse, če je tako hudo zamenjaj telefonsko številko, izogibaj se krajev, kjer bi jo lahko srečal...

V glavnem: prekinta stike! Mislim, da si imel dost te drame!
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

bull napisal/-a:ma problem je v tem, jst jo pošlem v 3pm, brcnil sm jo v rit z nogo, pa uzmerjal s kurbo

bull napisal/-a:pa pride dan ko kar pomislim, kaj če me ima pa zares rada če po vseh teh besedah pa dejanjih k sm biu jst grd in nasramn do nje

bull napisal/-a:sam k človk pomisl kako se je z osebo neko fajn mel, ujel v življenskem prostoru in vse..

zgornji dve citiranji res dokazujeta tretje, ja. :lol: jaz si ujemanje v življenjskem prostoru (super izraz, brez heca) predstavljam vse kako drugače. ni pa nobene tragike, če gresta resno enkrat za vselej narazen, saj konec koncev dvomiš vanjo. najdi si punco, s katero se bo ujemanje kazalo na drugačen način in ne z zmerjanjem po vsaki prevari. :wink:
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a babygirly* »

eno tako z mehko rito si najdi, ker kšno suhico bo brca v rit bolela :D
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

heh, že lani sem mu svetovala naj jo pusti... Ampak ker je model tako neumen, nesamozavesten in brez samospoštovanja, seveda nasvete ni upošteval in jih tut ne bo! Da ju najdeš naga in potem upaš da nista sexala, pa kje ti je ponos, ne moreš se spustit tako nizko, sploh ker si tip, ne bit ena copata in upat da je je zdej zgonila, ker se ni in se nikol ne bo... Imej malo samovesti, imej se rad, prekini z njo in si končno uredi lajf. Na tem svetu obstajajo prav vredu samske punce. Amapak, itak zmer nardiš po svoje, mam feeling da si res tak bogi da te bo ta ženska j**** v glavo še kako leto.
Mogoč da rečem pojdi k njej nazaj, mogoče boš takrat glih kontra naredil :lol:
bull
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bull »

mah jst sm že sam sebi gnil.. vem da se je fukarla z drugim med tem ko sva midva ga srala pa se mi lagala take stvari da joj, pa mi strla srce, pa še zmerj mi je težko jo pustit za sabo.. še zmer k pomislš nano dobiš tist filing da ti neki pomen, da ti manka zravn... sam pol k pomislš na tist kar je blo ta filing mine... res nevem a jo mam tok rad al sm že mal bolan
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

edina stvar, ki tebi manjka je SAMOSPOŠTOVANJE. če ti ga že ona ne izkaže, ga daj vsaj sam sebi. A misliš, da bi ona tebe vzela nazaj, če bi jo takole non-stop varal? A te ta zveza osrečuje? A si predstavljaš vaju skupaj čez 5, 10 let? A misliš, da te ona ljubi? Najbrž so vsi odgovori ne. Kaj še čakaš??
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

bull napisal/-a:jst jo pošlem v 3pm, brcnil sm jo v rit z nogo, pa uzmerjal s kurbo

Ah, to sta 2 fucked up človeka, zakaj pa ne bi bila skupaj. Oba primitivna, brez spoštovanja in pravega odnosa do partnerja
A goal without a plan is just a wish.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

I must agree here. :stupid:
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

Nism brala cele teme, ampak zame je vrniti se k bivšemu neki tazga kot če bi šla še enkrat brat knjigo, ki sem jo že prebrala, ko že točno vem kakšen bo konec :roll: ... to je nekak moje načelo, je pa seveda čist odvisno zakaj sta končala :wink:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

(this is too tempting, ne morm si pomagat..) ^^naj uganem: ne bereš velik? :P Ene knjige so pač vredne ponovnega (2x, 3x..) branja (zato mi je bolj všeč primerjava s "pogreto juho") - isto razmerja, kot je bilo ugotovljeno večkrat -> nekaterim se izide v drugo; res je, večini pač ne.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

...haha tud js si ne morm pomagat ^^ ...jaz mogoče ne veliko, ti pa sigurno ne natančno :wink: --> zato sem pa napisala odvisno kakšen je konec - torej če se mi zdi knjiga na koncu vredna ponovnega branja, jo bom še enkrat brala, v nasprotnem ne - enako pri zvezi :wink:
Odgovori